Το ύφασμα εξωραϊσμού θα σκοτώσει το γρασίδι;

6
Το ύφασμα εξωραϊσμού θα σκοτώσει το γρασίδι;

εξωραϊσμός_ύφασμα

Το ύφασμα εξωραϊσμού θα σκοτώσει το γρασίδι;

Το να διατηρείτε το γρασίδι υγιές, ζωντανό πράσινο και πλούσιο είναι φυσικά μια εργασία οπουδήποτε – πολύ περισσότερο στη Φλόριντα, όπου η θερμοκρασία συχνά μεταβάλλεται απότομα και η υπερβολική ζέστη επιβαρύνει τα φυτά στο σημείο θραύσης τους. Παλεύουμε επίσης ενάντια στην υγρασία και την έλλειψη εδάφους με φυσικά πυκνά θρεπτικά συστατικά, δουλεύοντας αντ ‚αυτού με αμμώδη βρωμιά που απαιτεί πολύ περισσότερη προσοχή για να δημιουργήσουμε ένα καλό περιβάλλον καλλιέργειας για γρασίδι. Η μάχη ενάντια στις πιθανότητες συχνά αφήνει τους ανθρώπους πολύ απογοητευμένους για να συνεχίσουν τον αγώνα και επιλέγουν αντ ‚αυτού να αντικαταστήσουν το χλοοτάπητα με θάμνους, πέτρες, φυτά εδαφοκάλυψης που ανταποκρίνονται καλά στις συνθήκες ή ακόμη και με σκληρά χαρακτηριστικά όπως χαλίκι ή αίθρια. Η γρήγορη εξόντωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα είναι μια εργασία από μόνη της, αλλά η τοποθέτηση υφάσματος εξωραϊσμού χρησιμοποιείται συχνά ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για να επιταχυνθεί η διαδικασία χωρίς τη χρήση σκληρών χημικών ή την καταφυγή στο σπάσιμο των φτυαριών.

Γεγονότα για ύφασμα τοπίου

Το ύφασμα εξωραϊσμού είναι διαπνέον και διαπερατό από το νερό, αλλά εμποδίζει το ηλιακό φως που απαιτούν οι σπόροι για τη βλάστηση. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η χρήση οργανικών υλικών, όπως σάπια φύλλα ξύλου ή επιφανειακό έδαφος, επιταχύνει τη διάσπαση του υφάσματος εξωραϊσμού και τελικά επιτρέπει στα ζιζάνια και το γρασίδι να αναπτυχθούν μέσα από το ύφασμα. Για αυτόν τον λόγο, εάν ο απώτερος στόχος είναι να σκοτώσετε το χλοοτάπητα, το ύφασμα εξωραϊσμού είναι μόνο μια προσωρινή λύση – ειδικά εάν θέλετε να απλώσετε οργανικά υλικά όπως σάπια φύλλα ή επιφανειακό χώμα στην περιοχή. Εναλλακτικά, τα μη οργανικά υλικά όπως το χαλίκι ή οι βράχοι από μπιζέλια βοηθούν να διασφαλιστεί ότι ο χλοοτάπητας κάτω θα εξαφανιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Και πάλι, παρέχει μια προσωρινή λύση στο χλοοτάπητα και ΘΑ σκοτώσει λίγο από το γρασίδι. Αλλά η πιο αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης χλοοτάπητα είναι να την κάνετε παλιά και να την σκάψετε για να δημιουργήσετε μια καθαρή, χωρίς χλοοτάπητα περιοχή όπου θα διαμορφωθούν τα νέα σας σχέδια.

Υλικά Θέματα

Εκτός από τα δεδομένα προσωρινής επιδιόρθωσης, το ύφασμα εξωραϊσμού εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική λύση για έργα εξωραϊσμού σε περιοχές που θέλετε να κάνετε – ή να διατηρήσετε – χωρίς γρασίδι. Η φύτευση φυτών εδαφοκάλυψης ή θάμνων γίνεται πιο εύκολη, καθώς το ύφασμα καλύπτει αμέσως το υπάρχον χλοοτάπητα και βοηθά στην αποφυγή βλαστών ζιζανίων και νέου χόρτου.

Πώς να στρώσετε ύφασμα εξωραϊσμού

Η τοποθέτηση υφάσματος εξωραϊσμού είναι αρκετά απλή. Κόψτε το γρασίδι όσο το δυνατόν πιο κοντά – δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το κόψετε πολύ κοντά – και στη συνέχεια απλώστε το ύφασμα πάνω από το γρασίδι. Τραβήξτε το υλικό

σφίξτε και στερεώστε το με κλιπ τοπίου, χρησιμοποιώντας όσα χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε μια σφιχτή εφαρμογή πάνω από το χλοοτάπητα. Επικαλύπτετε κάθε κομμάτι χλοοτάπητα ώστε να μην υπάρχουν κενά και, στη συνέχεια, καλύψτε το με όποιο υλικό έχετε επιλέξει.

Στην Executive Landscaping, Inc., θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε ποιες περιοχές της ιδιοκτησίας σας θα ωφεληθούν από τη χρήση υφάσματος εξωραϊσμού. Έχουμε την εμπειρία που χρειάζεστε και η ομάδα μας θα χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες από το σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση για να διασφαλίσει ότι η αυλή σας θα γίνει το αριστούργημα που πάντα οραματιζόσασταν.

Καλέστε τους ειδικούς εξωτερικού χώρου της Executive Landscaping, Inc. για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση υφάσματος εξωραϊσμού σήμερα!

Schreibe einen Kommentar