Σχετικά με το τεχνητό γρασίδι: Τι πρέπει να γνωρίζετε

0
Σχετικά με το τεχνητό γρασίδι: Τι πρέπει να γνωρίζετε
Ρολά χλοοτάπητα για κατοικίδια

Σκεφτείτε το τεχνητό γρασίδι, αλλά δεν είστε σίγουροι ποια επιλογή είναι η καλύτερη για εσάς; Είτε μόλις ξεκινάτε την έρευνά σας για το τεχνητό γρασίδι είτε είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη μεγάλη αγορά, αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε για τους πολλούς τύπους τεχνητού χόρτου, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και τα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Χλοοτάπητα τοπίου

τοπίο τεχνητό γρασίδι

Το τεχνητό γρασίδι παραμένει πράσινο όλο το χρόνο και απαιτεί πολύ λίγη συντήρηση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πότισμα. Μόνο ένα τετραγωνικό πόδι από συνθετικό γρασίδι μπορεί να εξοικονομήσει έως και 32,24 έως 64,48 γαλόνια νερού σε ένα μόνο έτος.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κούρεμα και το κούρεμα. Παίρνετε ένα αβίαστα όμορφο γκαζόν που πληρώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυθεντικότητα: Οι κατασκευαστές δημιουργούν γρασίδι που φαίνεται και είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ.
 • Αντοχή: Ο χλοοτάπητας τοπίου είναι σταθερός στην υπεριώδη ακτινοβολία, που σημαίνει ότι δεν θα ξεθωριάζει στον ήλιο. Είναι επίσης διάτρητο για αποστράγγιση και τείνει να είναι πιο πυκνό και βελούδινο από άλλους χλοοτάπητες.

Πλεονεκτήματα:

 • Ανθεκτικό στα έντομα: Τα σφάλματα θα ανήκουν στο παρελθόν, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το γκαζόν σας με άνεση.
 • Χωρίς συντήρηση: Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το τεχνητό γρασίδι είναι ότι δεν χρειάζεται να το κουρεύετε ή να το ποτίζετε.
 • Πάντα πράσινο: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έλλειψη νερού. αυτό το γκαζόν είναι πράσινο χωρίς νερό.
 • Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Το τεχνητό γρασίδι εξοικονομεί περίπου 32 έως 64 γαλόνια νερού ένα χρόνο ανά τετραγωνικό πόδι

Μειονεκτήματα:

 • Προκαταβολικά έξοδα: Η αγορά και η εγκατάσταση τεχνητού χόρτου μπορεί να είναι ακριβή, αλλά μακροπρόθεσμα είναι στην πραγματικότητα φθηνότερη
 • Θερμότητα: Επειδή είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ζεσταίνεται στον ήλιο. Μπορείτε να διατηρήσετε το γρασίδι σας δροσερό προσθέτοντας σκιά και ψεκάζοντάς το με ένα λάστιχο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΠΙΟ ΧΡΩΤΑ

Χλοοτάπητα για κατοικίδια

τεχνητό γρασίδι για σκύλους

Ο φιλικός προς τα κατοικίδια χλοοτάπητα είναι ιδανικός για τους γούνινους φίλους σας! Το τεχνητό γρασίδι είναι ασφαλές για τα ζώα και τους προσφέρει επίσης έναν άνετο χώρο πρασίνου για να κυκλοφορούν, είτε είναι στην αυλή είτε στην αυλή σας.

Χαρακτηριστικά

 • Ανεση: Η κορυφή κάθε λεπίδας γρασιδιού κόβεται με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε ο χλοοτάπητας να μην τρυπάει τα πολύτιμα πόδια του κατοικίδιου ζώου σας.

Ανθεκτικό και χωρίς έντομα: Ο Φίντο μπορεί να τρέχει ό,τι θέλει χωρίς να σκίσει το γρασίδι, να παρακολουθεί τη λάσπη στο σπίτι ή να ενοχλείται από ψύλλους και τσιμπούρια.

Είναι το τεχνητό γρασίδι ασφαλές για κατοικίδια;

χλοοτάπητα για κατοικίδια

Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά του χλοοτάπητα για κατοικίδια που διασφαλίζουν την ασφάλεια του σκύλου σας:

 • Χωρίς μόλυβδο: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι το κατοικίδιο ή τα παιδιά σας εκτίθενται σε τοξικά μέταλλα.
 • Λιγότερα χημικά: Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εντομοκτόνα και επιβλαβείς χημικές ουσίες σε τεχνητό γρασίδι, έτσι τα κατοικίδια ζώα σας δεν θα εκτίθενται.

Πλεονεκτήματα

 • Πάντα πράσινο: Μην ανησυχείτε πια για τις καφέ κηλίδες. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι σταθερός στην υπεριώδη ακτινοβολία και ανθεκτικός στη ζέστη και τον παγετό. Απολαύστε πράσινο γρασίδι όλο το χρόνο!
 • Μη τοξικό: Δεν περιέχει μόλυβδο ή βαρέα μέταλλα.
 • Εύκολη συντήρηση: Δεν χρειάζεται κούρεμα ή πότισμα.
 • Εσωτερική/εξωτερική εγκατάσταση: Ιδανικό για την αυλή σας ή για τρέξιμο σκύλων σε εσωτερικούς χώρους.

Μειονεκτήματα

 • Θερμότητα: Ο τεχνητός χλοοτάπητας θα ζεσταθεί περισσότερο από το φυσικό γρασίδι στο άμεσο ηλιακό φως, αλλά μπορεί να ψυχθεί με έναν εύκαμπτο σωλήνα.
 • Εγκατάσταση: Ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας χλοοτάπητα για κατοικίδια, συνήθως είναι καλύτερο να προσλάβετε έναν επαγγελματία. Για μια πιο φιλική λύση DIY, επιλέξτε πλακάκια χλοοτάπητα.
 • Μυρωδιά: Η συσσώρευση βακτηρίων στον χλοοτάπητα μπορεί να προκαλέσει δυσοσμία. Συνιστούμε Ζεόλιθος Max γέμισμα για εξουδετέρωση των δυσάρεστων μυρωδιών των κατοικίδιων.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PET TURF

Βάζοντας πράσινο χλοοτάπητα

βάζοντας πράσινο τεχνητό γρασίδι

Αυτό είναι ένα τεχνητό γρασίδι με χαμηλό σωρό που επιτρέπει στις μπάλες του γκολφ να κυλήσουν αληθινά.

Είναι διαφορετικό από τον τυπικό χλοοτάπητα επειδή είναι λιγότερο παχύ ή χαμηλότερος στοίβας από τον τύπο του τεχνητού χλοοτάπητα στο γρασίδι σας. Επειδή η επιφάνειά του είναι πιο λεπτή και το σωρό σφιχτό, η μπάλα του γκολφ μπορεί να κυλήσει και να σταματήσει όπως θα έκανε στο φυσικό Bentgrass.

Χαρακτηριστικά

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το βάρος του προσώπου, το ύψος της στοίβας και τις μετρήσεις του τσιμπήματος κάντε την απόφασή σας ακόμα πιο εύκολη.

 • Βάρος προσώπου: Το βάρος προσώπου είναι η ποσότητα υλικού που χρησιμοποιείται ανά τετραγωνική αυλή στο τεχνητό γρασίδι σας. Για να βάλετε πράσινο, το βέλτιστο βάρος προσώπου είναι μεταξύ 40 και 60 ουγγιές.
 • Ύψος πέλους: Το ύψος του πέλους είναι το πάχος του χλοοτάπητα σας. Το να βάζετε πράσινο θα πρέπει να έχει χαμηλό ύψος στοίβας για να διασφαλίσετε ότι η μπάλα σας κυλάει αληθινά. Οι περισσότερες πράσινες επιφάνειες έχουν πάχος 1/2” έως 3/4” πάχος.
 • Σκληρή ανάγνωση: Ένα στάμπα Η ανάγνωση σας λέει πόσο γρήγορα θα κυλήσει η μπάλα βάζοντας πράσινο. Όσο υψηλότερη είναι η στρίψιμο διαβάζοντας, τόσο πιο γρήγορα θα κυλήσει η μπάλα.

Πλεονεκτήματα

 • Χωρίς συντήρηση: Δεν χρειάζεται να το κουρεύετε ή να το ποτίζετε. Όλη αυτή η εργασία έχει φύγει.
 • Πάντα πράσινο: Η τοποθέτηση πράσινου χλοοτάπητα δεν θα ξεθωριάσει ούτε θα γίνει καφέ το χειμώνα.

Μειονεκτήματα

 • Προκαταβολικά έξοδα: Η αγορά και η εγκατάσταση τεχνητού χόρτου μπορεί να είναι ακριβή, αλλά μακροπρόθεσμα είναι στην πραγματικότητα φθηνότερη

Εγκατάσταση: Ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας χλοοτάπητα για κατοικίδια, συνήθως είναι καλύτερο να προσλάβετε έναν επαγγελματία

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΤΑ

Χλοοτάπητα γυμναστικής

Performance Turf Rolls

Ο χλοοτάπητας γυμναστικής σάς επιτρέπει να μεταμορφώσετε τον χώρο προπόνησής σας σε έναν χώρο όπου μπορείτε να προκαλέσετε τον εαυτό σας με διασκεδαστικούς και ποικίλους τρόπους. Από προπόνηση ενδυνάμωσης και προετοιμασία μέχρι γιόγκα και διατάσεις, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας στις προπονήσεις σας.

Χαρακτηριστικά

 • Αντοχή: Είναι ιδανικό για να τραβάτε ή να σπρώχνετε έλκηθρα, να ολοκληρώνετε τις προπονήσεις CrossFit®, WOD® ή να εκτελείτε προπονήσεις HIIT®.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύπλευρος: Ο χλοοτάπητας γυμναστικής λειτουργεί εξαιρετικά για οικιακά γυμναστήρια, στούντιο γυμναστικής, εγκαταστάσεις προπόνησης και πολλά άλλα.
 • Πρόσφυση και μαξιλάρι: Είναι η τέλεια επιφάνεια για πλευρικές κινήσεις και φανταχτερές κινήσεις στα πόδια.
 • Αντοχή: Μπορεί να χειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες προπονήσεις σας.
 • Χαμηλή συντήρηση: Εξοικονομήστε κόστος και χρόνο με τη λίγη συντήρηση που απαιτείται για τον χλοοτάπητα του γυμναστηρίου σας.
 • Εμφάνιση: Τόσο λειτουργικό όσο και όμορφο, το ψεύτικο γρασίδι δίνει στο γυμναστήριό σας ένα μοντέρνο σχεδιαστικό στοιχείο με άφθονη λειτουργικότητα.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να είναι λειαντικό: Η επιφάνεια μπορεί να είναι τραχιά όταν κάνετε εργασίες δαπέδου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΡΩΤΟΒΑΤΟ

Χλοοτάπητα παιδικής χαράς

τεχνητό γρασίδι για παιδικές χαρές

Αυτός ο χλοοτάπητας είναι εξαιρετικός για παιχνίδια κάτω και για γυμναστήρια ζούγκλας. Με τη σωστή επένδυση από κάτω, τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν χωρίς να ανησυχούν για σοβαρό τραυματισμό από πτώσεις.

Χαρακτηριστικά

 • Αντοχή: Είναι σταθερό στην υπεριώδη ακτινοβολία και επίσης ανθεκτικό στη θερμότητα και τον παγετό. Συνήθως έχει υψηλότερο βάρος προσώπου και πιο ανθεκτικές ίνες, ώστε να μπορεί να χειριστεί τη μεγάλη κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εσοχής.
 • Ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση: Οι κατασκευαστές εργάζονται σκληρά για να κάνουν το τεχνητό γρασίδι να φαίνεται πιο ρεαλιστικό και πιο ρεαλιστικό από ποτέ.

Χρειάζεται γέμισμα ο χλοοτάπητας της παιδικής χαράς;

τεχνητό γρασίδι

Από μόνος του, αυτός ο χλοοτάπητας δεν θα σας δώσει τη σωστή βαθμολογία ύψους πτώσης για να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή. Θα χρειαστείτε επίσης επένδυση από κάτω.

Το ύψος πτώσης είναι το το υψηλότερο σημείο που μπορεί να πέσει ένα παιδί από και να μην τραυματιστεί σοβαρά. Εάν η επιφάνεια του δαπέδου της παιδικής χαράς σας έχει ύψος πτώσης για 7′, αυτό σημαίνει ότι το παιδί μπορεί να πέσει από 7′ χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Οι βαθμολογίες ύψους πτώσης εξαρτώνται από το πάχος και την επένδυση.

 • 2′ βαθμολογία ύψους πτώσης: ιδανικό για οικιακή χρήση
 • Αξιολόγηση ύψους πτώσης 6′: ιδανικό για οικιακή και εμπορική χρήση

Πλεονεκτήματα

 • Ανθεκτικό στα έντομα: Δεν υπάρχουν άλλα σφάλματα που διακόπτουν το χρόνο αναπαραγωγής.
 • Χωρίς συντήρηση: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότισμα ή το κούρεμα:
 • Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Το τεχνητό γρασίδι εξοικονομεί περίπου 32 έως 64 γαλόνια νερού ένα χρόνο ανά τετραγωνικό πόδι

Μειονεκτήματα

 • Προκαταβολικά έξοδα: Η αγορά και η εγκατάσταση τεχνητού χόρτου μπορεί να είναι ακριβή, αλλά μακροπρόθεσμα είναι στην πραγματικότητα φθηνότερη
 • Θερμότητα: Επειδή είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ζεσταίνεται στον ήλιο. Μπορείτε να διατηρήσετε το γρασίδι σας δροσερό προσθέτοντας σκιά και ψεκάζοντάς το με ένα λάστιχο.

ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΧΡΩΤΑ

Πώς να εγκαταστήσετε τεχνητό γρασίδι

Με τα κατάλληλα εργαλεία και προετοιμασία, μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας τεχνητό γρασίδι. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Προετοιμάστε την περιοχή: ξεκινήστε με επίπεδο, συμπαγές έδαφος
 2. Βάλτε μια βάση: απλώστε πέτρα ή χαλίκι ως σταθερή βάση
 3. Εγκαταστήστε ένα φράγμα ζιζανίων: για να σταματήσει η ανάπτυξη των ζιζανίων
 4. Στρώστε το γρασίδι: απλώστε το, κόψτε το ώστε να ταιριάζει και στερεώστε το με καρφιά ή συνδετήρες
 5. Προσθήκη συμπλήρωσης: εφαρμόστε γέμισμα για να εξασφαλίσετε ότι οι λεπίδες του γρασιδιού στέκονται ίσια

Εξαρτήματα τοποθέτησης τεχνητού χόρτου

Για την εγκατάσταση, θα χρειαστείτε μερικά αξεσουάρ.

 • Ύφασμα ζιζανίων: Χρησιμοποίησε αυτό για να αποτρέψετε την ανάπτυξη ζιζανίων μέσα από το γρασίδι σας.
 • Συμπλήρωση: Το Infill βοηθά στο να κρατάτε το γρασίδι σας κάτω και κρατά τις λεπίδες όρθιες για φυσική εμφάνιση. Κάποια γεμίσματα βοηθούν ακόμη και στη ζέστη και τη μυρωδιά.
 • Συρραπτικά και καρφιά: Τα νύχια συγκρατούν τις άκρες του γρασιδιού, ενώ οι συνδετήρες είναι ιδανικοί για να συγκρατούν τις ραφές μεταξύ τους.
 • Ραφή ταινία και αυτοκόλλητο: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταινία ραφής για να στερεώσετε τις άκρες του γρασιδιού μεταξύ τους.
 • Μαξιλάρια γκαζόν ή μαξιλάρια παιχνιδιού: Για κάποιο επιπλέον μαξιλάρι κάτω από τα πόδια σας, βάλτε ένα μαξιλάρι γκαζόν.

συμπέρασμα

Το τεχνητό γρασίδι είναι ανθεκτικό και ευέλικτο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, από τα γυμναστήρια μέχρι την αυλή σας. Υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες επιλογές σχεδιασμένες για οποιαδήποτε χρήση.

Τώρα ξέρετε τα γεγονότα, μπορείτε να ψωνίσετε με σιγουριά!

παραγγείλετε δωρεάν δείγματα ΑΓΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΟΡΤΟ

Σχετικά με την Kayla Haas

Avatar

Η Kayla Haas είναι συγγραφέας με έδρα το Phoenix, ειδικός στα δάπεδα και λάτρης της ανάγνωσης. Το μεγαλύτερο μέρος της γραφής της ειδικεύεται σε τεχνητό γρασίδι, χαλί και δάπεδα βινυλίου. Το αγαπημένο της κομμάτι της συγγραφής είναι η έρευνα. Αν ψάχνετε για σκοτεινά γεγονότα ή ελάχιστα γνωστή ιστορία σχετικά με το δάπεδο, είναι το άτομο με το οποίο πρέπει να μιλήσετε καθώς τα αποθηκεύει με την ελπίδα να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους στα πάρτι.

Schreibe einen Kommentar