Σύντομη λίστα RHS Plant of the Year 2021

1
Σύντομη λίστα RHS Plant of the Year 2021

Και οι πέντε υποψήφιοι του Suttons έχουν επιλεγεί με επιτυχία για αυτό το διάσημο βραβείο!

Η Suttons με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι και οι πέντε από τις υποψήφιες ποικιλίες φυτών της έχουν επιλεγεί για το διάσημο βραβείο RHS Chelsea Flower Show «Φυτό της Χρονιάς» 2021.

Οι ποικιλίες «Φυτό της χρονιάς» που περιλήφθηκαν στη σύντομη λίστα της Suttons

Παρουσιάζουμε τα φυτά της Suttons RHS Chelsea Flower Show «Φυτό της Χρονιάς 2021» που μπήκαν στη σύντομη λίστα – πρωτοποριακές ποικιλίες που κάνουν επίδειξη, υψηλές επιδόσεις και αναπαραγωγή για να εμπνεύσουν τα σχέδια φύτευσης σας!


Μια νέα ροζ μορφή ενός αγαπημένου κήπου!

Salvia Caradonna

Salvia Caradonna „Inspiration Pink“

Αυτή είναι μια νέα εκπληκτική ροζ εκδοχή του best-seller Salvia Caradonna, που είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα καλύτερα Salvia κήπου στην αγορά. Εμφανίζεται σε πολλούς κήπους στην έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea λόγω της δραματικής εμφάνισης και του χρώματός του – ιδιαίτερα δραματικό όταν φυτεύεται σε ομάδες.

Τα ανοιχτό ροζ άνθη έρχονται σε υπέροχη αντίθεση με τα βαθύ μωβ στελέχη και επαναλαμβάνει τα άνθη για πολλούς μήνες.

1 x 9cm φυτό σε γλάστρα
Κωδικός: KC4533
7,99 £ 9,99 £ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 20%

Φυτό σε γλάστρα 3 x 9 εκ
Κωδικός: KB9150
16,00 £


Ένας από τους καλύτερους νέους θάμνους στην αγορά!

Suttons Cercis Eternal Flame Shrub 3 λίτρων

Cercis canadensis Plant ‚Eternal Flame’®

Αυτός είναι ένας πραγματικός νικητής και κατά τη γνώμη μας είναι το καλύτερο Cercis της αγοράς. Το κύριο πλεονέκτημά του, που είναι εντελώς μοναδικό, είναι το εκπληκτικό φύλλωμα που αναδύεται σε λαμπερό γυαλιστερό κόκκινο και όταν ξεθωριάζει παραμένει ένα υπέροχο καμένο πορτοκαλί και μετά σε κίτρινο.

Το Cercis canadensis ‚Eternal Flame’® εισήχθη στην αγορά του 2021 μέσω μιας συναρπαστικής συνεργασίας μεταξύ Hillier και Suttons. Αυτή η κοινοπραξία θα διασφαλίσει ότι αυτή η υπέροχη νέα ποικιλία θα είναι διαθέσιμη στο ευρύτερο φάσμα κηπουρών μέσω πολλαπλών καναλιών πωλήσεων.

1 x φυτό 3 λίτρων σε γλάστρα
Κωδικός: KB9867
38,99 £


Νέο & αποκλειστικό βρετανικό επαναστατικό διακοσμητικό βρώσιμο!

Kale „Rainbow Candy Crush“

Νέο και αποκλειστικό στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ομάδα μας, το Kale Rainbow Candy Crush φαίνεται εκπληκτικό και έχει ακόμα καλύτερη γεύση! Έχει μια υπέροχη, γλυκιά γεύση, επομένως είναι νόστιμο μαγειρεμένο και υπέροχο ωμό σε σαλάτες.

Αυτό το επαναστατικό διακοσμητικό βρώσιμο θα φωτίσει τον κήπο ή τον χώρο σας με ζωηρό φωσφορίζον ροζ – ιδανικό για να φτιάξετε υγιεινά πατατάκια λάχανου.

6 Βύσματα Αξίας
Κωδικός: KB9677
9,99 £


Ο μόνος νάνος Τζακαράντα που υπάρχει!

Φυτό Jacaranda „Bonsai Blue“

Το Jacaranda ‚Bonsai Blue‘ είναι πραγματικά ένα όμορφο φυτό και έχουμε την τύχη να έχουμε πλήρη αποκλειστικότητα σε όλη την Ευρώπη!

Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια προσεκτικής επιλεκτικής αναπαραγωγής, ο κ. Sakai στην Ιαπωνία επιτέλους τελειοποίησε τα πρώτα χρόνια του ανθισμένου νάνου Jacaranda που βλέπετε εδώ. Έτσι, χάρη στις προσπάθειές του, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε αυτό το υπέροχο φυτό στους δικούς μας κήπους ή αυλές.

1 x 15cm φυτό σε γλάστρα
Κωδικός: KB6455
29,99 £


Το πρώτο εξαιρετικά ανθεκτικό Limonium gmelinii στον κόσμο!

Limonium Plant «Dazzle Rocks»

Εντελώς μοναδικό στο γένος – μια αναπαραγωγική ανακάλυψη που είναι το πρώτο εξαιρετικά ανθεκτικό Limonium gmelinii στον κόσμο με πολύ υψηλό αριθμό λουλουδιών.

Ένα δυνατό και στιβαρό, συμπαγές, ανθεκτικό πολυετές φυτό που θα ανθίσει και θα δείχνει εκπληκτικό για πολλούς μήνες.

1 x 9cm φυτό σε γλάστρα
Κωδικός: KB9859
9,99 £

Φυτά σε γλάστρες 3 x 9 εκ
Κωδικός: KB9959
20,00 £ 29,97 £ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 33%


Suttons & RHS Chelsea

Η Suttons είναι περήφανη που έχει στενούς δεσμούς με την RHS Chelsea και κέρδισε το „RHS Chelsea Plant of the Year“ το 2017 και το 2019 με τις εισαγωγές της.

Schreibe einen Kommentar