Πώς καθορίζεται η αποζημίωση για ένα ατύχημα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στο Χιούστον

1
Πώς καθορίζεται η αποζημίωση για ένα ατύχημα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στο Χιούστον

Η πλειονότητα των αγωγών ατυχημάτων επιλύεται από τους δικηγόρους για τον ενάγοντα και τον εναγόμενο διαπραγματεύοντας ένα εύλογο ποσό διακανονισμού.


Χιούστον, Τέξας – Τα τροχαία ατυχήματα είναι μερικές από τις πιο κοινές πηγές τραυματισμών και θανάτου στο Χιούστον και σε άλλες πόλεις. Όταν ένα άτομο έχει καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ πριν οδηγήσει, είναι επίσης πιο πιθανό να προκαλέσει ατύχημα πριν φτάσει στον προορισμό του. Δικηγόροι κοντά μου μπορεί να βοηθήσει τα θύματα ατυχημάτων οδήγησης υπό την επήρεια μέθης, καθώς και να παρέχει μια πιο συγκεκριμένη εκτίμηση της αποζημίωσής τους μετά από ένα περιστατικό.

Οι ποινικές κατηγορίες δεν καθορίζουν την αποζημίωση

Όσοι πιαστούν μετά από ατύχημα σε κατάσταση μέθης θα τιμωρηθούν από την κυβέρνηση. Τα αδικήματα για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ στο Τέξας περιλαμβάνουν πράγματα όπως πρόστιμα, αναστολές άδειας οδήγησης και πιθανώς φυλάκιση ως μέρος μιας ποινής.

Είναι σημαντικό για τα άτομα που τραυματίστηκαν από έναν μεθυσμένο οδηγό να γνωρίζουν ότι αυτή η διαδικασία ελέγχεται από την κυβέρνηση και πρόκειται για τιμωρίες. Εάν ένα θύμα χρειάζεται αποζημίωση για πράγματα όπως ιατρική περίθαλψη και απώλεια εισοδήματος, πρέπει να ασκήσει πολιτική αγωγή με τη βοήθεια Δικηγόροι ατυχημάτων στο Houston DWI.

Η πολιτική αγωγή

Δικηγόροι ατυχημάτων στο Χιούστον βοηθούν τους πελάτες τους στη διαδικασία να λάβουν αποζημίωση υποβάλλοντας αγωγή για αμέλεια κατά του υπαίτιου οδηγού. Αυτή η υπόθεση μπορεί να ασκηθεί επιτυχώς ακόμα κι αν ο οδηγός δεν κατηγορηθεί ποτέ για παραβάσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ή καταδικαστεί. Η υπόθεση πρέπει απλώς να δείξει ότι ο οδηγός ήταν αμελής ή ότι διέπραξε κάποιου είδους απρόσεκτη ενέργεια που οδήγησε στον τραυματισμό του θύματος. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μέσω αποδεικτικών στοιχείων για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, καθώς και άλλων αποδεικτικών στοιχείων, όπως υπερβολική ταχύτητα και παρόμοιες παραβιάσεις της κυκλοφορίας.

Διαπραγματεύσεις διευθέτησης

Μαύρη μητέρα πεθαίνει μετά τον τοκετό, ο σύζυγος αρχειοθετεί κοστούμι
Φωτογραφία της Laura James από την Pexels

Η πλειονότητα των αγωγών ατυχήματος επιλύεται από τους δικηγόρους του ενάγοντα και του εναγόμενου διαπραγματεύοντας ένα εύλογο ποσό διακανονισμού, αφού και οι δύο έχουν αρκετές πληροφορίες για το συμβάν και ποιος φταίει. Αυτή είναι η πιο κοινή επιλογή, επειδή οι δίκες μπορεί να κοστίσουν περισσότερα χρήματα σε δικαστικές αμοιβές, να διαρκέσουν περισσότερο και υπάρχει κίνδυνος απώλειας εάν η κριτική επιτροπή επιστρέψει μια ετυμηγορία για την άλλη πλευρά. Σε γενικές γραμμές, ο δικηγόρος του θύματος μπορεί να δείξει το συγκεκριμένο κόστος της ιατρικής περίθαλψης του πελάτη του, την απώλεια μισθών και τη ζημιά στην καριέρα, τον πόνο και την ταλαιπωρία και άλλες απώλειες που σχετίζονται άμεσα με τη σύγκρουση. Ο ενάγων και ο δικηγόρος τους θα πρέπει να είναι σε θέση να ανακτήσουν το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο αυτών των εξόδων εάν είναι σαφές ότι ο εναγόμενος ήταν υπαίτιος.

Περισσότερες πληροφορίες από έναν τοπικό δικηγόρο ατυχημάτων οδήγησης υπό την επήρεια μέθης

Το USAttorneys.com είναι ένας ιστότοπος που βοηθά άτομα που χρειάζονται να βρουν έναν τοπικό δικηγόρο. Τα άτομα που έχουν εμπλακεί πρόσφατα σε ατύχημα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις καταχωρίσεις για να βρουν τον κατάλληλο νομικό επαγγελματία. Μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις καλώντας στο 800-672-3103

Schreibe einen Kommentar