Πώς να ανακτήσετε τις ζημιές μετά από ένα ατύχημα στη Νότια Καρολίνα

2
Πώς να ανακτήσετε τις ζημιές μετά από ένα ατύχημα στη Νότια Καρολίνα

Εάν οι ζημιές σας υπολογίζονται στα 100.000 $, αλλά φταίτε κατά 10%, η αποζημίωση σας θα μειωθεί ανάλογα και θα λάβετε 90.000 $.


Το 2018, η Νότια Καρολίνα κατατάχθηκε στην 5η θέση μεταξύ των πολιτειών με τους περισσότερους θανάτους από οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ανά 100.000 ανθρώπους. Η DUI χαρακτηρίζεται ως αμέλεια στα μάτια του νόμου και μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και βαριά αμέλεια εάν ο οδηγός που υπέπεσε είχε προηγούμενες οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Εάν τραυματιστείτε σε οποιοδήποτε είδος ατυχήματος που προκλήθηκε από αμέλεια κάποιου, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αξίωση σωματικής βλάβης. Παράλληλα, ένας έμπειρος Δικηγόρος ατυχημάτων στη Νότια Καρολίνα μπορεί να σας βοηθήσει να υποβάλετε αγωγή για την ανάκτηση αποζημιώσεων, συμπεριλαμβανομένων των τιμωρητικών αποζημιώσεων, εάν οι ενέργειες του υπαίτιου μέρους χαρακτηρίζονται ως βαριά αμέλεια.

Πώς ορίζει η Νότια Καρολίνα τον προσωπικό τραυματισμό;

Τα τροχαία ατυχήματα αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα των αξιώσεων σωματικών τραυματισμών στη Νότια Καρολίνα. Είτε τραυματιστήκατε σε ατύχημα με αυτοκίνητο, φορτηγό ή μοτοσικλέτα, δικαιούστε αποζημίωση για τις απώλειες και την ταλαιπωρία σας από το άτομο που ευθύνεται ή από την ασφαλιστική του εταιρεία. Εάν χάσετε κάποιον σε ένα τέτοιο ατύχημα, μπορείτε να υποβάλετε μια άδικη αξίωση θανάτου.

Τα ατυχήματα με σκάφος μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε αξίωση προσωπικού τραυματισμού, Δικηγόροι ατυχημάτων στο Τσάρλεστον, SC, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει εάν εσείς ή κάποιος που αγαπάτε τραυματιστείτε σε περίπτωση ιατρικής αμέλειας ή κακοποίησης του γηροκομείου.

Ρηχό ποτάμι βαρκάδα υψηλής ταχύτητας στο φαράγγι Skippers κοντά στο Queenstown, Νέα Ζηλανδία.  εικόνα από τον Shahid Kazi, μέσω Unsplash.com.
Εικόνα από τον Shahid Kazi, μέσω Unsplash.com.

Το γλίστρημα και οι πτώσεις ή οποιοσδήποτε άλλος τραυματισμός που προκαλείται από αμέλεια ιδιοκτήτη ακινήτου μπορεί επίσης να αποτελέσει λόγο για αξίωση σωματικής βλάβης.

Οι τραυματισμοί που προκαλούνται από τη χρήση ελαττωματικών προϊόντων χαρακτηρίζονται ως ατυχήματα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νότιας Καρολίνας και τα μη ασφαλή συνταγογραφούμενα φάρμακα εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.

Πότε πρέπει να προσλάβετε δικηγόρο ατυχημάτων στη Νότια Καρολίνα;

Κατά κανόνα, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με έναν έμπειρο δικηγόρος ατυχημάτων εάν έχετε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και οι ζημιές είναι σημαντικές. Σοβαροί τραυματισμοί, όπως βλάβη στη σπονδυλική στήλη, τραύμα στο κεφάλι ή απώλεια άκρου, συνήθως απαιτούν χειρουργική επέμβαση και παρατεταμένη ιατρική φροντίδα, συχνά σε ΜΕΘ. Μόνο οι ιατρικοί λογαριασμοί θα ξεπεράσουν τα $100.000, για να μην αναφέρουμε τους χαμένους μισθούς σας για τη διάρκεια της νοσηλείας και της ανάρρωσής σας. Καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν πρόκειται να σας δώσει τέτοια χρήματα χωρίς μάχη. Και οι ρυθμιστές ασφάλισης είναι γνωστοί για την καταπολέμηση του βρώμικου. Θα προσπαθήσουν να ελαχιστοποιήσουν την αξία της απαίτησής σας με όποιον τρόπο μπορούν.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο πρόσληψης α δικηγόρος εάν οι συνθήκες του ατυχήματός σας είναι ασαφείς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε τροχαία ατυχήματα. Η Νότια Καρολίνα χρησιμοποιεί έναν τροποποιημένο κανόνα συγκριτικής βλάβης, σύμφωνα με τον οποίο μπορείτε να ανακτήσετε ζημιές ακόμα κι αν φταίτε εν μέρει για αυτό που συνέβη.

Για παράδειγμα, εάν οι ζημιές σας υπολογίζονται στα 100.000 $, αλλά φταίτε κατά 10%, η αποζημίωση σας θα μειωθεί ανάλογα και θα λάβετε 90.000 $.

Το πρόβλημα είναι πόσο ζυγίζει το δικό σας λάθος. Όταν υποβάλετε αξίωση για προσωπικό τραυματισμό, θα είναι ο ρυθμιστής της ασφάλισης που θα καθορίσει το ποσοστό της υπαιτιότητάς σας. Μπορεί να ισχυριστούν ότι το ποσοστό της υπαιτιότητάς σας είναι 40% αντί 10%, οπότε αξίζετε μόνο 60.000 $.

Ένας εξειδικευμένος δικηγόρος θα διεξάγει τη δική του έρευνα και μπορεί να καλέσει ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες για να αντικρούσουν τα επιχειρήματα του ρυθμιστή ασφάλισης.

Εάν ο ασφαλιστής αρνηθεί να σας προσφέρει δίκαιη διευθέτηση, θα πρέπει να υποβάλετε αγωγή και να ζητήσετε από το δικαστήριο να αποφασίσει τι είδους αποζημίωση αξίζετε πραγματικά.

Schreibe einen Kommentar