5 ενδιαφέροντα μέρη για εκτός δρόμου το καλοκαίρι – Russal Gear

5 ενδιαφέροντα μέρη για εκτός δρόμου το καλοκαίρι – Russal Gear

August 4, 2022 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το καλοκαίρι για τις ευκαιρίες που φέρνει για να βγουν έξω με ζεστό καιρό. Υπάρχουν πολλά μέρη για να δείτε και τοποθεσίες για επίσκεψη, ειδικά στην υπέροχη ύπαιθρο όπου μπορείτε να βυθιστείτε στη φύση. Μέσα από το off-roading, θα ζήσετε μερικά από τα καλύτερα μέρη για να απομακρυνθείτε από το μονοπάτι.

Hollister Hills State Vehicular Recreation Area, Καλιφόρνια

Οι λόφοι αυτής της περιοχής φιλοξενούν πολλά μονοπάτια και μονοπάτια που θα έχουν χώρο για ποδήλατα και φορτηγά. Υπάρχουν πολλές κορυφές και πλαγιές που θα δείτε για χιλιόμετρα, γεμάτες άμμο και χιλιάδες θάμνους. Αυτό το μέρος είναι ιδανικό για να απολαύσετε το καλοκαίρι εκτός δρόμου στον ήλιο, ειδικά αν έχετε μαζί σας το ATV ή το ποδήλατο. Τα μονοπάτια που οδηγούν πάνω-κάτω θα κάνουν μια υπέροχη βόλτα και θα σας δώσουν μέρη για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τη θέα του τοπίου.

The Mounds Off-Road Vehicle Park, Μίσιγκαν

Το Mounds στο Μίσιγκαν είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε το καλοκαίρι για να κάνετε εκτός δρόμου. Το μεγαλύτερο μέρος του Μίσιγκαν έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες όλο το χρόνο. Αλλά το καλοκαίρι, αυτή η περιοχή έχει ένα μείγμα δάσους και λάσπης που λειτουργεί καλά για τους λάτρεις των μεγάλων φορτηγών που χρειάζονται ένα μέρος για να δροσίσουν το όχημά τους. Υπάρχουν πολλοί τύποι εδάφους, συμπεριλαμβανομένων βραχωδών πλαγιών, υγροτόπων και δάσης με στροφές, οπότε θα θέλετε να προετοιμάσετε το όχημά σας για οτιδήποτε.

The Smokey Mountain Road, Γιούτα

Τα Smokey Mountains είναι ένα φυσικό μνημείο των ΗΠΑ και έχουν πολλούς δρόμους για να περπατήσετε απολαμβάνοντας υπέροχη θέα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα δέντρα είναι γεμάτα σε ορισμένες περιοχές. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να απολαύσετε τη θέα στις κοιλάδες και τους λόφους από ψηλά ή να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά χτενίζοντας ένα από τα μονοπάτια εκτός δρόμου. Υπάρχουν επίσης μέρη με πιο ανοιχτό τοπίο με περισσότερη βρωμιά και θάμνους, αφήνοντας πολλά να εξερευνήσετε και να το κάνετε αυτό μία από τις καλύτερες διαδρομές απόβασης στη Βόρεια Αμερική.

Εθνικός Δρυμός Black Hills, Νότια Ντακότα

Η Νότια Ντακότα έχει πολλά μέρη με φυσικές τοποθεσίες, και οι Μαύροι Λόφοι είναι ένας από τους πιο εξέχοντες. Ο Εθνικός Δρυμός Black Hills φιλοξενεί στρέμματα δασικής έκτασης με ρυάκια και ανοιχτά χωράφια για να διασχίσετε εσείς και το όχημά σας. Το καλοκαίρι, η θερμοκρασία είναι σε μια ζεστασιά που δεν είναι πολύ καυτή ή θολή, και πολλά δέντρα προσφέρουν σκιά.

ATV Paiute Trail, Γιούτα

Τα ATV είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να μετακινηθείτε, ειδικά όταν βρίσκεστε εκτός δρόμου το καλοκαίρι. Αυτό το μονοπάτι ATV στη Γιούτα έχει ανοιχτά μονοπάτια για φορτηγά, αλλά τα περισσότερα μονοπάτια είναι για ATV. Το ATV Paiute Trail είναι ένα πλήθος παλιών δρόμων και πλευρικών μονοπατιών που συνδέονται για να σχηματίσουν ένα μεγάλο βρόχο γύρω από την περιοχή και το τεράστιο μέγεθός του κάνει για μια υπέροχη εξερεύνηση στον καθαρό αέρα του καλοκαιριού σε ένα ωραίο τετρακίνητο όχημα.

Υπάρχουν πολλά μέρη για να δείτε και να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αλλά αν θέλετε να γνωρίσετε τα μέρη της φύσης που αποτελούν παρακλάδι από τον κανονικό δρόμο, αυτά τα μέρη θα σας προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα.