2021 Holiday Gift Guide: Home Gym Flooring

0
2021 Holiday Gift Guide: Home Gym Flooring
3/4" Σοκ χαλάκια

Ο καθένας έχει στη ζωή του αυτόν τον πολύ κατάλληλο φίλο ή μέλος της οικογένειάς του. Αυτός που δημοσιεύει τις προπονήσεις του στο Instagram και στο Facebook. Είναι εμπνευσμένα!

Και τώρα χρειάζεστε λίγη έμπνευση για να βρείτε το τέλειο δώρο για τις γιορτές. Λοιπόν, είστε τυχεροί, γιατί ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζονται – δάπεδο γυμναστηρίου και εξοπλισμό για να υποστηρίξουν τις ρουτίνες γυμναστικής τους.

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό δώρων γυμναστικής για να πάρετε το τέλειο δώρο για αυτό το άτομο #fitnessgoals στη ζωή σας.

Ισχυροί αλτήρες από καουτσούκ CF

Η προπόνηση με αντιστάσεις μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε μυς, να ενισχύσετε τη δύναμή σας και να επιταχύνετε το μεταβολισμό σας. Για να ενισχύσετε μια ρουτίνα προπόνησης με αντίσταση, σκεφτείτε να κάνετε δώρο τα ελεύθερα βάρη.

Προσφέρουμε σετ βαρών και ατομικά βάρη για να ταιριάζουν ουσιαστικά σε κάθε στόχο φυσικής κατάστασης ή προπόνηση. Μπορείτε να επιλέξετε από αλτήρες, kettlebells, σετ μπαρ και πιάτων και πολλά άλλα.

Αγαπημένα πελατών:

Αγοράστε όλα τα ελεύθερα βάρη

Dura Lock Rubber Tiles - Quick Ship

Τα πλακάκια από καουτσούκ προσφέρουν την τέλεια λύση τόσο για οικιακά όσο και για επαγγελματικά γυμναστήρια. Επειδή είναι εύκολο να εγκατασταθούν, μπορείτε να κάνετε DIY το πάτωμα του γυμναστηρίου του σπιτιού σας μέσα σε λίγες ώρες. Τα περισσότερα πλακάκια από καουτσούκ είναι ασφαλή για χρήση τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο και μπορούν να τοποθετηθούν χαλαρά, γεγονός που σας γλιτώνει από την εφαρμογή κόλλας κατά την εγκατάσταση.

Τα πλακάκια δαπέδου από καουτσούκ διατίθενται σε μια σειρά από πάχη, καθιστώντας τα τέλεια για τα πάντα, από εργασίες δαπέδου μέχρι Ολυμπιακή ανύψωση. Είτε σκοπεύετε να ρίξετε μεγάλα βάρη είτε απλώς να εγκαταστήσετε κάποιο εξοπλισμό άσκησης, τα πλακάκια από καουτσούκ μπορούν να τα κάνουν όλα. Αυτό τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για εμπορικά γυμναστήρια που απαιτούν δάπεδο χαμηλής συντήρησης που μπορεί να χειριστεί μια ποικιλία εφαρμογών.

Αγαπημένα πελατών:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ από καουτσούκ

Ρολά από καουτσούκ προ κομμένα 8mm

Τα ρολά από καουτσούκ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για όλα τα επίπεδα τόσο για οικιακά όσο και για επαγγελματικά γυμναστήρια. Με ποικίλα δημοφιλή πάχη, τα ελαστικά ρολά δαπέδου γυμναστηρίου έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται οτιδήποτε. Ένα ρολό από καουτσούκ παρέχει μια σχεδόν απρόσκοπτη, εύκολη στον καθαρισμό επιφάνεια που είναι αντιολισθητική, ακόμη και όταν είναι βρεγμένη.

Επειδή τα ρολά από καουτσούκ μπορούν να κοπούν κατά παραγγελία, μπορείτε να προσαρμόσετε το ρολό ώστε να ταιριάζει ακριβώς στον χώρο σας. Η εγκατάσταση είναι τόσο απλή όσο το ξετύλιγμα του δαπέδου και η συγκόλληση με ταινία διπλής όψης ή κόλλα για επιπλέον σταθερότητα, αν θέλετε.

Αγαπημένα πελατών:

ΑΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΛΑ ΔΑΠΕΔΟΥ από καουτσούκ

3-4 πατάκια σοκ

Τα χαλάκια γυμναστικής παρέχουν επιπλέον προστασία και απορρόφηση κραδασμών στο πάτωμά σας ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε. Θέλετε έναν χώρο για Ολυμπιακή άρση που να μπορεί να χειριστεί την πτώση μεγάλων βαρών; Ένα ανθεκτικό ελαστικό χαλάκι είναι ιδανικό για εσάς. Απλώς χρειάζεστε κάτι να βάλετε κάτω από το μηχάνημα καρδιαγγειακής άσκησης για να προστατεύσετε το πάτωμα; Ένα λαστιχένιο χαλάκι μπορεί να το κάνει και αυτό.

Ενώ είναι αρκετά βαριά ώστε να μην μετακινούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης, θα μπορείτε να μετακινείτε και να επανατοποθετείτε τα χαλάκια σας εάν το θεωρείτε απαραίτητο. Είναι μια από τις πιο ευέλικτες επιλογές δαπέδων γυμναστηρίου στην αγορά. Το καλύτερο από όλα, τα λαστιχένια πατάκια είναι εξίσου αντιολισθητικά και καθαρίζονται εύκολα με άλλα δάπεδα από καουτσούκ.

Αγαπημένα πελατών:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΕΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ

1/2" Eco-Soft +™

Τα πλακάκια αφρού είναι το τέλειο δάπεδο για άτομα που ξεκινούν ένα νέο γυμναστήριο στο σπίτι. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση, υποστηρίζει τις αρθρώσεις σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και παρέχει μια άνετη επιφάνεια για εργασία στο πάτωμα. Επιπλέον, είναι φθηνότερο από το δάπεδο από καουτσούκ, οπότε αν δεν είστε έτοιμοι να επενδύσετε πολλά στο γυμναστήριο του σπιτιού σας ακόμα, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ο αφρός είναι ανθεκτικός στο νερό, τη μούχλα και την ανάπτυξη μούχλας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο το καουτσούκ. Μπορείτε να το συνθλίψετε ή να το τρυπήσετε αν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να ρίχνετε μεγάλα βάρη στο πάτωμα και κρατήστε αιχμηρά αντικείμενα (όπως ψηλά τακούνια και νύχια κατοικίδιων) μακριά από τον αφρό.

Αγαπημένα πελατών:

Αγοράστε Πλακάκια Αφρού που συμπλέκονται

ρολά χλοοτάπητα απόδοσης

Εάν σχεδιάζετε έλκηθρο, πλειομετρικές ασκήσεις ή οποιεσδήποτε προπονήσεις με πολλές πλευρικές κινήσεις, χρειάζεστε χλοοτάπητα για γυμναστήριο. Αυτός ο σκληρός, τεχνητός χλοοτάπητας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει τη μεγάλη κίνηση και τις απαιτήσεις ενός γυμναστηρίου. Δεν συνθλίβεται, μπερδεύεται ή τρίβεται εύκολα.

Ο χλοοτάπητας σάς επιτρέπει να κάνετε ασκήσεις δαπέδου, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ανθεκτικός για να χειριστείτε ασκήσεις υψηλής πρόσκρουσης, CrossFit και πολλά άλλα. Ορισμένος χλοοτάπητας γυμναστικής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους για να σας δώσει περισσότερο χώρο για τη ρουτίνα σας.

Αγαπημένα πελατών:

ΑΓΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΙΣΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΤΑ

Τα χαλάκια μας για τις πολεμικές τέχνες είναι κατασκευασμένα με αφρό υψηλής πυκνότητας που προστατεύει τις αρθρώσεις σας όταν ασκείτε MMA, Τζούντο, Τζίου Τζίτσου και άλλα.

Αυτά τα χαλάκια είναι απορροφητικά και αντιστέκονται στην υγρασία, τη μούχλα και το ωίδιο. Αυτό τα καθιστά εύκολο να καθαριστούν και να απολυμανθούν. Τα χαλάκια πολεμικών τεχνών είναι συνήθως διαθέσιμα ως δάπεδο από πλακάκια αφρού ή ως χαλάκια με επένδυση βινυλίου, επομένως έχετε ορισμένες επιλογές.

Αγαπημένα πελατών:

ΑΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

4'x8'x2 Eco πτυσσόμενα χαλάκια

Είτε μόλις ξεκινάτε με τα βασικά είτε εργάζεστε σε προηγμένες δεξιότητες, είναι σημαντικό να αποκτήσετε ένα χαλάκι γυμναστικής που μπορεί να σας βοηθήσει να προοδεύσετε. Τα χαλάκια γυμναστικής μας προσφέρουν ασφάλεια, ανθεκτικότητα και διασκέδαση ενώ ασκείτε αυτό το άθλημα υψηλής πρόσκρουσης.

Τα χαλάκια γυμναστικής ποικίλλουν σε πάχος και επίπεδα απορρόφησης κραδασμών, επομένως υπάρχουν επιλογές για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων. Προσφέρουμε τα πάντα, από πτυσσόμενα πατάκια και πατάκια πτύχωσης έως ψάθες τσαγιού. Όλα τα πατάκια μας είναι ασφαλή, απαλλαγμένα από επικίνδυνα χημικά και εξαιρετικά εύκολα στο καθάρισμα.

Αγαπημένα πελατών:

Αγοράστε όλα τα στρώματα γυμναστικής

Καλά ψώνια!

Έμπνευση ακόμα; Δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τα ψώνια των διακοπών σας για την τελευταία στιγμή. Ξεκινήστε τώρα με ένα δώρο που σίγουρα θα το χρησιμοποιήσει καλά ο φίλος σας που αγαπά τη γυμναστική.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ

Σχετικά με την Chelsi Hewitt

Τσέλσι Χιούιτ

Η Chelsi Hewitt είναι επαγγελματίας μάρκετινγκ περιεχομένου στην περιοχή του Phoenix. Έγινε μέλος της Flooring Inc. για να διδάξει τους ανθρώπους σχετικά με το δάπεδο, τον εσωτερικό σχεδιασμό, τις τάσεις του σπιτιού και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar