Πώς να τακτοποιήσετε το δωμάτιό σας γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

November 11, 2022 0 Von admin

Όλοι αγαπάμε αυτή την εποχή του χρόνου που βγάζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το γκαράζ ή πηγαίνετε να αγοράσετε ένα από το γωνιακό οικόπεδο και κάντε χώρο για το δέντρο. Αν και, φαίνεται ότι κάθε χρόνο είτε ξεχνάμε πόσο μεγάλος είναι ο χώρος μας, είτε ξεχνάμε απλά ότι πρέπει να μένουμε στο δωμάτιο με το δέντρο μας! Αντί να κάνετε αυτήν την άσκηση φέτος, ακολουθούν συμβουλές για το πώς να τακτοποιήσετε το δωμάτιό σας γύρω από το δέντρο. Πριν ξεκινήσετε, μετρήστε τον χώρο σας, ώστε όλη αυτή η προσπάθεια να μην πάει χαμένη!
4 Συμβουλές για να τακτοποιήσετε το δωμάτιό σας γύρω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο
1. Σκεφτείτε πόσο χώρο έχετε
Ενώ όλοι έχουμε ιδέες για το μεγάλο χριστουγεννιάτικα δέντρα στα σαλόνια μας, η πραγματικότητα του πόσο χώρο έχουμε πραγματικά μπορεί να είναι τελείως διαφορετική. Εάν ζείτε σε μικρότερο σπίτι ή διαμέρισμα, καθορίστε ποια έπιπλα μπορούν να μετακινηθούν από το χώρο και ποια όχι. Ακόμα κι αν έχετε μεγάλο χώρο, σκεφτείτε τις περιοχές πεζών και την απόφραξη των θυρών πριν εγκατασταθείτε σε ένα συγκεκριμένο δέντρο.
Bulgac / Getty Images
2. Σχεδιάστε έναν χώρο εστίασης
Στο σπίτι σας, καθορίστε ποιο δωμάτιο θα σας αρέσει περισσότερο το δέντρο σας και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να ζείτε γύρω του. Ενώ το σαλόνι έχει το τέλειο παράθυρο για να καθίσετε μπροστά, η τηλεόραση και το καθιστικό που θα μπλοκάρει δεν το καθιστούν ιδανικό μέρος. Τοποθετήστε τα δέντρα μακριά από τζάκια, περιοχές πεζών με μεγάλη κυκλοφορία και εμπόδια. Σταθείτε πίσω από το δέντρο, αφού επιλέξετε ένα σημείο και εξετάστε από όλα τα πλεονεκτήματα.
Siri Stafford / Getty Images

3. Αφαίρεση επίπλων
Ενώ τα έπιπλά σας είναι σημαντικά, καθορίστε πόσα κομμάτια πρέπει να παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια των διακοπών. Θα μπορούσατε χωρίς το τραπεζάκι και τη λάμπα να κάνετε χώρο για το δέντρο; Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε επιλέξτε ένα μικρότερο δέντρο. Τα τελευταία χρόνια, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε γλάστρες και τα επιτραπέζια δέντρα έχουν γίνει πιο δημοφιλή και είναι ιδανικά για σπίτια που έχουν περιορισμένο χώρο. Σε μεγαλύτερους χώρους, μετακινήστε τα έπιπλα γύρω από το δέντρο, έτσι ώστε οι χώροι συνομιλίας να μπορούν ακόμα να κρατηθούν χωρίς το δέντρο να αποσπά την προσοχή
John Fedele / Getty Images

4. Χρησιμοποιήστε έπιπλα σε άλλους χώρους
Εάν χρειάζεται, εξετάστε το ενδεχόμενο να μεταφέρετε έπιπλα σε παρακείμενα δωμάτια για να παρέχετε ακόμα καθίσματα χωρίς να διακυβεύεται ο χώρος διασκέδασης. Εάν σκοπεύετε να κάνετε ένα μεγάλο πάρτι ή γιορτή διακοπών, θα πρέπει να καθορίσετε πόσο μεγάλο δέντρο θα χρειαστεί, για να μην εισβάλετε στους καλεσμένους σας. Εάν τα σχέδιά σας απαιτούν μια μεγάλη συγκέντρωση, σκεφτείτε να στεγάσετε το δέντρο σε ξεχωριστό δωμάτιο από το μεγαλύτερο μέρος των επίπλων. Αυτό θα βοηθήσει τους επισκέπτες να αισθάνονται άνετα και θα αποτρέψει το πλαγιοπέρασμα του δέντρου σας από τους επισκέπτες του πάρτι.
Getty Images

Η κατώτατη γραμμή
Αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αναδείξετε τις παραδόσεις των γιορτών, και ένα από αυτά είναι ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μην αφήνετε την εποχή σας να καταστραφεί λόγω κακού σχεδιασμού όταν την τοποθετείτε μέσα στο δωμάτιό σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και αξιολογήστε την περιοχή του δωματίου σας και τον τρόπο ζωής και τα διασκεδαστικά σας σχέδια για τις διακοπές. Οι διακοπές σας θα είναι εκπληκτικές, μαζί με ένα όμορφο δέντρο με προηγμένο σχεδιασμό και λήψη αποφάσεων. Απολαύστε αυτή τη σεζόν και γεμίστε το σπίτι σας με αναμνήσεις διακοπών, που δεν περιλαμβάνουν εσάς και την οικογένειά σας να πέσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Φρέσκοι αναγνώστες, πώς επιλέγετε μια περιοχή για το δέντρο σας; Μεταφέρετε έπιπλα για να τα χωρέσετε; Θα θέλαμε να ακούσουμε περισσότερες συμβουλές από αυτές που έχουμε εδώ.