Συνταγή φυσικής κρέμας θηλών για θηλασμό

3
Συνταγή φυσικής κρέμας θηλών για θηλασμό

Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε πιο πρόσφατα την 1η Ιουνίου 2021

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά απλό, εύκολο, φυσικό για όλες τις χρήσεις βάλσαμο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως εξαιρετικά ενυδατική κρέμα για σκασμένες φτέρνες, ως α βάλσαμο Για μωρό εξάνθημα στο κάτω μέρος ή στο πηγούνι τους, είναι υπέροχο σκασμένα χείλιαγια εγκαύματα* και εκδορές, ή ως α φυσικός θηλή κρέμα Για Θηλασμός συνταγή. Το φτιάχνω ως α θηλή βάλσαμο Για Θηλασμός μητέρες ως δώρο.

Παρακαλώ διαβάστε: Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για τη θεραπεία, τη διάγνωση ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Σας ενθαρρύνουμε να λαμβάνετε τις δικές σας αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε συνεργασία με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αυτό σημαίνει ότι χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, κάνουμε προμήθεια από τις πωλήσεις. Διαβάστε τη Δήλωση Αποκάλυψης

Όλος αυτός σκοπός βάλσαμο είναι μια λαμπρή ιδέα δώρου DIY, είναι φθηνό και γρήγορο στην κατασκευή, αλλά είναι τόσο ευέλικτο, ακόμα και αφού το τελειώσετε Θηλασμός.

Στο οικόπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μαστός βάλσαμο για κατσίκες ή αγελάδες, ως πνιγμός-κρέμα για ακάρεα αυτιών ή ποδιών και για κάλυψη κοψιμάτων ή βοσκοτόπων για να κρατήσει έξω τον αέρα, τη βρωμιά και τα μικρόβια. Θα πρέπει πραγματικά να έχετε λίγο από αυτό στο κιτ πρώτων βοηθειών σας.

Εάν βρήκατε αυτή τη συνταγή χρήσιμη, φροντίστε να δείτε τους φίλους μου στο Μάθημα Herbal Academy για να φτιάξετε τη δική σας υπέροχη περιποίηση στο σπίτι σας.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Χτυπημένο σώμα βούτυρο

*Συνεργάζομαι με πλαστικό χειρουργό στην άλλη μου δουλειά (νοσοκόμα σε οξεία πτέρυγα). Δήλωσε ότι αμέσως μετά το έγκαυμα προφανώς πρέπει να αφαιρέσετε τη θερμότητα με άφθονο κρύο νερό, 10 λεπτά με 10 λεπτά μέχρι να μην αισθάνεται πλέον ότι καίγεται.

Μετά από αυτό, το καλύτερο πράγμα είναι να το διατηρείτε υγρό με ένα βαρύ, λιπαρό προϊόν όπως η βαζελίνη ή αυτό το βάλσαμο, εφαρμόζοντας τουλάχιστον 4-6 φορές την ημέρα. Αυτό βοηθά στην επούλωση και ελαχιστοποιεί τις ουλές. Φυσικά εάν πρόκειται για κακό έγκαυμα θα πρέπει να αναφερθείτε αμέσως σε ατύχημα και έκτακτη ανάγκη για ιατρική εκτίμηση.

Σούπερ εύκολο σπιτικό βάλσαμο με τόσες πολλές χρήσεις! Αποθηκεύστε το για να το φτιάξετε αργότερα!

Αυτό βάλσαμο αντικαθιστά πολλά διαφορετικά προϊόντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσική εναλλακτική λύση στη θέση της βαζελίνης σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Μπορείτε να κάνετε ένα πολύ αποτελεσματικό τρίψιμο με ατμό προσθέτοντας έλαια ευκαλύπτου, δεντρολίβανου, μέντας και λεβάντας.

Αν είστε Θηλασμός τότε αυτή η συνταγή κάνει μια υπέροχη καταπραϋντική, φυσικός θηλή κρέμα που είναι ασφαλές για εσάς μωρό.

Φυσικός θηλασμός βάλσαμο ιδέες

Ως μητέρες που θηλάζουν στον τραγανό/φυσικό χώρο, μας λένε συχνά για τα θαύματα του μητρικού γάλακτος και του λαδιού καρύδας για τη βοήθεια με τις ραγισμένες θηλές. Ωστόσο, εάν δυσκολεύεστε πραγματικά επώδυνες θηλές ενώ Θηλασμόςθα χρειαστείτε κάτι πιο ενυδατικό.

Πεδιάδα λάδι καρύδας μπορεί πραγματικά να στεγνώσει πολύ δέρμακαι δεν είναι στην πραγματικότητα η καλύτερη επιλογή για χρήση επώδυνες θηλές.

Shea βούτυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλή λύση εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο θηλή κρέμα λύση, αλλά μπορεί να είναι ακριβή η αγορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να αγοράσω απλό καριτέ βούτυρο και στη Νέα Ζηλανδία, το καλύτερο που μπορώ να βρω συνήθως είναι μια ενυδατική κρέμα με χημικές ουσίες που έχει μια μικρή ποσότητα πραγματικής καριτέ βούτυρο μέσα σε αυτό.

Η καθαρή λανολίνη μπορεί να είναι ακριβή (Lansinoh είναι μια δημοφιλής μάρκα) και είναι πολύ παχύ και δύσκολο να εφαρμοστεί σε πολύ επώδυνες θηλέςκαι μερικές φτωχές γυναίκες έχουν ευαίσθητες θηλές που είναι αλλεργικοί σε αυτό. Αν και είναι πολύ αποτελεσματικό και έχει αποδειχθεί σε μελέτες ότι βοηθά. ΕΝΑ σπιτικό θηλή κρέμα μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό για πολύ μικρότερη τιμή.

Λύσεις για επώδυνες θηλές

Την πρώτη εβδομάδα ή δύο από Θηλασμός μπορεί να επηρεάσει το στήθος σας. Είναι σύνηθες να υπάρχει κάποια ενόχληση (για να το θέσω όμορφα) όπως και η μωρό μάνδαλα επάνω. Αυτός ο πόνος θα πρέπει να υποχωρήσει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αν δεν υποχωρήσει, αξίζει να πάρετε ένα Θηλασμός ειδικό ή τη μαία σας για να σας ελέγξει μωρόμάνταλο του.

Εάν παλεύετε με ραγισμένες ή αιμορραγικές θηλές, είναι πολύ σημαντικό να ελεγχθεί το μάνδαλό σας και κάποιος να σας ελέγξει μωρό για γλωσσοδέτη.

Ενώ θεραπεύεστε, κρατήστε τις θηλές σας προστατευμένες και υγρές με άφθονο φυσικό βάλσαμο θηλών και, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα μικρό τετράγωνο πλαστικό περιτύλιγμα ή ένα κομμένο κομμάτι τσάντας με φερμουάρ πάνω από τη θηλή σας. Αυτό θα σταματήσει τις κρούστες σας να κολλήσουν στο σουτιέν σας και θα ενθαρρύνει ένα καθαρό αλλά υγρό περιβάλλον επούλωσης πληγών που επιτρέπει στο σώμα σας να επουλώνεται πιο γρήγορα.

Τακάκια υδρογέλης είναι ευδαιμονία για τις επώδυνες ραγισμένες θηλές και αξίζει να τις αποκτήσετε αν αυτό είναι πρόβλημα για εσάς.

Γιατί χρειάζεστε α θηλή βάλσαμο Για Θηλασμός?

Ξηρός δέρμα ραγίζει πιο εύκολα, είναι λιγότερο εύπλαστο και πιο επιρρεπές σε ζημιές. Εκτός από τρομερά επώδυνες, οι ρωγμές μπορεί να είναι μέρη όπου μπορεί να εμφανιστεί μόλυνση.

Οι λοιμώξεις από τσίχλα προκαλούν ακραίες θηλή πόνοςαισθάνεται σαν δικό σου θηλή είναι γεμάτο γυαλί και το στήθος σου μαχαιρώνεται με μαχαίρια. Εάν αντιμετωπίζετε αυτόν τον πόνο, θα πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό σας το συντομότερο δυνατό για κάποιο αντιμυκητιασικό φάρμακο.

Πώς να φτιάξετε ένα αλοιφή Για θηλάζουσες μητέρες

ΕΝΑ αλοιφή είναι ένα βάλσαμο αλλά όπου ένα ή περισσότερα από τα έλαια έχουν εγχυθεί με βότανα ή μπαχαρικά για να προσθέσουν τις ιδιότητές τους στο λάδι. Τα νεογέννητα μωρά είναι πολύ ευαίσθητα και η μαμά τους θηλή μπαίνει στο δικό σου μωρότο στόμα του (προφανώς) οπότε είναι καλύτερο να φτιάξετε το θηλή κρέμα με οργανικός συστατικά και να προσθέσετε μόνο πολύ ασφαλή βότανα στο εγχυμένο λάδι.

Μια κοινή επιλογή θα ήταν η έγχυση του αμυγδαλέλαιου ή ελαιόλαδο με καλέντουλα λουλούδι. Καλέντουλα είναι επουλωτικό και καταπραϋντικό και ασφαλές για χρήση ευαίσθητος δέρμαείναι βρώσιμο, φυσικό συστατικό που μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για την προσθήκη.

Για να εμποτίσετε το λάδι σας, ζεστάνετε το απαλά και στη συνέχεια ανακατέψτε καλέντουλα λουλούδι πέταλααποθηκεύστε το σε σκοτεινό μέρος και ανακινήστε το μπουκάλι καθημερινά για μια εβδομάδα, στη συνέχεια στραγγίστε το λάδι και χρησιμοποιήστε το στο θηλή βάλσαμο συνταγή παρακάτω.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με πέταλα λουλουδιών χαμομηλιού ή ακόμα και ένα φακελάκι τσαγιού χαμομηλιού.

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 5-10 σταγόνες λεβάντα αιθέριο έλαιο προς την ο βάλσαμο συνταγή ως ευχάριστο άρωμα.

Η λεβάντα είναι ασφαλής για κατάποση, αλλά η υπερβολική ποσότητα μπορεί να είναι ερεθιστική ευαίσθητος δέρμα. Έχει αντιμυκητιακή και αντιμικροβιακή δράση, καθώς και ηρεμιστικό και χαλαρωτικό σε όσους το εισπνέουν.

Χρησιμοποιώντας το δικό σας σπιτικό θηλή κρέμα

Εφαρμόστε άφθονα μετά από κάθε τάισμα και μετά το ντους όπως απαιτείται. Δεν χρειάζεται να το σκουπίσετε πριν το ταΐσετε ξανά, και η επιπλέον λίπανση θα σας βοηθήσει να το πάρετε μωρό μανδαλωμένο επίσης.

Εάν έχετε ένα Ραγισμένο θηλή (ή δύο)αντιμετωπίστε το με προσοχή και εφαρμόστε άφθονα καταπραϋντικά θηλή βούτυροαλλά φροντίστε να συνεχίσετε είτε να ταΐζετε είτε να αντλείτε από εκείνη την πλευρά για να αποφύγετε την εμφάνιση μαστίτιδας. Θηλή ασπίδες μπορεί να βοηθήσει στην προστασία σας Ραγισμένο θηλή ενώ επουλώνονται, αλλά καλύτερα να μην χρησιμοποιούνται μακροπρόθεσμα. Εάν ανησυχείτε, συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο γαλουχίας. Είναι δυνατή η άντληση και η τροφοδοσία με μπουκάλι ενώ θεραπεύεστε και αλλάζετε πίσω στο Θηλασμός αν χρειαστεί, για να μην χαθούν όλα φίλε μου!

Θυμηθείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το Μάθημα Herbal Academy για να φτιάξετε τις δικές σας υπέροχες συνταγές περιποίησης στο σπίτι.

Συστατικά

 • 250 ml Καστορέλαιο

 • 250 ml Αμυγδαλέλαιο, Ελαιόλαδο ή Έλαιο από πυρήνα βερίκοκου

 • 25 g Κερί μέλισσας, τριμμένο ή κομμένο σε μικρά κομμάτια

 • 2 Τ Ακατέργαστο Μέλι, Προαιρετικό

Οδηγίες

 1. Σε μια παλιά κατσαρόλα λιώνουμε το κερί μέλισσας.
 2. Προσθέστε το καστορέλαιο και συνεχίστε να ζεστάνετε για να λιώσει ξανά το κερί μέλισσας.
 3. Προσθέστε το αμύγδαλο/βερίκοκο/ελαιόλαδο και το μέλι και ανακατέψτε καλά να ενωθούν. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε έως και 10 σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο – μου αρέσει το δεντρολίβανο και η λεβάντα ή το τεϊόδεντρο και το λεμόνι.
 4. Ρίξτε το βάλσαμο σε ένα γυάλινο ή μεταλλικό βάζο και αφήστε το να κρυώσει. Σούπερ εύκολο σπιτικό βάλσαμο με τόσες πολλές χρήσεις! Αποθηκεύστε το για να το φτιάξετε αργότερα!

Σημειώσεις

Καθώς αυτό το βάλσαμο περιέχει μηδενικό νερό, θα πρέπει να διαρκέσει για πολλά χρόνια χωρίς να χαλάσει. Διατηρήστε το κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου (85 F) για να το διατηρήσετε στερεό, αν λιώσει είναι ακόμα εντάξει, απλά κρυώστε ξανά για να σκληρύνει.

Έχετε δοκιμάσει να πλύνετε τα μαλλιά σας χωρίς σαμπουάν; Βρήκατε λίγο απογοητευμένη τη μέθοδο no poo με μαγειρική σόδα; Θα πρέπει να το δοκιμάσετε αντ 'αυτού, το βρήκα πολύ πιο ωραίο στη χρήση. Ανεβείτε και διαβάστε!

Ψάχνετε για μια φυσική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο που θα χρησιμοποιούν τα παιδιά; μην κοιτάξετε πέρα ​​από την ανανεωτική οδοντόκνη μας

Γρήγορο και εύκολο - Πώς να φτιάξετε μόνοι σας σαπούνι πλυντηρίου. συνταγή απορρυπαντικού πλυντηρίου.

Παρακάτω είναι δύο συνταγές, η μία για ένα σαπούνι με 0% υπερλίπος λάδι καρύδας που θα χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για να φτιάξετε τη δική σας σκόνη πλυσίματος. Το δεύτερο είναι ένα σαπούνι καθαρού ελαίου καρύδας 20% με υπερλίπος - βασικά η ενυδατική κρέμα 1/4, χωρίς όλες τις επιπλέον ακατέργαστες χημικές ουσίες και την επεξεργασία που συνοδεύει.

Αυτό το πολύ απλό βούτυρο σώματος 3 συστατικών θα κάνει το δέρμα σας να τραγουδήσει. Είναι εξαιρετικά ενυδατικό και υποαλλεργικό.

Πώς να φτιάξετε οδοντόκρεμα Remineralizing για ψυχρότερα κλίματα

Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά επιτέλους έχω μια συνταγή για ένα αποτελεσματικό φυσικό αποσμητικό για εσάς που λειτουργεί πολύ καλά. Στην πραγματικότητα, έχω δύο! Το ένα είναι ένα απλό, καθημερινό αποσμητικό που θα λειτουργήσει καλά στους περισσότερους ανθρώπους, το δεύτερο είναι ένα φυσικό αποσμητικό βαρέως τύπου που θα ηρεμήσει ακόμα και την πιο σκληρή οσμή του σώματος. Και οι δύο αυτές συνταγές περιέχουν μαγειρική σόδα, ωστόσο, εάν τη φτιάξετε και διαπιστώσετε ότι η μαγειρική σόδα ερεθίζει τα κουκούτσια σας, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με περισσότερο άμυλο ταπιόκας. #diy #natural #bath #deodorant #homesteading

Δεν έχω ξανακοιτάξει από το να πάω να βάλω τα μαλλιά μου - τα μαλλιά μου είναι πιο λαμπερά, λιγότερο λιπαρά και λιγότερο ξηρά στις άκρες. Το λούσιμο των μαλλιών σας με μαγειρική σόδα είναι απλό και αποτελεσματικό, χωρίς σαμπουάν, εναλλακτικές λύσεις σαμπουάν.

Σούπερ εύκολο σπιτικό βάλσαμο με τόσες πολλές χρήσεις! Αποθηκεύστε το για να το φτιάξετε αργότερα!


Schreibe einen Kommentar