Πώς να κλαδέψετε τις μυρτιές κρεπ

4
Πώς να κλαδέψετε τις μυρτιές κρεπ

Κλάδεμα κρεπ μυρτιών χωρίς να διαπράξει φόνο κρεπ

Είναι πολύ εύκολο να συγκεντρωθούν διανοητικά όλα τα φυτά σε μια κατηγορία ως «πράσινα πράγματα που απαιτούν κλάδεμα», αλλά η κρεπ μυρτιά είναι ένα άλογο με εντελώς διαφορετικό χρώμα ή αν προτιμάτε να είμαστε πιο ακριβείς, ένα δέντρο διαφορετικού χρώματος. Το θέμα είναι ότι το κλάδεμα των κρεπ μυρτιών δεν είναι το ίδιο με το κλάδεμα των περισσότερων άλλων φυτών, δέντρων ή θάμνων που μπορεί να είναι διάσπαρτα σε προσεκτικά προγραμματισμένα διαστήματα και σε διάφορα σημεία στην αυλή σας. Και αν δεν μάθετε να κατανοείτε όχι μόνο τα βασικά του κλαδέματος αλλά και πώς να φροντίζετε σωστά τα δέντρα κρεπ μυρτιάς, πιθανότατα θα βρεθείτε να διαπράττετε ένα έγκλημα που ονομάζεται δολοφονία με κρεπ.

Η δολοφονία της Myrtle

Παρά την αξιοσημείωτη παραξενιά του ονόματός του, στην πραγματικότητα είναι ένα πράγμα. Οι υπηρεσίες εξωραϊσμού κατοικιών και οι επαγγελματίες κηπουροί το γνωρίζουν καλά, ένας όρος που επινοήθηκε απλώς για το γεγονός ότι το βλέπουν με τέτοια συχνότητα, καθώς τόσοι πολλοί καλοπροαίρετοι ιδιοκτήτες ακινήτων παίρνουν το ψαλίδι και πηγαίνουν στην πόλη χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν ή πότε να Κάνε το. Ο στόχος στο κλάδεμα κρεπ μυρτιών είναι, φυσικά, να απαλλαγούμε από λίγη από την πυκνότητα και να κόψουμε οτιδήποτε είναι νεκρό ή πεθαίνει. Αλλά πολύ συχνά, οι άνθρωποι κλαδεύουν τις κρεπ μυρτιές τους σε λάθος εποχή ή κόβουν πολύ μακριά. Αν γίνει καλά, ωστόσο, το κλάδεμα των κρεπ μυρτιών δίνει ένα γεμάτο, καλά ανθισμένο δέντρο με όμορφο φλοιό.

Ακριβώς σε περίπτωση που χρειάζεστε μια οπτική, δολοφονία κρεπ αναγκάζει τα δέντρα να μετατραπούν σε αντιαισθητικά, κολοβώματα και τα εμποδίζει να σχηματίσουν λείο, διάστικτο φλοιό στους κορμούς τους. Αναγκάζει επίσης να εκτοξεύονται ακανθώδη βλαστάρια από τον κορμό και αυτά τα κλαδαράκια μικρά κλαδιά λυγίζουν ασθενώς κάτω από το βάρος των λουλουδιών. Δεν είναι όμορφο θέαμα.

Αποκτήστε ένα Killer MO

Ρεαλιστικά, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία που θα ξέρει πώς να κλαδεύει τα πάντα, λύνοντας έτσι το πρόβλημα και αποτρέποντάς σας από το να γίνετε δολοφόνος των κρεπ μυρτιών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να απαιτεί την προσοχή ενός πράσινου αντίχειρα. Είναι γεμάτα με τους σπόρους της γνώσης που απαιτείται για έναν υγιή κήπο, που ανθίζει με εμπειρία και τεχνογνωσία για τα πάντα, από το πότε να κλαδέψετε μέχρι το πόσο να κλαδέψετε.

Αλλά αν είστε αποφασισμένοι να το κάνετε DIY και να είστε προληπτικός κλαδευτής, θα χρειαστεί να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για την εργασία:

  • Μικρό ψαλίδι κλαδέματος
  • Loppers
  • Ένα κλαδευτικό πριόνι ή κλαδευτήρι με κοντάρι

Κλαδέψτε στα τέλη του χειμώνα, όταν η κρεπ μυρτιά έχει χάσει όλα της τα φύλλα και τα κλαδιά είναι πλήρως ορατά. Και κάντε τα πράγματα με τάξη, αφαιρώντας τα «κορόιδα» που έρχονται από τη βάση πριν από οτιδήποτε άλλο. Στη συνέχεια, κόψτε όλα τα πλευρικά κλαδιά που αναπτύσσονται από τους κύριους κορμούς και έχουν φτάσει σε ύψος τέσσερα πόδια ή περισσότερο. Από εκεί, προχωρήστε στα ψηλότερα κλαδιά που αναπτύσσονται προς το κέντρο του δέντρου και μετά πιέστε προς τα εμπρός για να κόψετε τυχόν κλαδιά που διασταυρώνονται, τρίβονται μεταξύ τους ή φαίνονται νεκρά. Εάν τυχόν υπολείμματα κλαδιών φαίνονται λίγο ακατάλληλα, κόψτε και αυτά. Μόλις καταφέρετε το χάος, θα έχετε μια κρέπα μυρτιά που είναι υπέροχα όμορφη, όχι θαυμάσια δολοφονημένη.

Κρατήστε τον φόνο εκτός αρχείου! Καλέστε την ομάδα εξωτερικών ειδικών στην Executive Landscaping, Inc., για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση σήμερα!

Schreibe einen Kommentar