54 Καλύτερα Παραδείγματα Προφίλ EHarmony [‚Personal Quote‘ & ‚About Me‘]

1
54 Καλύτερα Παραδείγματα Προφίλ EHarmony [‚Personal Quote‘ & ‚About Me‘]

Τα πρότυπα προφίλ „About me“ και „Personal quote“ είναι αρκετά τυπικά όταν παρουσιάζεστε στο eHarmony.

Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον ανατρέχοντας σε αυτά τα καλύτερα παραδείγματα προφίλ eHarmony που θα σας παρουσιάσουμε σε αυτό το άρθρο.

Αν ψάχνετε επίσης για σοβαρό ραντεβού ή σχέση (προφανώς, όχι περιστασιακή), το eHarmony είναι η πλατφόρμα που προτιμάτε.

Αν και, το να συστηθείς στην ενότητα Harmony bio, εξακολουθεί να είναι μια πρόκληση.

Επιπλέον, το eHarmony διευκολύνει τους χρήστες του να κάνουν τα προφίλ γνωριμιών τους όσο το δυνατόν πιο γνήσια και ειλικρινή.

Λοιπόν, έχουν προτροπές προφίλ για προσθήκη. Ότι σίγουρα μπορείς να απαντήσεις με τον τρόπο σου.

Ωστόσο, όταν πρόκειται να γράψετε το βιογραφικό σας στο eHarmony, έχετε δύο επιλογές – κανονικό „About Me“ και „Personal Quote“.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το „Προσωπικό απόσπασμα“ του eHarmony όταν θέλετε να μιλήσετε ξεκάθαρα για τις σκέψεις, τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες σας για το πιθανό ταίριασμα σας.

Αν και το πρότυπο προφίλ «Σχετικά με εμένα» είναι αρκετά βασικό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και την προσωπικότητά σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Μην το αφήσετε να σας μπερδέψει.

Επειδή, σε αυτήν την ανάρτηση, θα καλύψουμε παραδείγματα «Προσωπικής προσφοράς» και «Σχετικά με εμένα» των δύο πιο χρησιμοποιούμενων ιδεών προφίλ Harmony.

Επιπλέον, αυτές οι λίστες καλύπτουν τις τέλειες ιδέες για προφίλ γνωριμιών ανδρών και γυναικών στο eHarmony.

Σας επιτρέπει να μοιραστείτε μοναδικές ιδέες και γεγονότα για τον εαυτό σας με το ιδανικό ταίρι σας.

Καλύτερα παραδείγματα προφίλ eHarmony ‚Personal Quote‘

Ίσως θέλετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας προσεκτικά και ειλικρινά.

Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα παραδείγματα προσωπικών αποσπασμάτων eHarmony για να εκφράσετε ομαλά τις σκέψεις σας για τη ζωή και τις σχέσεις.

Το να έχει ένα προφίλ τόσο σαφές και περιεκτικό, λειτουργεί ιδιαίτερα για το κορίτσι που γνωρίζει τον τύπο του άντρα με τον οποίο θέλει να βγει ραντεβού ή που ταιριάζει στον ιδανικό της τύπο.

Καλύτερα παραδείγματα προφίλ eHarmony 'Personal Quote'

Παραδείγματα καλού προφίλ eHarmony για κορίτσια

1. Φυσικά, είμαι ανεξάρτητη γυναίκα. Όμως, εξακολουθώ να χρειάζομαι έναν άντρα για να έχει λίγη διασκέδαση, σχέση και να υπηρετήσει έναν σκοπό σε αυτόν τον κόσμο.

2. Εάν μου στέλνετε αίτημα αντιστοίχισης, υποθέτω ότι έχετε διαβάσει καλά το βιογραφικό μου. Αν πάλι όχι, έχετε την ευκαιρία να το διαβάσετε ξανά.

3. Μια εργαζόμενη γυναίκα εδώ, που ψάχνει έναν άντρα που δουλεύει σκληρά όπως εγώ. Και, μετά τη δουλειά, επίσης δεν έχει πρόβλημα να πλύνει τα πιάτα.

4. Ο πιο γρήγορος δρόμος για την καρδιά μου είναι απλά να πάρω το uber και να έρθω στη θέση μου.

5. Όχι εδώ για το Netflix και για χαλάρωση. Προτιμώ να πάω σε ένα μουσείο τέχνης και να μιλήσω για κάτι πολύ βαθύ και ουσιαστικό με έναν κουλ τύπο.

6. Εάν χρειαστούν περισσότερες από δύο ημέρες για να αποδεχτείτε το αίτημα αντιστοίχισης, αυτό σημαίνει ότι σας βλέπω μόνο ως φίλο.

7. Ψάχνει για έναν κύριο που αντί να ακολουθεί τυφλά τον οδηγό του προπονητή γνωριμιών του, είναι φυσικός και κάνει ό,τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για τη γυναίκα της.

8. Μπα, δεν περιμένω να γίνει πρίγκιπας. Όμως, αυτός που ενδιαφέρεται περισσότερο για την πριγκίπισσά του παρά για τον θρόνο του.

9. Δεν είμαι εδώ για να έχω τους άντρες να με ικανοποιούν με κάθε τρόπο αλλά για να μοιραστώ ό,τι είναι αρκετό για να ζήσω μια γεμάτη και ειρηνική ζωή.

10. Οι παίκτες μένουν μακριά. Στην πραγματικότητα, έχω βγει με τους περισσότερους παίκτες στο παρελθόν και εξακολουθώ να είμαι ο εφιάλτης τους. Μόνο κάποιος που αναζητά μια φιλία ή μια δέσμευση ζωής.

11. Δεν έχει σημασία τι περιπέτεια είναι, είμαι μέσα.

12. Δεν χρειάζεται να εντυπωσιάζομαι όλη μέρα ή να θέλω να μείνεις δίπλα μου. Αν μπορείς απλά να με κάνεις να γελάσω όταν δεν θέλω να γελάσω και θα είμαι δικός σου.

13. Θα δεχτώ το ταίρι σας χωρίς δεύτερη σκέψη μόνο αν δεν παίρνετε τον εαυτό σας στα σοβαρά, αλλά όταν πρόκειται για τη σχέση, να περιμένετε να σκέφτεστε σαν ήδη παντρεμένο ζευγάρι.

14. Αν δεν μου ανοίγεις την πόρτα, δεν πειράζει. Αν δεν με αγκαλιάσεις στο πρώτο μας ραντεβού, δεν πειράζει. Αλλά, αν αγνοήσετε τα κείμενά μου, θα πρέπει να το πληρώσετε.

Για τα κορίτσια που θέλουν να κάνουν το προφίλ τους πιο έξυπνο, ακολουθούν μερικά: Καλές απαντήσεις μεντεσέδων για κορίτσια να δοκιμάσει.

eharmony bio παραδείγματα

Καλά παραδείγματα προφίλ eHarmony για παιδιά

1. Θα μπορούσαμε να είμαστε ένα υπέροχο ζευγάρι, καλύτεροι φίλοι ή απλώς εντελώς άγνωστοι. Είμαι όλοι για μια ευκαιρία. Τι νομίζετε;

2. Αναζητώντας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πολλαπλασιάσετε την ευτυχία και να χωρίσετε τη λύπη από το παρελθόν.

3. Μέχρι στιγμής, είμαι στη δουλειά που με κρατάει έξω για μήνες. Σε αναζήτηση ενός συνεργάτη που θα είναι ο λόγος μου να έρθω νωρίς στη δουλειά ή να μείνω μέσα.

4. Είμαι απλώς ένας συνηθισμένος τύπος που ψάχνει για μια ωραία κοπέλα, που ενδιαφέρεται περισσότερο να περνά χρόνο με κάποιον αστείο, δημιουργικό και πολύ καλύτερο από τον πρώην της.

5. Μέχρι στιγμής, η ζωή μου ήταν συνέχεια πάρτι. Αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι μόνο εγώ χορεύω και τώρα χρειάζομαι κάποιον να συμμετάσχει σε αυτό το πάρτι.

6. Νιώθω πιο άνετα με τους ανθρώπους που με αποδέχονται όπως είμαι. Ο φίλος μου όχι. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος στο eHarmony, υποθέτω.

7. Όντας εσωστρεφής, φοβάμαι να ζητήσω κάποια φιλία. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε τουλάχιστον να με ανταμείψετε που βγήκα από το δικό μου ζώνη άνεσης και δημιουργία προφίλ στο eHarmony.

8. Βαρέθηκες τα περιστασιακά ραντεβού. Θα προτιμούσα να έχω κάποιον που είναι επίσης στο ίδιο σκάφος και μπορεί να συνεργαστεί μέσω αμοιβαίων προσπαθειών.

9. Στόχος μου είναι να γνωρίσω αυτόν που θα ταιριάζει με το επίπεδο ενέργειάς μου για να βιώσω κάθε νέα περιπέτεια που έρχεται στην πόλη μας. Btw, έχω ήδη δοκιμάσει τα περισσότερα από αυτά και θα ήθελα να τα δοκιμάσω ξανά και ξανά.

10. Δεν περιμένω τίποτα από τον πιθανό αγώνα μου, αλλά χρειάζομαι να είναι ειλικρινής για εμένα και τα σχέδιά μου. Θα ήθελα επίσης να κάνω μια μεγάλη βόλτα χωρίς καθορισμένο προορισμό.

11. Οι φίλοι μου λένε ότι φοράω την καρδιά μου στο μανίκι μου. Ίσως έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτός είμαι και είμαι καλά με αυτό.

12. Ψάχνω για κάποιον που δεν παίρνει τη ζωή στα σοβαρά, αλλά τη σχέση μας.

13. Προτιμώ να γνωρίσω κάποιον που θέλει να μετράει κάθε μέρα στη ζωή του. Μου αρέσει να είμαι με κάποιον θετικό και ενεργητικό, όπως εγώ.

14. Υπόσχομαι ότι θα ξετρελαθείς από το δικό μου ανοιχτήρια συνομιλίας. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με φίλους και οικογένεια. Ας περάσουμε καλά μαζί. Αλλά πρώτα, ας μιλήσουμε για λίγο. Έτσι, μπορούμε να διευκολύνουμε ο ένας τον άλλον.

Εάν είστε σε ένα μεντεσέ και χρειάζεστε μερικές δημιουργικές ιδέες για να απαντήσετε στις προτροπές… Διαβάστε αυτό: Καλύτερες προτροπές για μεντεσέ για άντρες (με απαντήσεις).

Καλύτερη eHarmony „About Me“ Παραδείγματα προφίλ

Στο eHarmony, η ενότητα «Σχετικά με εμένα» εξακολουθεί να είναι αρκετά συνηθισμένη και ένας καλός τρόπος για να συστηθείτε.

Εάν μόλις ξεκινάτε με αυτήν την πλατφόρμα και θέλετε ένα βιογραφικό όσο το δυνατόν πιο άμεσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα παραδείγματα προφίλ eHarmony για άνδρες και γυναίκες.

Καλύτερα παραδείγματα προφίλ eHarmony 'About Me'

Καλά παραδείγματα προφίλ eHarmony για άνδρες (Σχετικά με εμένα)

1. Συνήθως δεν παραπονιέμαι για την αποτυχία, προχωρώ χωρίς να νοιάζομαι πολύ για αυτές. Γιατί πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος και κάτι τέλειο είναι από την άλλη πλευρά.

2. Αν ψάχνεις για κάποιον να γεράσεις, είμαι ο τύπος σου. Υπόσχομαι αν όλα πάνε καλά θα μείνουμε για πάντα μαζί αλλά ποτέ δεν θα αφήσουμε ο ένας τον άλλον παρθένο.

3. Ίσως είμαι ο πρώτος που θα σας πάει στη βιβλιοθήκη στο ραντεβού μας. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν σινεμά ή παρακολουθούν Netflix, θα προτιμούσα να βγαίνω ραντεβού σε ένα ήσυχο περιβάλλον όπου μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ο ένας στον άλλο.

4. Χρειάζεστε έναν σύντροφο, όχι για τη ζωή, αλλά για να συμμετέχετε στο παιχνίδι του συλλόγου. Αν ψάχνετε για διασκεδαστικές δραστηριότητες, ας συνδεθούμε. Φροντίστε πρώτα να είστε καλός παίκτης της ομάδας.

5. Πολύ ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω κάποιον. Ειλικρινά, νιώθω έτοιμος να καλωσορίσω το κορίτσι των ονείρων μου στη ζωή μου και να της παρέχω όλα όσα χρειαζόμαστε και οι δύο για να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή.

6. Δεν πίνω, δεν χορεύω, δεν ταξιδεύω πολύ. Και το να το κάνω μόνος μου δεν είναι διασκεδαστικό. Προτιμώ να το κάνω με κάποιον. Θέλω να συμμετάσχω?

7. Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι ο τύπος σου ή όχι. Όμως, μπορούμε να το καταλάβουμε σχετικά με τη συμβατότητά μας με μερικές συνομιλίες και ένα ή δύο ραντεβού, πιθανώς.

8. Όχι να καυχιέμαι, αλλά ξέρω τι είμαι και τι ψάχνω στον μελλοντικό μου σύντροφο. Ελπίζω να είσαι και εσύ.

9. Μπορούμε απλά να πάρουμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον για να δούμε αν πρέπει να έρθουμε πιο κοντά ή να παραμείνουμε ξένοι.

10. Στα σχολικά μου χρόνια, δυσκολεύτηκα τα «μαθηματικά». Όμως, τώρα νιώθω ότι το να βρεις το σωστό «ταίρι» χρειάζεται πολύ περισσότερο από το να βρεις το «Χ».

11. Λοιπόν, δεν αναζητώ κάποιον τέλειο. Αλλά, αυτός που μπορεί να προσαρμοστεί και να είναι ευέλικτος κάποια στιγμή.

12. Είναι πολλά λόγοι για τους οποίους πρέπει να βγεις ραντεβού μαζί μου, οι λόγοι είναι και αστείοι και έξυπνοι. Αν θέλετε να τα μάθετε όλα στείλτε μου μήνυμα.

13. Ως άτομο με όρια, θα σου δώσω τον σεβασμό που σου αξίζει. Γιατί καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι και ναι, το ίδιο δέχομαι και από εσάς.

14. Αν μου αρέσεις, θα σε ενημερώσω αμέσως και αν σε αγαπώ, δεν θα σταματήσω να σου στέλνω μηνύματα.

Εάν βρίσκεστε στο OkCupid, ίσως θέλετε να ελέγξετε τα εξής, OkCupid Ιδέες περίληψης του εαυτού (για κορίτσια και άνδρες).

Παραδείγματα προφίλ γνωριμιών eharmony

Τέλεια παραδείγματα προφίλ eHarmony για γυναίκες

1. Αν με κρίνετε μόνο με μια φωτογραφία προφίλ, τότε θα πάθετε σοκ στο τέλος. Παρακαλώ πάρτε το όπως θέλετε.

2. Μπορείτε να βασιστείτε σε μένα για οτιδήποτε. Οτιδήποτε άλλο εκτός από το να είναι η μικρογραφία του βίντεό σας ή να είστε στις ανοησίες σας φάρσες.

3. Λέγοντας όχι είναι δύσκολο για μένα, ειδικά όταν είναι για την επιπλέον πίτσα ή για μια απρογραμμάτιστη βόλτα.

4. Μέχρι στιγμής, είμαι πολύ υπομονετικός με το ραντεβού μου. Αν δω τις προσπάθειές σου να με κρατήσεις, γίνεται σαφές ότι προσευχόμουν για σένα.

5. Εντάξει, ξέρω ότι είμαι σε ιστότοπο γνωριμιών. Αλλά μην με παρεξηγήσετε ότι είμαι πολύ απελπισμένος για να έχω κάποιον να βγαίνει ραντεβού ή να συνδεθεί μαζί μου. Είμαι πολύ υπομονετικός και επικεντρωμένος στον τύπο του ατόμου με τον οποίο θα βγω ραντεβού.

6. Μπορείτε να βασιστείτε σε μένα αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι που δεν μπορείτε ούτε με την κολλητή σας!

7. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου απέκτησαν μόνο bots, δικτυακούς μάρκετινγκ και όχι πραγματικούς φίλους. Έχοντας πέσει πάνω σε αυτόν τον ιστότοπο, ελπίζω να βρω μερικούς φίλους για να κάνω παρέα αυτό το Σαββατοκύριακο.

8. Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μια συνομιλία με μόνο «Γεια», μπορεί να λάβετε «Αντίο». Καλύτερα να με εκπλήξεις με κάτι μοναδικό, θα εκτιμούσα αυτή την προσπάθεια.

9. Δείξε μου τη φροντίδα σου μόνο για μια σύνδεση, θα σου κάνω τη σωστή θεραπεία. Δείξε μου ότι ψάχνεις για σχέση και θα σου συστήσω τον φίλο μου που θέλει απεγνωσμένα να είναι ερωτευμένος.

10. Μένω μακριά από κουβέντες στο πρώτο ραντεβού, καθώς και να μοιράζομαι τους λογαριασμούς. Αν μου φερθείτε με σεβασμό και σεβασμό, μπορείτε να κερδίσετε το βραβείο, Αυτός είμαι.

11. Πιο γρήγορο κείμενο, πιθανώς πιο γρήγορο από το αφεντικό ή τον κουμπάρο σας. Ενδιαφέρομαι πολύ να είμαι με έναν άντρα που είναι εύκολο να μιλήσεις και έχει εξαιρετικές δεξιότητες ακρόασης.

12. Δεν θα τραβήξετε την προσοχή μου αν το πρώτο σας μήνυμα αφορά τη φυσική μου εμφάνιση ή κάτι για τα μάτια μου. Θέλω να διαβάσετε προσεκτικά το βιογραφικό μου και να μου πείτε κάτι που σας αρέσει και δεν σας αρέσει.

Σκέφτεστε να κάνετε το προφίλ σας OkCupid όσο το δυνατόν πιο τέλειο; Πρέπει να διαβάσετε αυτό – Λίστα ερωτήσεων συμβατότητας OkCupid.

συμπεράσματα

Με αυτά τα καλύτερα παραδείγματα eHarmony, έχετε τώρα μερικές υπέροχες ιδέες για το τι να γράψετε και πώς να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στην ενότητα για εμένα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα παραδείγματα «Personal Quote» του eHarmony για να πείτε την ιστορία σας πιο δημιουργικά και ειλικρινά.

Ενώ, για να δημιουργήσετε ένα σαφές και συνοπτικό προφίλ, σκεφτείτε ένα τυπικό βιογραφικό «About me» eHarmony. Η επιλογή είναι δική σας, φυσικά.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε από τέτοια παραδείγματα προφίλ eHarmony και να γράψετε ένα βιογραφικό με το στυλ και την ιστορία σας που σας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Να είσαι ο εαυτός σου. Μιλήστε για τα πράγματα που σας αρέσουν στον εαυτό σας. Και, τι είδους συνεργάτη θέλετε να γνωρίσετε μέσω του eHarmony.

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάποιον που να ταιριάζει.

Schreibe einen Kommentar