3 ιδέες για να διακοσμήσετε τον καθρέφτη σας

3 ιδέες για να διακοσμήσετε τον καθρέφτη σας

Juni 23, 2015 0 Von admin

Ένας καθρέφτης μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο σχεδιασμό κάθε σπιτιού. Τα εξειδικευμένα καταστήματα προσφέρουν ήδη κάθε είδους κομψά και ενδιαφέροντα μοντέλα, τα περισσότερα από τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Είτε είστε λάτρεις του κλασικού στυλ είτε προτιμάτε κάτι πιο ασυνήθιστο για το σπίτι σας, αρκεί να κοιτάξετε γύρω σας και θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Υπάρχει επίσης μια άλλη επιλογή, η οποία θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα και να διακοσμήσετε το ακίνητό σας ταυτόχρονα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο στοιχείο διακόσμησης με μοναδικό σχεδιασμό μόνο για το σπίτι σας, χρησιμοποιώντας έναν συνηθισμένο καθρέφτη και μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες.

Η διακόσμηση του γραφείου είναι εξίσου σημαντική με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η ωραία διακόσμηση θα δώσει μια θετική ατμόσφαιρα για να εστιάσετε στην εργασία. Μπορείτε να αγοράσετε όμορφο και οικονομικό γραφείο σχεδιασμού τραπεζιών και να δώσετε ωραία ατμόσφαιρα εργασίας στο γραφείο σας.

Θα εκπλαγείτε τι καταπληκτικά πράγματα μπορείτε να δημιουργήσετε με απλά υλικά και λίγη φαντασία. Η εύρεση του τέλειου καθρέφτη για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή ένα από τα άλλα δωμάτια του σπιτιού σας θα πάρει όχι μόνο πολύ χρόνο, αλλά και χρήματα. Σε περίπτωση που δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να ξοδέψετε πολλά για τη διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, μπορείτε να εργαστείτε σε κάποια DIY projects στο σπίτι. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να αγοράσετε αρκετούς καθρέφτες με συνηθισμένο σκελετό, τους οποίους μπορείτε να καθαρίσετε και στη συνέχεια να διακοσμήσετε με όποιον τρόπο θέλετε.

Όμορφοι προσαρμοσμένοι καθρέφτες από σχοινί

Πηγή εικόνας Από Παράκτια Διαβίωση

μοντέρνο σκούρο μπλε υπνοδωμάτιο για αγόρια με καθρέφτη στον τοίχο χρησιμοποιώντας ξύλινο πλαίσιοΠηγή εικόνας Από Στυλ Κατοικίας

Διακόσμηση με βότσαλα

Βότσαλα σε διάφορα χρώματα και σχήματα θα βρείτε σε πολλά καταστήματα. Ανάλογα με το μέγεθος του καθρέφτη που θέλετε να διακοσμήσετε, μπορείτε να αγοράσετε μία ή δύο τσάντες με βότσαλο. Ταξινομήστε τα όταν επιστρέψετε στο σπίτι και φτιάξτε διαφορετικούς σωρούς. Θα χρειαστείτε επίσης ένα πιστόλι κόλλας, το οποίο θα σας βοηθήσει να στερεώσετε τα βότσαλα στην επιφάνεια του καθρέφτη. Δουλέψτε αργά και όταν τελειώσετε, αφήστε την κόλλα να στεγνώσει πριν κρεμάσετε τον καθρέφτη στον τοίχο. Σε περίπτωση που δείτε λεκέδες από κόλλα πού και πού, μπορείτε να τους καθαρίσετε με μια στεγνή πετσέτα ή πανί.

Ρουστίκ κούτσουρο νιπτήρα μπάνιου με βότσαλο διακόσμηση καθρέφτηΠηγή εικόνας Από Έπιπλα Wood Land Creek

DIY Sunburst Mirror

Οι καθρέφτες sunburst είναι πολύ δημοφιλείς επειδή μπορούν να κάνουν κάθε δωμάτιο να φαίνεται κομψό με τον ενδιαφέροντα σχεδιασμό τους. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι δύσκολο να το φτιάξετε μόνοι σας, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας καθρέφτης με επίπεδη άκρη πλαισίου, 100-150 κλαδιά, ζωγραφική ταινία, πιστόλι κόλλας, ένα μέτρο, μπογιά με σπρέι και ένα φύλλο χαρτιού. Χρησιμοποιώντας το κριτήριο μπορείτε να σημειώσετε τις θέσεις για τα κλαδιά. Όταν τελειώσετε, αποφασίστε πόσο μακριά θα είναι τα κλαδιά και μετά κάντε τα όλα ομοιόμορφα. Στη συνέχεια κολλήστε τα στην επιφάνεια του πλαισίου. Όταν στεγνώσει η κόλλα, σκεπάστε τον καθρέφτη με το φύλλο για να τον προστατέψετε και αρχίστε να ψεκάζετε τα κλαδιά με το χρώμα. Στη συνέχεια, αφήστε τον καθρέφτη να στεγνώσει και κρεμάστε τον όπου θέλετε.

Πρωτότυπο Janell Beals Sunburst Mirror BeautyΠηγή εικόνας Από HGTV

Αφρώδης καθρέφτης

Είναι δυνατό να φτιάξετε έναν κομψό αστραφτερό καθρέφτη για το σαλόνι σας ή άλλο δωμάτιο χρησιμοποιώντας παλιά CD. Σε περίπτωση που κρατάτε ακόμα μερικά από τα παλιά σας CD που δεν χρειάζεστε πια, μπορείτε να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια και να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό στολίδια. Όταν τα κομμάτια είναι έτοιμα, μπορείτε να τα κολλήσετε είτε στο πλαίσιο του καθρέφτη που θέλετε να διακοσμήσετε είτε απευθείας στο ποτήρι. Μόλις στεγνώσουν, μπορείτε να κρεμάσετε τον νέο σας κομψό καθρέφτη στον τοίχο.

κομψός καθρέφτης για το σαλόνι σαςΠηγή εικόνας Από Danielle Trippett

Η διακόσμηση του παλιού και βαρετού καθρέφτη στο σπίτι σας δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, σίγουρα θα σας κάνουν χαρούμενους και θα δείτε πώς θα αλλάξει άρδην η όλη εμφάνιση του χώρου σας. Πριν κρεμάσετε τους νέους σας καθρέφτες, καλό είναι να τους καθαρίσετε για άλλη μια φορά μήπως μείνει κόλλα ή κάποιο άλλο υλικό στο πλαίσιο ή στο τζάμι.