5 λόγοι που αξίζει να προσλάβετε έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών για να χειριστεί την υπόθεσή σας

0
5 λόγοι που αξίζει να προσλάβετε έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών για να χειριστεί την υπόθεσή σας

Για να γλυτώσετε τον εαυτό σας από μια χαμηλή τακτοποίηση, θα πρέπει να προσλάβετε έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών και να τον αφήσετε να χειριστεί την υπόθεσή σας.


Αφού εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα, μερικοί άνθρωποι διστάζουν να συμβουλευτούν έναν δικηγόρο για σωματικές βλάβες.

Οι συνήθεις ερωτήσεις που έρχονται στο μυαλό είναι: „Γιατί χρειάζομαι δικηγόρο εάν δεν τραυματίστηκα στο ατύχημα;“ Ή, „Χρειάζομαι νομική εκπροσώπηση για να συναλλάσσομαι με τις ασφαλιστικές εταιρείες;“

Και τότε κάποιοι αποφεύγουν να προσλάβουν δικηγόρο επειδή πιστεύουν ότι η απόκτηση νομικής εκπροσώπησης είναι πολύ ακριβή.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ πέρα ​​από αυτό.

Υπάρχουν μυριάδες οφέλη από την πρόσληψη δικηγόρου προσωπικών τραυματισμών, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος, μικρός ή ακόμα και αν δεν τραυματιστείτε σε τροχαίο ατύχημα. Ένας έμπειρος Δικηγόρος προσωπικών τραυματισμών στην Καλιφόρνια έχουν την απαιτούμενη νομική γνώση του συστήματος και της νομοθεσίας για τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα για να προετοιμάσουν μια ισχυρή υπόθεση που μεγιστοποιεί τις πιθανότητες απονομής δικαιοσύνης για τα θύματα εναντίον ισχυρών παραβατών και ασφαλιστικών εταιρειών.

Αλλά τελικά, είναι επιλογή ενός ατόμου να προσλάβει έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών για να ζητήσει νομική εκπροσώπηση ή όχι. Σύμφωνα με το νόμο, δεν είστε υποχρεωμένοι να προσλάβετε δικηγόρο για να υποβάλετε μήνυση σε τροχαίο ατύχημα, αλλά το να έχετε έναν επαγγελματία δίπλα σας κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Αξίζει τον κόπο να προσλάβετε δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών;

Τα τροχαία ατυχήματα μπορούν να συμβούν οπουδήποτε και ο καθένας μπορεί να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς εξαιτίας αυτού. Ανεξάρτητα από το πόσο ασφαλείς οδηγείτε, το λάθος ενός άλλου αδίστακτου οδηγού στο δρόμο κατά καιρούς κοστίζει σε άλλους οδηγούς σοβαρές υλικές ζημιές και σωματικούς τραυματισμούς.

Οι περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων και τραυματισμών διαφέρουν από άτομο σε άτομο και μπορεί να είναι πολύ περίπλοκες κατά καιρούς. Ένας δικηγόρος προσωπικών τραυματισμών είναι εκπαιδευμένο προσωπικό και ξέρει πώς να χειρίζεται αυτές τις υποθέσεις για να σας βγάλει μια ετυμηγορία υπέρ σας.

Επιπλέον, ένας δικηγόρος και δικηγορικό γραφείο προσωπικών τραυματισμών προσφέρει πολλούς άλλους ζωτικούς πόρους εκτός από την ανταλλαγή νομικών γνώσεων που μπορούν να ωφελήσουν την υπόθεσή σας. Αυτοί οι πόροι περιλαμβάνουν ομάδες έρευνας, ιδιωτικούς ερευνητές, επικοινωνία μαρτύρων, συναλλαγές με ασφαλιστικές εταιρείες κ.λπ.

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να προσλάβετε δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για την πρόσληψη δικηγόρου προσωπικών τραυματισμών για την υπόθεση τροχαίου ατυχήματος, εδώ είναι μερικοί κρίσιμοι λόγοι για τους οποίους αξίζει να προσλάβετε έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών για να χειριστεί την υπόθεσή σας.

#1: Όταν τραυματίστηκες σε τροχαίο ατύχημα

Οι θανατηφόροι τραυματισμοί είναι πολύ συχνοί σε τροχαίο ατύχημα. Όχι μόνο αυτό, πολλά αυτοκινητιστικά ατυχήματα οδηγούν σε θανάτους, σύμφωνα με τα κράτη του ΠΟΥ. Κατά προσέγγιση 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο λόγω τροχαίων ατυχημάτων.

Η καταστολή των συνταγών οπιοειδών αφήνει τους ασθενείς με χρόνιο πόνο χωρίς επιλογές
Φωτογραφία του Ayo Ogunseinde στο Unsplash

Εάν έχετε υποστεί αυτοκινητιστικό ατύχημα, ένας δικηγόρος σωματικών τραυματισμών μπορεί να βοηθήσει πολύ στην προετοιμασία μιας υπόθεσης και στην κατάθεση μήνυσης, ώστε ενώ μπορείτε να αναρρώσετε από τα τραύματά σας, ο δικηγόρος θα προχωρήσει σε μια υπόθεση για να σας λάβει τη μέγιστη αποζημίωση για απώλειες.

#2: Η ευθύνη διαταράσσεται

Σε ορισμένα αυτοκίνητα, η ευθύνη ατυχήματος δεν είναι ξεκάθαρη και τα δύο μέρη κατηγορούν το ένα το άλλο για το ατύχημα. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας δικηγόρος προσωπικών τραυματισμών μπορεί να είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την απόδειξη της ευθύνης και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για να γίνει αυτό.

Για να αποδείξετε την ευθύνη, πρέπει να έχετε ιατρικές εκθέσεις, πλάνα CCTV, φωτογραφίες, μάρτυρες, αστυνομική έκθεση και άλλα αποδεικτικά στοιχεία. Η διαχείριση τους από μόνος σας δεν είναι εφικτή, αλλά το να έχετε έναν δικηγόρο δίπλα σας μπορεί να το κάνει πολύ εύκολο.

#3: Να διαπραγματευτείτε έναν δίκαιο διακανονισμό με την Ασφαλιστική Εταιρεία

Οι ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθούν να προσελκύσουν θύματα τροχαίων ατυχημάτων χωρίς νομική εκπροσώπηση. Προκειμένου να διαπραγματευτείτε σωστά και να λάβετε δίκαιη αποζημίωση για τις απώλειές σας, ένας αφοσιωμένος δικηγόρος σωματικών τραυματισμών μπορεί να σας βοηθήσει πολύ.

Οι επαγγελματίες δικηγόροι σωματικών βλαβών γνωρίζουν πώς να υπολογίζουν τις ζημιές και να παρουσιάζουν τη δίκαιη διευθέτηση στο άλλο μέρος και να διαπραγματεύονται με τις ασφαλιστικές εταιρείες εάν χρειάζεται.

Για να γλυτώσετε τον εαυτό σας από μια χαμηλή τακτοποίηση, θα πρέπει να προσλάβετε έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών και να τον αφήσετε να χειριστεί την υπόθεσή σας.

#4: Για να εξοικονομήσετε χρήματα

Η αναζήτηση νομικής εκπροσώπησης είναι πολύ ακριβή; Οχι δεν είναι. Κάποια δικηγορικά γραφεία αρέσουν Δικηγόρος προσωπικών τραυματισμών στην Καλιφόρνια λαμβάνει υποθέσεις σε έκτακτη βάση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα εκτός εάν κερδίσετε την υπόθεση ή λάβετε με επιτυχία τη δίκαιη αποζημίωση σας.

Αυτή η δικηγορική εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια έχει κορυφαίους δικηγόρους σε τροχαία ατυχήματα με ιστορία οικισμών που έχουν σπάσει ρεκόρ. Ωστόσο, δεν χρεώνουν καμία προκαταβολή από τα θύματα τροχαίου ατυχήματος και χρεώνουν μόνο ένα ποσοστό των χρημάτων τελικού διακανονισμού ως αμοιβή τους. Είναι μια πραγματική κατάσταση win-win και για τα δύο μέρη.

#5: Για να οδηγήσετε την υπόθεσή σας σε Δίκη

Τις περισσότερες φορές, οι υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων διευθετούνται πριν από τη δίκη. Ωστόσο, εάν ο υπαίτιος προσφέρει μια πολύ χαμηλή προσφορά διακανονισμού, η υπόθεση προχωρά σε δίκη.

Το να πάτε στη δίκη μόνοι σας θα μπορούσε να καταλήξει πολύ άσχημα. Από την άλλη πλευρά, ένας δικηγόρος σωματικών βλαβών έχει πολυετή εμπειρία σε δίκη και σας εκπροσωπεί σωστά στο δικαστήριο.

Λάβετε βοήθεια χωρίς να περιμένετε πολύ!

Εάν έχετε υποστεί τροχαίο ατύχημα, τότε είναι συνετό να συμβουλευτείτε έναν Δικηγόρος προσωπικών τραυματισμών στην Καλιφόρνια και συζητήστε την περίπτωσή σας. Θυμηθείτε, η καθυστέρηση της δικαιοσύνης είναι άρνηση δικαιοσύνης! Επομένως, μην περιμένετε άλλο και λάβετε μια δωρεάν διαβούλευση καλώντας αμέσως το (805) 541-0300!

Schreibe einen Kommentar