21 Perfect Tinder Bios For Friendship (ή, Friends-With-Benefits)

0
21 Perfect Tinder Bios For Friendship (ή, Friends-With-Benefits)

Αν ψάχνετε για φίλους στο Tinder, δεν αποτελεί έκπληξη. Αλλά, χρησιμοποιώντας ένα προφίλ γνωριμιών και περιμένοντας μια φιλία, αυτό είναι σοκαριστικό.

Ακολουθήστε αυτά τα καλύτερα tinder bios για φιλία για να δημιουργήσετε ένα «φιλικό προφίλ» για να βρείτε ένα «BFF», αν όχι, τότε ίσως έναν «φίλο με οφέλη».

Είναι δυνατόν να βρείτε φίλους στο Tinder;

Φυσικά, ναι, (Αλλά, πρέπει να είσαι σαφής.)

Μη φοβάσαι. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το „Tinder για φίλους“ και δεν είστε μόνοι.

Η εύρεση φιλίας πάνω από ραντεβού είναι δυνατή στο tinder. Αλλά, πρώτα, μάθετε πώς να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας «για εμένα» για αυτόν τον σκοπό.

Διατηρήστε το φιλικό, χωρίς να φρικάρετε.

Σε τελική ανάλυση, το tinder είναι μια μοναδική πλατφόρμα για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους στο διαδίκτυο.

Και, αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε δεσμεύσεις και περιστασιακά ραντεβού.

Λοιπόν, εάν δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα το βιογραφικό σας, μπορείτε να ελέγξετε το άρθρο μας που καλύπτει το καλύτερα παραδείγματα tinder bios για παιδιάμαζί με μερικές αποτελεσματικές συμβουλές.

Ενώ σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να δώσουμε μερικά διασκεδαστικά και καλύτερα παραδείγματα βιογραφικών tinder για φιλία στο tinder.

Αστεία Tinder Bios για να κάνετε φίλους

Δεν χρειάζεται να αναφέρετε ότι ψάχνετε έναν φίλο για μια χαλαρή βραδιά ή πάρτι μαζί το Σαββατοκύριακο.

Διαφορετικά, θέλετε να συναντήσετε ομοϊδεάτες που έχουν επίσης ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και διασκεδαστικό να είστε μαζί.

Για αυτόν τον λόγο, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με τέτοια αστεία βιο-παραδείγματα στο tinder για να δημιουργήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα από την αρχή.

Αστεία Tinder Bios για να κάνετε φίλους

1. Μόλις προσγειώθηκα εδώ. Αρχικά φαίνεται ότι ο τόπος είναι βαρετός, αλλά όχι οι άνθρωποι. Το ελπίζω. Αναζητώντας νέες φιλίες και διασκεδάζοντας μετά τις ώρες εργασίας.

2. Αισθάνομαι ενθουσιασμένος που γνωρίζω μερικούς νέους ανθρώπους (φίλους) σε αυτή την πόλη. Για να μην χρειαστεί να κάνω πάρτι μόνος τα Σαββατοκύριακα.

3. Σε αναζήτηση μερικών ομοϊδεατών που αξίζει να προσκαλέσω στο σπίτι μου και να παρακολουθήσουμε τις αγαπημένες μας εκπομπές μαζί.

4. Μου αρέσει να ξέρω ότι δεν είμαι εδώ για το παιχνίδι. Αλλά για αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να το παίξουμε στο νέο μου PS5. Επίσης, θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα υπέρ-παίκτρια, αυτή τη φορά.

5. Οι σημερινοί μου φίλοι με ζηλεύουν που είμαι single. Προτιμώ να αφήνω τόσο κακούς ανθρώπους, οπότε είμαι εδώ για να κάνω μερικούς νέους φίλους.

6. Μην με παρεξηγείτε, αλλά είμαι εδώ για φιλία, όχι για σχέση. Επειδή φοβάμαι τις δεσμεύσεις, προτιμώ να έχω φίλους παρά ένα άλλο χειρότερο ραντεβού.

7. Αν έχεις ήδη θυμώσει ρωτώντας τους συγγενείς σου για τη σχέση σου, μπορώ να σε βοηθήσω να ξεφύγεις, τουλάχιστον δείχνοντας ότι είσαι με κάποιον. Η αναζήτησή μου είναι επίσης η ίδια.

Θέλετε να ξεκινήσετε μια συναρπαστική συζήτηση με το tinder match σας; Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά αστείες ερωτήσεις για να κάνετε έναν αντιστοιχία στις πρώτες αλληλεπιδράσεις.

Το καλύτερο Tinder Bios For Friendship

Λοιπόν, αν χρησιμοποιείτε κυρίως το tinder για φιλία, καλύτερα να γράψετε το βιογραφικό επίσης.

Αναφέρετε ξεκάθαρα στο «για μένα» ότι είστε εδώ μόνο για φιλίες και όχι για ραντεβού ή σχέσεις.

Και αυτά είναι τα πιο κατάλληλα παραδείγματα bios που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το «φιλικό» προφίλ σας για να κάνετε νέους φίλους στο tinder.

Το καλύτερο Tinder Bios για να κάνετε φίλους

1. Εργασία στην τοπική τράπεζα. Σε αναζήτηση περιπετειών και ενθουσιασμών στη ζωή. όχι σαν ένα one-night stand. Αλλά κάποιοι καλοί φίλοι, που ψάχνουν για κάποιους φίλους που αγαπούν το πάρτι.

2. Όλοι οι παλιοί μου φίλοι φαίνονται πλέον βαρετοί. Ναι, όλοι είναι παντρεμένοι. Αλλά δεν είμαι, ούτε θέλω. Λοιπόν, είμαι εδώ μόνο για να αλλάξω φίλους.

3. Όχι εδώ για το τέλειο ραντεβού ή κάποιον για μια νύχτα. Αλλά, για το σύνολο, όχι ως σύντροφος, αλλά ως καλύτεροι φίλοι.

4. Σκέφτομαι να ενημερώσω τη σύνδεσή μου. Ξεκίνησε ήδη κόβοντας οι παλιότεροι φίλοι. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε νέους φίλους που αξίζουν τον τίτλο.

5. Ψάχνω για κάποιον, που ψάχνει για φίλο, BFF, και τίποτα άλλο από αυτό.

6. Αυτή η δουλειά-ζωή με κράτησε μακριά από την κοινωνική ζωή και όχι διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε τα Σαββατοκύριακα. Εγώ εδώ, βρίσκοντας τους GoodFellas που είναι εδώ για να περάσουμε καλά, σαν φίλοι.

7. Είμαι ευτυχώς single, δεν έχω καμία διάθεση να συναναστραφώ για τουλάχιστον τα επόμενα τρία χρόνια. Όμως, είμαι πάντα ανοιχτός στο να κάνω νέους φίλους.

Ποτέ μην ξεμείνετε από πράγματα για να μιλήσετε με το ταίρι σας. Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος με τέτοια ασήμαντα θέματα συζήτησης για να συνεχίσει τη συνομιλία ζωντανή.

Flirty Tinder Bios για «Φίλους με Προνόμια»

Λοιπόν, μπορεί να πείτε ότι αναζητάτε φίλους, αλλά δεν είναι ο πρωταρχικός σκοπός αυτής της πλατφόρμας. Και αυτό το καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Έτσι, αν ο στόχος σας είναι να βρείτε φίλους με φίλους, εδώ είναι μερικά ερωτικά βιογραφικά που προορίζονται για FWB, one-night stands ή περιστασιακές σχέσεις.

Flirty Tinder Bios για φίλους με προνόμια

1. Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει να ξεκινώ με φίλους, μετά φίλους με οφέλη και μετά να βλέπω αν νιώθουμε τη σύνδεση ή όχι.

2. Αν σας αρέσουν οι διασκεδαστικές δραστηριότητες αλλά φοβάστε να τις κάνετε μόνοι σας. Είμαι ο τύπος σου. Παρεμπιπτόντως, μπορεί να αυξήσουμε το επίπεδο της περιπέτειάς μας με την πάροδο του χρόνου.

3. Netflix και ψυχραιμία: αν αυτό θέλεις, θα σου δώσω τη διεύθυνση στο πρώτο κιόλας μήνυμα. Τα έχω ήδη προγραμματίσει όλα.

4. Ας βρεθούμε αυτό το Σαββατοκύριακο και να διασκεδάσουμε εκεί. Και να δούμε αν μας λείπει ο ένας τον άλλον τη Δευτέρα στη δουλειά ή όχι.

5. Φιλία και σχέσεις έχουν τα προνόμια και τα ελαττώματα τους. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη μέση, ας βρεθούμε ως φίλοι και ας κάνουμε ό,τι κάνουν τα ζευγάρια σε σχέσεις. Έχουμε εδώ την ευκαιρία να καταλάβουμε τι λειτουργεί καλύτερα για εμάς.

6. Δεν πρόκειται να σου πω ψέματα, αλλά χρειάζομαι πραγματικά κάποιον για να διασκεδάσω λίγο απόψε. Κάνω υπομονή, δεν είμαι έτοιμος να παντρευτώ τώρα, αλλά λίγη διασκέδαση θα ήταν ωραία.

7. Έχω ήδη παραγγείλει πίτσα για εμάς. Εσείς αποφασίζετε ποια ταινία ή σειρά θέλετε να παρακολουθήσετε. ΥΓ: Το κρεβάτι και ο καναπές είναι και τα δύο έτοιμα.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε το προφίλ σας στο tinder φλερτ; Δοκίμασε αυτά, flirty tinder bios για γυναίκες να τραβήξει την προσοχή.

Λόγοι: Γιατί κάποιοι προτιμούν να χρησιμοποιούν το Tinder για φίλους;

Μερικές φορές, το ραντεβού είναι βαρετό, αλλά όχι να συναντάς κάποιον ως «απλοί φίλοι».

Όταν βγαίνετε ραντεβού, έχετε μεγάλες προσδοκίες ο ένας από τον άλλον. Αλλά με «μόνο» φίλους, τίποτα άλλο από την καλή κατανόηση και την αίσθηση του χιούμορ δεν είναι ωραίο.

Γιατί ο στόχος σας είναι να περάσετε καλά, να στέλνετε μηνύματα και να απολαύσετε τα Σαββατοκύριακα.

Λοιπόν, αν χρησιμοποιείτε το Tinder για να βρείτε φίλους, ξέρετε καλύτερα ότι μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν επίσης για τον ίδιο σκοπό, απλώς οι λόγοι τους είναι διαφορετικοί. Αναφέρετε το στο βιογραφικό σας «About me».

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε σχέση με τουλάχιστον ένα (ή δύο) από αυτά. Οι λόγοι μπορεί να είναι,

  • Είστε ταξιδιώτης, σε αναζήτηση ταξιδιωτικού συντρόφου ή φίλου σε μια νέα χώρα.
  • Μόλις εγκαταστήσατε την εφαρμογή και δεν θέλετε να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.
  • Θέλετε να αισθάνεστε άνετα όταν είστε κοινωνικοί, ξεκινώντας από φίλους.
  • Είστε ήδη ζευγάρι, αλλά περιμένετε κάποιους φίλους να κάνουν πάρτι μαζί.
  • Έχετε σε ένα νέο μέρος και θέλετε να κάνετε φίλους.
  • Νιώθετε ότι το ραντεβού είναι επικίνδυνο, αλλά η φιλία είναι πάντα αναζωογονητική και συναρπαστικός.
  • Δεν θέλετε να ξοδεύετε χρόνο σε μια σύνδεση που δεν σημαίνει τίποτα.
  • Τα ενδιαφέροντά σας είναι κοινά, αλλά δεν νιώθετε αυτή τη σύνδεση.
  • Είστε σε μια σοβαρή σχέση, αλλά θέλετε να κάνετε μερικούς φίλους γιατί είναι LDR.

Ίσως νιώθετε απρόθυμοι να παραδεχτείτε ότι το Tinder δεν είναι τέλειο για φίλους. Και, έχεις δίκιο.

Φυσικά, οι πιθανότητες περιορίζονται στο να συναντήσετε το BFF σας, όπου όλοι αναζητούν ραντεβού.

Πρέπει όμως να υπάρχει και κάποιος με τον ίδιο στόχο στο μυαλό.

Μπορεί να τους συναντήσετε αν ακολουθήσετε τη σωστή προσέγγιση και να δείξετε ξεκάθαρα τις «φιλικές» προσδοκίες σας στο βιογραφικό σας.

Λοιπόν, το eHarmony είναι επίσης μια εξαιρετική πλατφόρμα για να συναντήσετε μερικά συναρπαστικά άτομα. Ακολουθήστε αυτά Παραδείγματα προσωπικών αποσπασμάτων eHarmony για να ξεκινήσετε.

Γιατί είναι καλή κίνηση το να ξεκινάς με τη φιλία;

Λοιπόν, αν θέλετε μια σοβαρή σχέση ή ένα περιστασιακό ραντεβού, ένα ενδιαφέρον προφίλ θα σας φέρει κοντά.

Ειδικά, σε ιστότοπους γνωριμιών, όταν απλώς κρίνεται με βάση τη φωτογραφία του προφίλ σας, είναι σοφή κίνηση να ξεκινήσετε με μια φιλία.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε περισσότερες ευκαιρίες να γνωριστείτε και να έχετε κάποιες ιδέες.

Αρχικά, τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να φαίνονται παρόμοια.

Μετά πηγαίνετε σε ένα πρώτο ραντεβού και αν δεν αισθάνεστε σύνδεση, μπορείτε να παραμείνετε φίλοι ή απλά να προχωρήσετε στο επόμενο.

Η έννοια του tinder για τη φιλία δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε είναι τόσο ξεκάθαρο.

Εάν θέλετε να βρείτε το BFF ή την «ημερομηνία» σας, περιγράψτε το στο βιογραφικό σας.

Καλύτερα να προβάλετε τις προσδοκίες σας, χωρίς να χρειάζεται να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας ή κάποιον.

Η εικόνα και η εικόνα προφίλ είναι εύκολο να χειριστείτε. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τη σύνδεση που περιμένετε.

Πράγματι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρεχόμενα παραδείγματα των καλύτερων tinder bios για φιλία, για να δηλώσετε ξεκάθαρα τον στόχο σας.

Και όλα αυτά επειδή, σας βοηθά να βρείτε έναν φίλο (Hopefully, BFF), ο οποίος επίσης αναζητά έναν φίλο σαν το «εσένα».

Schreibe einen Kommentar