Πώς να κάνετε την ποδηλασία πιο άνετη – Russal Gear

Πώς να κάνετε την ποδηλασία πιο άνετη – Russal Gear

Oktober 26, 2021 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Είτε σας αρέσει να ταξιδεύετε σε εξωτερικούς χώρους είτε θέλετε να ιδρώσετε σε εσωτερικούς χώρους, το ποδήλατο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος άσκησης. Ωστόσο, μερικές φορές η εμπειρία ποδηλασίας δεν είναι πάντα άνετη.

Αν και μπορεί να φαίνεται ότι είναι ακριβώς έτσι, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την άνεση. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε την ποδηλασία πιο άνετη για τον εαυτό σας.

Βρείτε την κατάλληλη επένδυση για το κάθισμά σας

Μπορεί να πιστεύετε ότι ένα μεγάλο μαξιλάρι θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να καθίσετε, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα σε ένα ποδήλατο. Μερικές φορές τα μεγαλύτερα μαξιλαράκια ασκούν επιπλέον πίεση στα καθιστά οστά σας, κάνοντας το πετάλι πιο δύσκολο και επιμηκύνοντας το ταξίδι.

Αν και μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, η χρήση μιας λεπτής σέλας είναι πιο ωφέλιμη επειδή βελτιώνει τη συνολική εμπειρία ποδηλασίας. Μπορείτε να βάλετε ένα κάλυμμα καθίσματος με μαξιλαράκι από πάνω αντί να τοποθετήσετε μια μεγαλύτερη σέλα.

Ρυθμίστε τη σέλα σας σωστά

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί πονάει το σταθερό κάθισμα του ποδηλάτου σας αφού δοκιμάσετε διάφορα σχέδια και μεγέθη σέλας, ίσως ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε το ύψος και την κατεύθυνση της σέλας. Αν αγοράσατε μια σέλα υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο να βολευτείτε πάνω της, δοκιμάστε διάφορες θέσεις μέχρι να βρείτε κάτι κατάλληλο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στρίψετε το κάθισμα και να το πιέσετε ή να το τραβήξετε ικανοποιητικά μέχρι να βρείτε μια θέση στην οποία μπορείτε να ελίσσεστε. Μπορεί επίσης να θέλετε να αλλάξετε το ύψος του τιμονιού ή του στύλου του καθίσματος, εάν κάτι φαίνεται να μην φαίνεται. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να βρείτε την καλύτερη θέση, αλλά θα σας γλιτώσει από δυσφορία μακροπρόθεσμα.

Βεβαιωθείτε ότι κάθεστε σωστά στο ποδήλατο

Πολλοί λάτρεις της ποδηλασίας συχνά παραβλέπουν πώς ο τρόπος με τον οποίο κάθονται επηρεάζει την εμπειρία τους κατά την οδήγηση. Συνήθως κάθονται πολύ όρθια, γεγονός που μειώνει την κινητικότητα και μπορεί να οδηγήσει σε πόνους και πόνους.

Ολόκληρο το σωματικό σας βάρος δεν πρέπει να στηρίζεται στη σέλα. Αντίθετα, κατανείμετε το βάρος σας ομοιόμορφα ακουμπώντας περισσότερο στο τιμόνι σας για να ανακουφίσετε την πίεση στο πίσω άκρο σας.

Δοκιμάστε να βάλετε περίπου το ένα τρίτο του σωματικού σας βάρους στο τιμόνι και αφήστε το υπόλοιπο στη σέλα. Ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε ξανά τη σέλα εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη σωστή γωνία για ομοιόμορφη κατανομή βάρους.

Συνολικά, η εμπειρία ποδηλασίας σας θα πρέπει να είναι ευχάριστη είτε βρίσκεστε σε μονοπάτι είτε οδηγείτε ένα Peloton στην άνεση του σπιτιού σας. Τώρα που ξέρετε πώς να κάνετε την ποδηλασία πιο άνετη, ήρθε η ώρα να κάνετε πετάλι!