Πώς να μηνύσετε έναν μεθυσμένο οδηγό στο Λος Άντζελες

2
Πώς να μηνύσετε έναν μεθυσμένο οδηγό στο Λος Άντζελες

Η αστική υπόθεση που κατατίθεται στο τοπικό δικαστικό σύστημα είναι αγωγή από αμέλεια.


Λος Άντζελες, Καλιφόρνια – Οι μεθυσμένοι οδηγοί που προκαλούν ατυχήματα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τα θύματά τους ενώπιον του αστικού δικαστηρίου καθώς και τυχόν ποινικές διώξεις. Υπάρχουν δικηγόροι κοντά μου οι οποίοι επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στη βοήθεια των θυμάτων οδήγησης σε κατάσταση μέθης με διάφορες πτυχές της αστικής τους υπόθεσης κατά του υπευθύνου. Αυτό περιλαμβάνει μια συνάντηση για τη συζήτηση των γεγονότων γύρω από τη σύγκρουση, την κατάθεση της αρχικής μήνυσης με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη διαδικασία ανακάλυψης και οποιεσδήποτε άλλες έρευνες και, στη συνέχεια, τον τερματισμό της υπόθεσης μέσω μιας διαπραγμάτευσης διευθέτησης ή μιας δίκης.

Υποθέσεις αμέλειας και αγωγές ατυχημάτων

Η αστική υπόθεση που κατατίθεται στο τοπικό δικαστικό σύστημα είναι αγωγή από αμέλεια. Η δομή αυτού του είδους της υπόθεσης είναι η ίδια στην Καλιφόρνια είτε ένας μεθυσμένος οδηγός είτε οποιοδήποτε άλλο είδος απρόσεκτου οδηγού ήταν η αιτία της σύγκρουσης. Δικηγόροι ατυχημάτων του Los Angeles DUI συνεργάζονται με τον πελάτη τους για να αποδείξουν τα στοιχεία της αγωγής, τα οποία περιλαμβάνουν την επίδειξη του σχετικού προτύπου περίθαλψης στους δρόμους, παραβίαση αυτού του προτύπου φροντίδας, πρόκληση τραυματισμών και υλικών ζημιών και απόδειξη απωλειών, που ονομάζονται επίσης ζημιές.

Στοιχεία οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ

Όταν προσπαθεί να αποδείξει ότι ο εναγόμενος οδηγός ήταν υπεύθυνος για τη σύγκρουση και όλες τις συναφείς απώλειες, ο ενάγων μπορεί να παρουσιάσει στοιχεία για τη μέθη του εναγόμενου, αν και αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο για να αποδειχθεί αμέλεια και δεν απαιτείται ο οδηγός να καταδικαστεί επίσης για ποινικό δικαστήριο. Σε πολλές αγωγές αστικών ατυχημάτων, άλλες κυκλοφοριακές παραβάσεις, όπως η υπερβολική ταχύτητα, η αποσπασματική οδήγηση, η διέλευση από πινακίδες στάσης και οι παράνομες αλλαγές λωρίδας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αποδειχθεί αμέλεια. Ο ενάγων μπορεί να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες ενέργειες του οδηγού τις στιγμές πριν από τη σύγκρουση για να δείξει ότι παραβίασε κάποιον από αυτούς τους νόμους οδικής κυκλοφορίας.

Αποζημίωση σε αστικές υποθέσεις

Αποζημίωση;  εικόνα από τον Nick Youngson/Alpha Στοκ Εικόνες, CC BY-SA 3.0, καμία αλλαγή.
Αποζημίωση; εικόνα από τον Nick Youngson/Alpha Στοκ Εικόνες, CC BY-SA 3.0, καμία αλλαγή.

Το αστικό δικαστικό σύστημα της Καλιφόρνια το επιτρέπει Δικηγόροι ατυχημάτων στο Λος Άντζελες να υποβάλουν υποθέσεις εκ μέρους των πελατών τους για να κάνουν έναν μεθυσμένο οδηγό να πληρώσει για τις απώλειές του που σχετίζονται με το ατύχημα. Οι οικονομικές απώλειες που αντιμετωπίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις περιλαμβάνουν κόστος υγειονομικής περίθαλψης, ανάκαμψη με επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, απώλεια εισοδήματος και μισθών και εκτιμήσεις για επισκευές ζημιών περιουσίας. Μια υπόθεση ατυχήματος μπορεί επίσης να επιφέρει αποζημίωση στο θύμα για πόνο και ταλαιπωρία, τα οποία είναι μη οικονομικές δαπάνες για τις οποίες ο δικηγόρος μπορεί να υποστηρίξει με βάση τις αλλαγές στην ποιότητα ζωής του ατόμου μετά το δυστύχημα. Σε περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια μέθης, είναι ακόμη δυνατό να λάβετε ένα βραβείο τιμωρητικής ζημιάς που έχει σκοπό να τιμωρήσει τον οδηγό για απερίσκεπτες και επικίνδυνες ενέργειες.

Δικηγόροι οδήγησης σε κατάσταση μέθης στην Καλιφόρνια

Υπάρχουν ντόπιοι δικηγόροι στο Λος Άντζελες που είναι σε θέση να παρέχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες στα θύματα ατυχημάτων. Όποιος χρειάζεται να συνδεθεί με δικηγόρο στην πόλη του μπορεί να καλέσει απευθείας το USAttorneys.com για παραπομπή στο 800-672-3101

Schreibe einen Kommentar