Συμβουλές ασφαλείας για ποδηλασία σε μονοπάτι εκτός δρόμου – Russal Gear

Συμβουλές ασφαλείας για ποδηλασία σε μονοπάτι εκτός δρόμου – Russal Gear

November 30, 2021 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Το να βγάλετε το ποδήλατό σας από το δρόμο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε πραγματικά στους ρυθμούς του. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε περισσότερο τη φύση που σας περιβάλλει, καθώς μπορείτε να πάτε πολύ πιο μακριά από ό,τι θα μπορούσατε με τα πόδια. Ωστόσο, η ασφάλειά σας και η ασφάλεια όλων των άλλων στο μονοπάτι είναι δική σας ευθύνη. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές ασφαλείας για ποδηλασία σε μονοπάτι εκτός δρόμου για να διασφαλίσετε ότι όλοι παραμένουν ασφαλείς και διασκεδάζουν.

Πάντα υποχωρείτε στους πεζούς

Πιθανότατα θα χρειαστεί να μοιραστείτε οποιοδήποτε μονοπάτι στο οποίο οδηγείτε το ποδήλατό σας με πεζούς που περπατούν με τα πόδια. Όπως τα οχήματα πρέπει να υποχωρούν στους ποδηλάτες σε έναν κανονικό δρόμο, πρέπει να υποχωρείτε στους πεζούς κάθε φορά που μοιράζεστε έναν χώρο μαζί τους. Είναι δική σας ευθύνη να γνωρίζετε πού βρίσκονται οι πεζοί και να προβλέψετε πού θα βρεθούν, ώστε να μην τους συναντήσετε κατά λάθος. Σε περίπτωση αμφιβολίας, χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να τους ενημερώσετε για το πού βρίσκεστε σε σχέση με αυτούς.

Σηματοδοτήστε τις στροφές σας

Τα φλας είναι εξίσου σημαντικά για τους ποδηλάτες όσο και για τους οδηγούς. Είναι απίθανο να είστε το μόνο άτομο σε ένα μονοπάτι και δεν θέλετε να συμβούν δυσάρεστες ατυχίες λόγω κακής επικοινωνίας. Θυμηθείτε να δίνετε σήμα προς ποια κατεύθυνση στρίβετε, ακόμα κι αν νομίζετε ότι κανείς δεν είναι πίσω σας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε κάποιος θα μπορούσε να σε αιφνιδιάσει και να σε χτυπήσει καθώς παίρνετε μια απροσδόκητη στροφή προς ένα νέο μονοπάτι. Μία από τις καλύτερες συμβουλές ασφάλειας για ποδηλασία σε μονοπάτι εκτός δρόμου είναι πάντα να υποδεικνύετε πού θέλετε να πάτε στη συνέχεια.

Παρακολουθήστε την ταχύτητά σας

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν σκοπεύετε να πάρετε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο σε μονοπάτι. Είναι δελεαστικό να φτάσεις το ποδήλατό σου στα όριά του όταν τελικά είσαι στο μονοπάτι. Αν και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, πρέπει να γνωρίζετε πώς η ταχύτητά σας θα μπορούσε να επηρεάσει άλλους ανθρώπους. Όχι μόνο θα μπορούσατε να τρομάξετε κάποιον κάνοντας ζουμ από αυτόν, αλλά όσο πιο γρήγορα προχωράτε, τόσο περισσότερη ζημιά μπορείτε να κάνετε σε μια σύγκρουση. Προσπαθείτε πάντα να διατηρείτε την ταχύτητά σας υπό έλεγχο όταν δεν είστε σίγουροι αν υπάρχουν άλλα άτομα κοντά.

Ελάτε προετοιμασμένοι για πιθανές επισκευές

Εάν σκοπεύετε να κάνετε μια μεγάλη διαδρομή, θα πρέπει να έχετε πάντα διαθέσιμα εργαλεία για να σας βοηθήσουν με πιθανές επισκευές που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε στο μονοπάτι. Οι σπασμένες αλυσίδες ή τα ξεφουσκωμένα ελαστικά μπορούν να μειώσουν το ταξίδι σε ένα μονοπάτι, αν δεν είστε έτοιμοι να τα χειριστείτε όταν συμβούν. Η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επιθεωρήσεων πριν ξεκινήσετε την ημέρα είναι επίσης πολύ σημαντικό να κάνετε κάθε φορά.