[36 Best Answers] «Τι ψάχνεις σε μια σχέση;»

0
[36 Best Answers] «Τι ψάχνεις σε μια σχέση;»

Ακόμα κι αν είστε ξεκάθαροι για το αν είναι περιστασιακό ή αφοσιωμένο, απαντώντας «Τι ψάχνεις σε μια σχέση;» ποτέ δεν είναι τόσο εύκολο.

Όταν ανταποκρίνεστε με τον δικό σας τρόπο, δεν θέλετε να είστε επιλεκτικοί… ούτε θέλετε να θέσετε προσδοκίες που τους αναγκάζουν να αλλάξουν.

Προφανώς, έχετε μια ιδέα για το πώς θα ήταν ένας ιδανικός σύντροφος και πώς είναι μια καλή σχέση. Όμως, είναι απλά δύσκολο να το περιγράψω.

Λοιπόν, σε αυτήν την ανάρτηση, θα παρέχουμε μερικούς καλύτερους τρόπους για να περιγράψουμε τι είναι για εσάς μια «τέλεια σχέση ή σύντροφος», με βάση τις προσδοκίες σας.

Αυτά τα παραδείγματα μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε μοναδικές και ειδικές απαντήσεις.

Πώς απαντάτε: „Τι ψάχνετε σε μια σχέση;“

Είναι καλό που τέτοιες ερωτήσεις έρχονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που έχετε αναπτύξει κάποιο επίπεδο κατανόησης και εμπιστοσύνης, μέσω τακτικής συνομιλίας και ραντεβού τους τελευταίους μήνες.

Αλλά, όταν προκύπτουν τέτοιες ερωτήσεις νωρίτερα από αυτό, μην απογοητεύεστε.

τι ψάχνεις σε έναν σύντροφο

Είναι καλύτερο αν μπορείτε να απαντήσετε ξεκάθαρα και ευθύς. Έτσι μπορούν να σχετίζονται και να καταλαβαίνουν τι λέτε.

Επαινώντας τους, μπορείτε επίσης να κάνετε την απάντησή σας ενδιαφέρουσα και καλή, σίγουρα.

Όμως, όπως κι αν απαντήσετε, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με αυτούς.

Και αυτά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι άνθρωποι στον ιδανικό τους σύντροφο:

  • Τιμιότητα,
  • Νοημοσύνη,
  • Παθιασμένος,
  • Αίσθηση του χιούμορ,
  • Φροντισμένη φύση,
  • Αξιόπιστος,
  • Ελκυστική προσωπικότητα,
  • Κατανοητός
  • Υποστηρικτικά,
  • Φιλικό και χαριτωμένο.

Τις περισσότερες φορές, αυτές οι ερωτήσεις γίνονται από κορίτσια, αλλά μπορεί να τις κάνουν και σοβαροί «άντρες». Τότε, ξέρετε καλύτερα πώς να ανταποκριθείτε σε αυτό αποτελεσματικά.

Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες απαντήσεις σε ξεχωριστές λίστες για να διαλέξετε.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Τέλειοι λόγοι για να βγείτε ραντεβού (και, όχι, στην πραγματικότητα)

Όταν ένα κορίτσι ρωτά, „Τι ψάχνεις σε μια σχέση;“

Οποτεδήποτε, όταν ένα κορίτσι σας ρωτά για τον ιδανικό σας σύντροφο ή για το πώς ορίζετε μια υπέροχη σχέση, δεν χρειάζεστε απλώς τέλειες αλλά και τις καλύτερες απαντήσεις.

Εδώ είναι τι μπορείτε να πείτε ως απάντηση.

Όταν μια κοπέλα ρωτάει τι ψάχνεις σε μια σχέση

1. Μου αρέσει να είμαι με κάποιον που είναι η δύναμη και η αδυναμία μου. Και το πιο σημαντικό, κάποιος που ασχολείται σοβαρά με τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.

2. Θέλω να είμαι με κάποιον με τον οποίο μεγαλώνω και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος από ότι είμαι τώρα.

3. Ψάχνετε για κάποιον που δεν είναι εδώ για μια τέλεια σχέση, αλλά μια σταθερή συνεργασία. Είναι σαν να έχεις αμοιβαίο σεβασμό και την ικανότητα να θυσιάζεις.

4. Αναζητώ κάποιον που να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για τη ζωή. Αυτός που είναι αρκετά δραστήριος και βλέπει τη ζωή με μια εντελώς νέα οπτική.

5. Θέλω απλώς να είμαι με κάποιον που δεν παραπονιέται ποτέ και δεν ζητά πολλά. Αλλά αρκετά ευέλικτο και κατανοητό.

6. Μου αρέσει να είμαι με κάποιον που με αποδέχεται για αυτό που είμαι και ποτέ δεν με κάνει να νιώθω ότι πρέπει να αλλάξω.

7. Αναζητώ εκείνο το κορίτσι που είναι πιο ώριμο συναισθηματικά και ψυχικά από εμένα. Και αποδέξου με γι‘ αυτό που είμαι. Θα είναι αυτό το κορίτσι που θα με κάνει να πάρω τη ζωή μου στα σοβαρά.

8. Αναζητώ αυτή τη σχέση που μπορεί να μην είναι τέλεια καθώς μπορεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας, αλλά και οι δύο το χρησιμοποιούμε ως ισχυρό λόγο για να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας.

9. Το μόνο που ψάχνω είναι μια σχέση που φέρνει το καλύτερο από εμένα. Μου αρέσει κάποιος που απλώς δεν συγκρίνεται ποτέ με άλλους, αλλά βλέπει τη σύνδεσή μας ως μοναδική.

10. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και πολύ έξω. Αλλά, με το σωστό άτομο, δεν έχω πρόβλημα να είμαι συχνά μέσα…. Το ίδιο, δεν θα έχει πρόβλημα να βγει έξω.

11. Στην πραγματικότητα ψάχνω κάποιον που θα με ωθήσει να είμαι ο καλύτερός μου και να μην με κρίνει. Ας ελπίσουμε ότι και οι δύο ξεχνάμε τις ανασφάλειες και μεγαλώνουμε.

12. Αυτό το άτομο θα ήταν φίλος μου πρώτα και για πάντα. Ακόμα κι αν παντρευτούμε, παραμένουμε φίλοι και δεν βλέπουμε ποτέ ο ένας τον άλλον ως ζευγάρι, αλλά ως φίλους.

13. Ο ιδανικός μου σύντροφος θα είναι ένας κουλ, περιποιητικός κωμικός, όχι σαν εμένα, αλλά κάποιου είδους. Δεν πειράζει, πρέπει να είναι καλή από τη φύση της.

14. Είμαι σε αναζήτηση κάποιου που δεν φοβάται ποτέ να δοκιμάσει νέα πράγματα στη ζωή και ξέρει πάντα πώς να είναι πιο προσαρμόσιμος και ευέλικτος στη ζωή.

15. Όντας πνευματικός άνθρωπος, μου αρέσει να συναντώ κάποιον που έχει πίστη στον Θεό, το κάρμα και την αγάπη. Κάποιος που μπορεί να μην πηγαίνει στην εκκλησία κάθε μέρα, αλλά προσεύχεται πριν από τα γεύματα.

16. Σίγουρα, είμαι εδώ για μια σοβαρή δέσμευση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι απελπισμένη. Είμαι υπομονετικός και μπορώ να περιμένω τον ιδανικό μου σύντροφο. Ωστόσο, το νιώθω όταν βλέπω το άτομο με το οποίο μου αρέσει να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου.

17. Πρέπει να είμαι με κάποιον που είναι και σοφός και ευγενικός. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό το άτομο θα είναι αρκετά έξυπνο ώστε να σκέφτεται τι σκέφτομαι και να έχει μια καρδιά που νιώθει αυτό που νιώθω.

18. Ψάχνω για μια σχέση όπου και οι δύο συνεισφέρουμε εξίσου και βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να κάνουμε τη ζωή μας όμορφη μαζί.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Χαριτωμένες και αστείες απαντήσεις για το „Πόσο με αγαπάς;“

Όταν ένας άντρας ρωτά, «Τι αναζητάς σε μια σχέση ή σύντροφο;»

Δεν είναι πρόθεση του άντρα να πάρει εξαιρετικές απαντήσεις εδώ. Όμως, περιμένει μια καλή ανταπόκριση που θα σας απεικονίζει ως μια ειλικρινή, έξυπνη και ανεξάρτητη γυναίκα με τις επιλογές της.

Δείτε τι πρέπει να πείτε όταν ένας άντρας σας ρωτήσει για την «ιδανική σχέση ή σύντροφο των ονείρων σας»:

Όταν ένας άντρας ρωτάει, Τι ψάχνεις σε μια σχέση

1. Μακάρι η ιδανική σχέση μου να μην μοιάζει σαν μια ίδια η σχέση, αλλά μάλλον σαν μια δια βίου φιλία.

2. Ψάχνω για μια σχέση όπου και οι δύο βοηθούμε ο ένας τον άλλον να μεγαλώσουμε μαζί και να χαρίσουμε ο ένας στον άλλον τις καλύτερες αναμνήσεις στη ζωή.

3. Μου αρέσει να είμαι με αυτόν που βγάζει το καλύτερο από εμένα. Ίσως μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον για να κυνηγήσουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας.

4. Κάποιος που είναι δημιουργικός από καρδιάς και πάντα έτοιμος να προκαλέσει τον εαυτό του.

5. Αναζητώ έναν σύντροφο που μοιάζει περισσότερο με φίλο μου παρά σύντροφο ζωής. Είναι για να κάνουμε τη ζωή μας πολύ πιο ενδιαφέρουσα χωρίς να χρειάζεται να την ξεθωριάζουμε με την πάροδο του χρόνου.

6. Κάποιος που απλά δεν με εγκαταλείπει ποτέ, και στην πραγματικότητα φοβάται να με χάσει.

7. Μου αρέσει κάποιος που δίνει πρώτα σεβασμό και αγάπη στον σύντροφο, πριν περιμένει οτιδήποτε ή το ίδιο.

8. Αναζητώ μια σχέση που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε το καλύτερο από τον εαυτό μας και να νιώσουμε την αγάπη που δεν νιώσαμε ποτέ με κανέναν άλλο πριν.

9. Ο ιδανικός μου σύντροφος δεν θα έχει πρόβλημα με το φαγητό έξω. Και στην πραγματικότητα, νιώστε το χωρίς να χρειάζεται να μου πείτε ότι δεν έχω διάθεση να μαγειρέψω τίποτα εκείνη τη μέρα.

10. Έχω ορισμένες προσδοκίες από τη σχέση. Αλλά, δεν θέλω να του το επιβάλλω, μάλλον το κρατάω ξεκάθαρο και το καταφέρνουμε χωρίς να προσβάλλουμε κανέναν.

11. Κατά τη γνώμη μου, η τέλεια σχέση είναι όταν ο σύντροφός σου σε καταλαβαίνει χωρίς να πει λέξη, σε φροντίζει, χωρίς να χρειάζεται να ζητήσεις τίποτα.

12. Δεν έχω απαίτηση σχέσης ραβδιού. Θα προτιμούσα να ξεκινήσω ένα ραντεβού με κάποιον, να γνωριστούμε καλά και να αποφασίσουμε πού θα τα φέρουμε ή θα είναι το επόμενο στάδιο μας.

13. Φυσικά, βρίσκομαι κι εγώ εδώ για μια μακροχρόνια σχέση, αλλά προτιμώ να δίνουμε χρόνο ο ένας στον άλλον για να καταλάβουν, παρά να απαντήσω αμέσως σε αυτές τις ερωτήσεις.

14. Γιατί δεν κρατάμε τίποτα σοβαρό έξω και δεν έχουμε μερικά ραντεβού για να γνωριστούμε, πριν σοβαρευτούμε; Νομίζω ότι πρέπει να γνωριζόμαστε καλύτερα, σωστά;

15. Δεν επιδιώκω τίποτα τέλειο ή σπουδαίο, απλά κάποιον για να έχω μια καλή συζήτηση, μια φιλική ατμόσφαιρα και συνεχή σεβασμό και από τις δύο πλευρές.

16. Σίγουρα μου αρέσει να είμαι με κάποιον που είναι ευγενικός, νοιάζεται και αγαπά εμένα και τους άλλους.

17. Προτιμώ σχέσεις όπου δεν χρειάζεται να αλλάξω τον εαυτό μου για να αποκτήσω έγκριση. Γινόμαστε η έμπνευση του άλλου στη ζωή.

18. Λοιπόν, νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο για να σε καταλάβω. Δεν θεωρώ σωστό να απαντήσω τόσο νωρίς. Αλλά, μετά από μερικά ραντεβού, δεν πειράζει.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: «Ποια είναι τα 5 πράγματα που σου αρέσουν σε μένα» (Καλές απαντήσεις)

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να απαντήσεις στο «Τι θέλεις από έναν σύντροφο (ή σε μια σχέση);»

Τι ψάχνετε σε μια σχέση

Όταν ονειρεύεστε τον ιδανικό σας σύντροφο, μπορεί να μην έχετε στο μυαλό σας τις τέλειες ιδιότητες.

Αλλά απλώς «αισθάνεστε» ότι… η σχέση σας θα λειτουργήσει καλά αν πάει έτσι.

Επομένως, οι απαντήσεις σας μπορεί να φαίνονται υπερβολικές αισιόδοξος ή δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας όταν απαντάτε σε αυτό που (ακριβώς) ψάχνετε σε μια σχέση ή σύντροφο.

Μπορεί να υπάρχει μια εικόνα στο κεφάλι σου, αλλά είναι δύσκολο να τα περιγράψεις.

Σίγουρα, αυτό μοιάζει με μια συνηθισμένη ερώτηση συνέντευξης, όπως τι είδους ρόλο αναζητάτε.

Και, όταν οι απαντήσεις σας είναι ασαφείς και δυσνόητες, μπορεί να βρίσκεστε σε δύσκολη θέση.

Καλύτερα, αν απαντήσετε σε αυτό με τη σωστή προσέγγιση… χωρίς να βιαστείτε ή να απογοητευτείτε.

Αφιερώστε χρόνο, σκεφτείτε και δώστε απαντήσεις που ακούγονται «αδιαμφισβήτητες» και πραγματικά «γνήσιες» σε αυτόν.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Όταν η φίλη ρωτά, „Γιατί με αγαπάς;“

Αλλά, ποιος είναι ο λόγος για να κάνετε μια τέτοια ερώτηση;

Αν η ερώτηση «Τι ψάχνεις σε μια σχέση» προκύψει σε ένα πρώτο ραντεβού ή κατά τη συνομιλία στο διαδίκτυο, δεν πειράζει.

Ανεξάρτητα από το πού αναζητάτε τον σύντροφό σας, είτε μέσω διαδικτύου σε ιστότοπο γνωριμιών είτε μέσω μιας παραδοσιακής προσέγγισης, όλοι έχουν προσδοκίες σχετικά με τη σχέση.

Κάνοντας μια τέτοια ερώτηση, θέλει απλώς να μάθει τι είδους σύνδεση αναζητάτε.

Και, με τον τρόπο που απαντάτε σε αυτήν την ερώτηση, βοηθήστε τους να ξέρουν… πόσο σοβαροί, σίγουροι και αφοσιωμένοι είστε για αυτή τη σχέση.

Στη συνέχεια εξετάζουν τις «προσδοκίες και τις ανάγκες σας για τη σχέση» με τις δικές τους.

τι αναζητάς σε μια σχέση

Οπότε… Δεν αφορά μόνο εσάς, αλλά και εσάς τους δύο.

Το να κάνετε αυτή την ερώτηση πολύ νωρίς ή πολύ αργά μπορεί να είναι λάθος. Είναι καλό να κάνετε τις ερωτήσεις τη σωστή στιγμή ή προσεκτικά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο στόχος εδώ είναι να γνωρίσεις κάποιον που να είναι συμβατός μαζί σου, τέλεια.

Όμως, το να είσαι ανοιχτός στις απαιτούμενες αλλαγές είναι η αρχή μιας μεγάλης σχέσης.

Ενώ στο αρχικό στάδιο, οι ερωτήσεις σαν αυτές εμποδίζουν στην πραγματικότητα τις πιθανότητες ανάπτυξης μιας σχέσης.

Και, ακόμη και με ειλικρινείς απαντήσεις, αλλά με περιορισμένη κατανόηση μεταξύ τους, οι απαντήσεις μπορεί να φαίνονται αλαζονικές ή επιλεκτικές.

Πριν κάνετε τόσο σοβαρές και ευάλωτες ερωτήσεις, είναι καλύτερα να γνωριστούμε πρώτα.

Ωστόσο, όταν σας ζητηθεί, μπορείτε επίσης να τους ρωτήσετε τι αναζητούν σε μια σχέση και έναν σύντροφο.

Αυτό θα ήταν α καλό θέμα για συζήτηση.

Ανταλλάσσοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σχέσης σας, μπορείτε να γνωρίζετε καλύτερα πού κατευθύνεται αυτή η σύνδεση ή πού είστε και οι δύο έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή.

Ας ελπίσουμε ότι και οι δύο νιώθετε αυτή την αμοιβαία σύνδεση, παρά τις διαφορές σας.

Δεν πειράζει. Καθώς οι καλές σχέσεις δεν απαιτούν τέλεια πράγματα… έχει να κάνει με το πώς δύο άνθρωποι γίνονται τέλειοι μεταξύ τους ενώ διαχειρίζονται τις διαφορές τους με χάρη.

Schreibe einen Kommentar