Τι συμβαίνει μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που δεν είναι δικό σας λάθος;

0
Τι συμβαίνει μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που δεν είναι δικό σας λάθος;

Ακόμα κι αν φταίτε εν μέρει για τη δική σας συντριβή, μπορείτε να ανακτήσετε αποζημίωση.


Ένας τραυματισμός μετά από α Τροχαίο ατύχημα στη Λουιζιάνα είναι αρκετά κακό. Αλλά γνωρίζοντας ότι προκλήθηκε από κάποιον άλλο; Αυτό προσθέτει πραγματικά αλάτι στην πληγή. Μπορεί να νιώθετε απίστευτα απογοητευμένοι που κάποιος άλλος ήταν αρκετά ανόητος ώστε να οδηγεί απερίσκεπτα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε εξοργισμένοι με την προοπτική να πληρώσετε για ιατρικά έξοδα από την τσέπη σας, ενώ ο αμελής οδηγός συνεχίζει τη ζωή του σαν να μην συνέβη τίποτα.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κινηθείτε νομικά, διασφαλίζοντας ότι οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν. Ερχόμενοι σε επαφή με τον α ειδικευμένος, έμπειρος δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτωνμπορείς υποβάλει μήνυση και ανακτήστε αποζημίωση για όλα όσα αναγκαστήκατε να υπομείνετε. Τα δικα σου επίλυση μπορεί να σας αποζημιώσει για ιατρικά έξοδα, χαμένους μισθούς και μια σειρά από μη οικονομικές ζημιές, όπως PTSD και συναισθηματική δυσφορία. Είναι καλύτερο να συνδεθείτε με ένα νομικός επαγγελματίας το συντομότερο δυνατό, επειδή η παραγραφή μπορεί να σας εμποδίσει να αναλάβετε δράση εάν περιμένετε πολύ.

Γιατί το σφάλμα έχει σημασία στη Λουιζιάνα

Εδώ είναι τα καλά νέα: εάν κάποιος άλλος προκάλεσε το αυτοκινητιστικό σας ατύχημα, έχετε ήδη ένα σημαντικό πλεονέκτημα καθώς πλησιάζετε την αγωγή σας. Αυτό είναι επειδή Η Λουιζιάνα είναι μια «πολιτεία αδικοπραξίας», που σημαίνει ότι για να ανακτήσετε την αποζημίωση σας έχω για να αποδείξει ότι κάποιος άλλος έφταιγε. Λοιπόν, τι ακριβώς συνεπάγεται αυτό; Ουσιαστικά, είναι ευθύνη του δικηγόρου σας να αποδείξει αμέλεια εκ μέρους του κατηγορουμένου. Δεν χρειάζεται πραγματικά να ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες, αλλά μπορεί να χρειαστεί να παράσχετε στον δικηγόρο σας αποδεικτικά στοιχεία, όπως ιατρικά αρχεία ή φωτογραφίες που μπορεί να είχατε τραβήξει στο σημείο της συντριβής.

Υπάρχουν τέσσερα βασικά στοιχεία της αμέλειας:

  • Καθήκον Μέριμνας
  • Παράβαση καθήκοντος
  • Αιτία
  • Αποζημίωση

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι πρέπει να αποδείξετε ότι ο αμελής σας όφειλε καθήκον φροντίδας, παραβίασε αυτό το καθήκον, προκάλεσε άμεσα τον τραυματισμό σας ως αποτέλεσμα και η παράβαση προκάλεσε νόμιμους τραυματισμούς.

Τι θα γινόταν αν έφταιγα εν μέρει;

Αποστολή μηνυμάτων κατά την οδήγηση.  εικόνα από τον Roman Pohorecki, μέσω του Pexels.com, CC0.
Αποστολή μηνυμάτων κατά την οδήγηση. εικόνα από τον Roman Pohorecki, μέσω του Pexels.com, CC0.

Ακόμα κι αν φταίτε εν μέρει για τη δική σας συντριβή, μπορείτε να ανακτήσετε αποζημίωση. Αυτό οφείλεται στη Λουιζιάνα „καθαρή συγκριτική αμέλεια“ του νόμου. Ας υποθέσουμε ότι στέλνατε μηνύματα τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα. Εφόσον έφταιγε εν μέρει και ο άλλος οδηγός, μπορείτε να υποβάλετε μήνυση. Ωστόσο, το συνολικό ποσό διακανονισμού σας μπορεί να είναι χαμηλότερο εάν εμπλακείτε σε οποιοδήποτε είδος αμέλειας.

Ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου δικηγόρου σήμερα

Αν ψάχνατε για ένα ειδικευμένος, έμπειρος δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων στο Μπατόν Ρουζμην κοιτάξετε αλλού Miller, Hampton & Hilgendorf. Με τα χρόνια, έχουμε βοηθήσει πολλά τραυματισμένα θύματα σε όλη τη Λουιζιάνα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν υποφέρει τραυματισμοί από τροχαία ατυχήματα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να λογοδοτούμε τους αμελείς οδηγούς και μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τους δρόμους μας ασφαλείς. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε μια σημαντική διευθέτηση για όλα όσα έχετε αναγκαστεί να υπομείνετε. Κάντε κράτηση για τη διαβούλευση σας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Schreibe einen Kommentar