Πώς να αντέξετε οικονομικά το Homestead (Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε!)

0
Πώς να αντέξετε οικονομικά το Homestead (Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε!)

Το να έχετε ένα σχέδιο για τα οικονομικά του σπιτιού σας είναι απαραίτητο για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας για το σπίτι.

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να αντέξετε οικονομικά ένα οικόπεδο ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αντιστάθμιση του κόστους και τι να περιμένετε οικονομικά, αυτή η ανάρτηση είναι για εσάς.

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα οικονομικά του οικοπέδου, ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε τα όνειρά σας για το σπίτι.

Ας σκάψουμε!

Πόσο κοστίζει η έναρξη ενός Homestead;

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για την εξοχική κατοικία—καθιστώντας δύσκολη την εκτίμηση του ακριβούς κόστους.

Αλλά αν ξεκινήσετε από μικρά και κάνετε ένα σχέδιο για μεγαλύτερες αγορές, η στέγαση μπορεί να είναι αρκετά προσιτή και ακόμη και να παράγει εισόδημα.

Ξεκινώντας από Μικρό

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η εκτροφή σε σπίτι σημαίνει να έχει έκταση στη χώρα, ακριβό εξοπλισμό και ζώα φάρμας.

Αλλά, για να είσαι οικοδεσπότης, δεν χρειάζεσαι τίποτα από αυτά τα πράγματα. Μπορείτε να ξεκινήσετε μικρά με ό,τι έχετε εκεί που βρίσκεστε. Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στεγάζοντας σε ένα διαμέρισμα.

Υπάρχουν πολλές δεξιότητες οικιακής φροντίδας που μπορείτε να μάθετε χωρίς να επενδύσετε σε έκταση ή ζωικό κεφάλαιο. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε τη μαγειρική από την αρχή, να μάθετε να καλλιεργείτε βότανα σε εσωτερικούς χώρους και να φτιάχνετε τα δικά σας φυτικά φάρμακα.

Θα πρότεινα να φτιάξετε μια λίστα με τις σύγχρονες δεξιότητες οικιακής φροντίδας που θα θέλατε να κατακτήσετε και να ξεκινήσετε με αυτές που μπορείτε να εξασκήσετε οπουδήποτε.

Εκεί που βρίσκεται το πραγματικό κόστος

Η ακριβή πλευρά της στέγασης σε σπίτι προέρχεται κυρίως από τη γη, τα ζώα και τις υποδομές. Το μοναδικό σας όραμα για την κατοικία θα καθορίσει αυτά τα υψηλότερα κόστη.

Αν το όνειρό σας είναι να αποκτήσετε τη δική σας γη για κηπουρική και εκτροφή κοτόπουλων και κατσικιών, το οικονομικό σας σχέδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει:

 • Γη
 • Σπίτι και κοινόχρηστα
 • Φόροι
 • Εξοπλισμός κήπου
 • Των ζώων
 • Ταίζω
 • Κλινοσκεπάσματα (άχυρο ή ροκανίδια)
 • Καταφύγιο

Στην ιδανική περίπτωση, το σπίτι σας θα περιλαμβάνει συστήματα που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα και να κερδίσετε χρήματα. Για παράδειγμα, η καλλιέργεια καλλιέργειες κάλυψης για τη μείωση του κόστους των ζωοτροφών κατά την πώληση αυγών ή κατσικίσιου γάλακτος στην αγορά ενός αγρότη.

Αναλύστε αυτά τα έξοδα για να υπολογίσετε το μελλοντικό κόστος και να προετοιμαστείτε για επαναλαμβανόμενα κόστη. Ξεκινώντας από μικρά και εξοικονομείτε χρήματα για να πετύχετε τους στόχους σας, κάνει πολύ πιο εύκολη την οικονομική στέγαση.

Πώς να αγοράσετε ακίνητο στο Homestead On

Είναι ο σημερινός σας χώρος το για πάντα σπίτι σας; Εάν η απάντηση είναι όχι, θα πρέπει να το εφαρμόσετε και στο οικονομικό σας σχέδιο. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε πώς να αντέξετε οικονομικά ένα ακίνητο σε σπίτι.

Μείωση Συνολικού Χρέους

Προτού καν εξετάσετε τα ακίνητα για αγορά, θέλετε πρώτα να σχεδιάσετε τη μείωση του τρέχοντος χρέους της οικογένειάς σας. Οι οικοδεσπότες γενικά προσπαθούν να μειώσουν το χρέος τους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εάν θέλετε να έχετε ένα δικό σας σπίτι στο μέλλον, τώρα είναι η ώρα να μειώσετε το κόστος, να μάθετε να κάνετε προϋπολογισμό και να δουλέψετε για εξοικονόμηση όπου μπορείτε.

Επιλέξτε με σύνεση

Έχετε εξετάσει πώς μπορείτε να μειώσετε το τρέχον χρέος σας. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και τι χρειάζεστε από μια μελλοντική κατοικία.

Γίνετε σαφείς και συγκεκριμένοι σχετικά με τους στόχους της κατοικίας σας. Η τοποθεσία, το μέγεθος της ιδιοκτησίας και τα χαρακτηριστικά της γης θα παίξουν ρόλο στην πραγματοποίηση αυτών των στόχων.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να χτίσετε ή να ανακαινίσετε ένα σπίτι, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε πολύ τη γη. Κάντε μια λίστα με τα «πρέπει να έχετε» καθώς και τα «θα μου άρεσε αλλά δεν χρειάζομαι» προτού αρχίσετε να κοιτάζετε ακίνητα.

Κατασκευή ή Αγορά

Θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι στην κατοικία σας ή ψάχνετε για κάτι πιο έτοιμο για μετακόμιση; Ίσως το όνειρό σας για την εξοικονόμηση κατοικίας περιλαμβάνει την επισκευή μιας παλιάς αγροικίας.

Κάθε ένα από αυτά τα σενάρια έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, καθώς και μια ποικιλία διαφορετικών δαπανών. Ανάλογα με το όραμά σας για το οικόπεδο, θα πρέπει να ερευνήσετε πράγματα όπως οικοδομικές άδειες, φόροι ακινήτων και απαιτήσεις ασφάλισης όταν περιγράφετε τα οικονομικά του οικοπέδου σας.

Σκεφτείτε τα βοηθητικά προγράμματα

Μαζί με το αν κατασκευάζετε ή αγοράζετε, θα πρέπει να σκεφτείτε και τις βοηθητικές υπηρεσίες. Θα ζεις εκτός δικτύου; Στη συνέχεια, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το κόστος των ηλιακών συλλεκτών και των μπαταριών.

Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε ένα πηγάδι στο ακίνητο; Από πού θα προέρχεται η κύρια πηγή θερμότητάς σας; Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη!

Φτιάξτε μια λίστα με τα βοηθητικά προγράμματα που θα χρειαστείτε και τον ιδανικό σας τρόπο για να τα αποκτήσετε (ηλιακά πάνελ ή το πλέγμα για παράδειγμα).

Πώς να μειώσετε τα έξοδα ώστε να μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το σπίτι

Η μείωση των εξόδων διαβίωσης είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελευθερώσετε μετρητά για τη στέγαση.

Αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μείωση των εξόδων και η διαβίωση με έναν προϋπολογισμό θα αισθάνονται σαν στέρηση. Αν και σίγουρα μπορεί αν περικόψεις υπερβολικά τις δαπάνες, το να ζεις με λιγότερα μπορεί επίσης να είναι πολύ απελευθερωτικό.

Στο τέλος της ημέρας, το να ζεις με φειδώ αλλά άφθονα είναι μια δεξιότητα και μια νοοτροπία που πρέπει να καλλιεργηθεί.

Αν σκεφτείτε όμως να περικόψετε τα έξοδα ως τιμωρία, σίγουρα θα καείτε. Αντίθετα, επαναφέρετε τις προτεραιότητές σας για να δείτε την εξάσκηση νέων χρηματικών συνηθειών ως το δρόμο σας προς την ελευθερία.

Και θυμηθείτε να συμπεριλάβετε μερικές σημαντικές πολυτέλειες στον προϋπολογισμό σας για να μην αισθάνεστε στερημένοι.

Ίσως σας αρέσει η ακριβή κρέμα καφέ ή τα εβδομαδιαία μασάζ. Φροντίστε να κρατήσετε μερικά από αυτά τα πράγματα! Για μένα, είναι συνήθως φαγητό (ακριβά παλαιο-ασφαλή φαγητά), σεντόνια υψηλής ποιότητας και ποιοτικά ρούχα (αν και κολλάω με μια ντουλάπα με κάψουλες).

Ζήσε απλά

Η απλή ζωή είναι η πρακτική να κάνεις περισσότερα με λιγότερα και να είσαι ικανοποιημένος με αυτά που έχεις.

Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα στο σπίτι για να καλλιεργήσετε και να μαγειρέψετε φαγητό αντί να τρώτε έξω τόσο συχνά. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, μειώνετε τα έξοδα που αθροίζονται γρήγορα, αναγκάζοντάς σας να εργάζεστε περισσότερο έξω από το σπίτι σας.

Επιπλέον, το να ζεις με τις δυνατότητές σου είναι μια εξαιρετική ικανότητα για εξάσκηση στο σπίτι. Ο στόχος του να ζεις απλά είναι να εστιάζεις τις προτεραιότητές σου σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα.

Ακολουθούν μόνο μερικοί τρόποι για να ζήσετε πιο απλά, μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα για να τροφοδοτήσετε τα όνειρά σας για την κατοικία:

Έχει να κάνει με το να κοιτάξεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και να αφήσεις ό,τι μπορείς να κάνεις χωρίς με αντάλλαγμα περισσότερη οικονομική ελευθερία.

Με τον καιρό, πιθανότατα δεν θα χάσετε καν τα πράγματα που νομίζατε ότι χρειάζεστε πριν. Φροντίστε λοιπόν να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας!

Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος στο Homestead

Το Homesteading είναι ένας προσιτός τρόπος ζωής όταν ξεκινάτε από μικρά, μειώνετε το χρέος και δημιουργείτε συνήθειες εξοικονόμησης χρημάτων. Αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα παράπλευρο εισόδημα από το σπίτι σας για να αντισταθμίσετε το κόστος.

Στην πραγματικότητα, προσπαθώ πάντα να πληρώνουν τα έργα οικιακής χρήσης όποτε είναι δυνατόν.

Για παράδειγμα, προσπαθώ να καλλιεργήσω κάποια πράγματα για να ταΐσω τα κοτόπουλα για να μειώσω το κόστος της τροφής. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε επιπλέον αυγά ή να παράγετε προϊόντα που καλλιεργείτε, καθώς ήδη καταβάλλετε προσπάθεια να τα καλλιεργήσετε μόνοι σας.

Το να βγάλετε επιπλέον χρήματα από τη στέγαση στο σπίτι είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε. Επιπλέον, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα για αυτές τις μεγαλύτερες αγορές!

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε:

 • Πουλήστε προϊόντα, μέλι ή αυγά στην αγορά ενός αγρότη.
 • Ξεκινήστε ένα κατάστημα Etsy για να πουλάτε σαπούνι, λοσιόν και άλλα σπιτικά, φυσικά προϊόντα περιποίησης δέρματος.
 • Προσφέρετε τις μοναδικές σας υπηρεσίες όπως ανεξάρτητη γραφή, υπηρεσίες τεχνίτη ή γίνετε διαδικτυακός δάσκαλος.
 • Πουλήστε καυσόξυλα, σάπια φύλλα ή κομπόστ.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας για τη στέγαση. Η συμβουλή μου είναι να κοιτάξετε σε τι είστε καλοί και να δείτε αν υπάρχει τρόπος να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό.

Όταν αρχίσετε να εξετάζετε τα οικονομικά του σπιτιού σας, θα δείτε ότι κάθε λίγο βοηθάει!

Πρακτική, Εξάσκηση και Περισσότερα Εξάσκηση

Είτε ο στόχος είναι να καλλιεργήσετε το δικό σας φαγητό είτε να εγκαταλείψετε τη δουλειά 9-5 και να ζήσετε από τη γη, η ρύθμιση των οικονομικών του οικοπέδου είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων σας. (Πάρτε το δωρεάν υπολογιστικό φύλλο προϋπολογισμού για το σπίτι μου).

Μην κολλάτε προσπαθώντας να τα κάνετε όλα να ταιριάζουν τέλεια. Θα πάρετε μαζί σας τα οικονομικά του σπιτιού σας σε αυτό το ταξίδι. Οι στόχοι σας μπορεί να αλλάξουν στην πορεία. Και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος και πρόσθετη προσπάθεια για να δημιουργήσετε εισόδημα από το σπίτι σας.

Αλλά με την εξάσκηση, θα καταργήσετε ένα σύστημα που λειτουργεί για εσάς. Το παν είναι να μάθεις να ζεις με τις δυνατότητές σου, δημιουργώντας παράλληλα έναν τρόπο ζωής που αγαπάς.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζετε όσον αφορά τα οικονομικά;

Schreibe einen Kommentar