Τι χρειάζεται κάθε ποδηλάτης για να μεταφέρει στο ποδήλατό του – Russal Gear

Τι χρειάζεται κάθε ποδηλάτης για να μεταφέρει στο ποδήλατό του – Russal Gear

Juli 20, 2022 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Σκασμένα ελαστικά, βροχερός καιρός και αφυδάτωση είναι μερικά μόνο από τα πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε μια βόλτα. Είτε λοιπόν αγωνίζεστε είτε προπονείστε, είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι και ενήμεροι ανά πάσα στιγμή. Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τι χρειάζεται κάθε ποδηλάτης να μεταφέρει στο ποδήλατό του, ώστε να είστε εξοπλισμένοι για να χειρίζεστε οποιαδήποτε κατάσταση.

Τα βασικά

Ενώ παραμένετε τροφοδοτημένοι, γεμάτοι ενέργεια και ενυδάτωση με ασφάλεια σε μια βόλτα μπορεί να φαίνεται προφανές σε κάποιους, οι άνθρωποι συχνά υποτιμούν πόσο σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα καύσιμα για να συνεχίσετε. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να χτυπήσετε έναν τοίχο ενώ οδηγείτε. Ως εκ τούτου, η διατήρηση των ράβδων νερού και ενέργειας στο κλουβί του νερού και την τσάντα σέλας είναι κρίσιμης σημασίας. Στο ίδιο πνεύμα, δεν πρέπει να ξεχνάτε τη χρήση του σωστού εξοπλισμού όπως το κράνος, τα γάντια ποδηλασίας και τα προστατευτικά μαξιλάρια, ανεξαρτήτως εμπειρίας. Οι επαγγελματίες τα φορούν για κάποιο λόγο, όπως και εσείς.

Patch Kit και Mini Pump

Μέρος του γιατί είναι τόσο κρίσιμο να έχετε μια τσάντα σέλας είναι ότι θα χρειαστεί να πάρετε εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης συντήρησης εν κινήσει. Τα κιτ επιθεμάτων μπορούν να βουλώσουν ένα σκίσιμο ή να τρυπήσουν εν κινήσει και θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε να κολλήσετε και να χρειαστεί να περπατήσετε για να λάβετε βοήθεια. Στο ίδιο πνεύμα, οι μικροσκοπικές αντλίες ποδηλάτου μπορούν να είναι σωτήριες. Αν και δεν είναι καλά για μακροχρόνια συντήρηση, είναι ιδανικά για γρήγορη επισκευή.

Πολυεργαλεία και λιπαντικό αλυσίδας

Το να έχετε ένα πολυλειτουργικό εργαλείο ποδηλάτου θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του εξοπλισμού συντήρησης έκτακτης ανάγκης. Μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να σας βοηθήσουν σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση επισκευής. Τα περισσότερα πολυεργαλεία διαθέτουν κλειδί Allen, διαφορετικά κατσαβίδια και διακόπτες αλυσίδας. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε πολυεργαλεία με πολλές περισσότερες προσθήκες εάν είστε διατεθειμένοι να βάλετε επιπλέον μετρητά.

Υπολογιστής ποδηλάτου

Οι υπολογιστές με ποδήλατο είναι ανεκτίμητοι για μεγάλες βόλτες. Παρακολουθούν την ταχύτητα, την απόσταση και την κατεύθυνσή σας και μπορούν να αποτελέσουν κρίσιμο εργαλείο στο πρόγραμμα προπόνησής σας. Επιπλέον, εάν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε, ο υπολογιστής του ποδηλάτου σας μπορεί να σας δώσει έναν χάρτη του μονοπατιού σας και να βελτιστοποιήσει τις διαδρομές σας. Εάν οι υπολογιστές με ποδήλατο δεν σας ενδιαφέρουν, πολλά smartwatches συνοδεύονται από εξαιρετικές εφαρμογές ποδηλάτου. Ένα έξυπνο ρολόι μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν το έχετε ήδη ή θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα σε κάτι που θα χρησιμοποιείτε πιο συχνά από έναν υπολογιστή ποδηλάτου.

Κρατώντας αυτά τα εργαλεία που κάθε ποδηλάτης πρέπει να έχει κατά νου στο επόμενο ταξίδι σας στο τοπικό κατάστημα ποδηλάτων μπορεί να σας σώσει από πολλούς πονοκεφάλους και χαμένο χρόνο. Όταν πρόκειται για το ποδήλατο, είναι πάντα καλύτερο να είσαι υπερβολικά προετοιμασμένος.