Πρέπει να προσλάβω δικηγόρο για ατύχημα στο Ρόουντ Άιλαντ;

0
Πρέπει να προσλάβω δικηγόρο για ατύχημα στο Ρόουντ Άιλαντ;

Ένας έμπειρος δικηγόρος θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις οικονομικές ζημιές, αθροίζοντας τα ιατρικά έξοδα, τις απώλειες περιουσίας και τους χαμένους μισθούς σας.


Το Ρόουντ Άιλαντ μπορεί να είναι η μικρότερη πολιτεία των ΗΠΑ, αλλά έχει υψηλή πυκνότητα πληθυσμού, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει τον μεγάλο αριθμό τροχαίων ατυχημάτων. Σε εθνικό επίπεδο, το Rhode Island κατατάσσεται στην 4η θέση για τον μεγαλύτερο αριθμό ατυχημάτων ανά 100.000 κατοίκους.

Εάν εμπλακείτε πρόσφατα σε ένα τέτοιο ατύχημα ή κάποιος που αγαπούσατε σκοτώθηκε σε ατύχημα, θα πρέπει να αναζητήσετε το καλύτερο Δικηγόρος ατυχημάτων στο Ρόουντ Άιλαντ για να δείτε τι ζημιές μπορείτε να πάρετε και πώς να το αντιμετωπίσετε. Οι δικηγόροι ατυχημάτων μπορούν επίσης να βοηθήσουν σε άλλους τύπους ατυχών γεγονότων, όπως ατυχήματα με σκάφος, γλίστρημα και πτώσεις, ελαττωματικά προϊόντα, ιατρικό λάθος ή κατάχρηση γηροκομείου. Εάν το ατύχημα σας προκλήθηκε από αμέλεια κάποιου, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αξίωση σωματικής βλάβης ή αξίωση άδικου θανάτου εάν κάποιος σκοτώθηκε.

Πότε πρέπει να προσλάβω δικηγόρο;

Εάν ξέρετε τι είναι καλό για εσάς, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο δικηγόρος ατυχημάτων στο Providence, RI, όσο το δυνατόν συντομότερα. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε νοσοκομείο ή αναρρώνετε στο σπίτι, μπορείτε να προγραμματίσετε μια δωρεάν διαβούλευση με έναν δικηγόρο. Οι άνθρωποι σε αυτόν τον τομέα των επιχειρήσεων καταλαβαίνουν τι περνάτε και δεν θα διστάσουν να έρθουν κοντά σας για να συζητήσουν την περίπτωσή σας. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε – ένας αξιόπιστος δικηγόρος θα σας πει από την αρχή εάν πιστεύει ότι έχετε μια υπόθεση. Εάν δεν το κάνουν, δεν θα πάρουν την υπόθεσή σας και θα σπαταλήσουν τον χρόνο σας.

Ο λόγος που πρέπει να προσλάβετε ένα αγαθό δικηγόρος ατυχημάτων αμέσως είναι ότι θα πρέπει να διεξαγάγουν τη δική σας έρευνα. Συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρείες όλη την ώρα και γνωρίζουν ότι δεν μπορείτε να βασιστείτε στα ευρήματα του ρυθμιστή ασφάλισης.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Το πρώτο και σημαντικότερο καθήκον όλων των υπαλλήλων τους είναι να ελαχιστοποιούν την αξία των αξιώσεων που τους παρουσιάζονται, να μην μοιράζουν χρήματα δεξιά και αριστερά σε όποιον έρθει να ζητήσει.

Θα είναι δουλειά του δικηγόρου σας να αποδείξει ότι το ατύχημά σας προκλήθηκε από αμέλεια κάποιου άλλου.

Πώς ορίζεται η αμέλεια στο Rhode Island;

Όταν πρόκειται για τροχαία ατυχήματα, ο δικηγόρος σας θα πρέπει να αποδείξει ότι ο άλλος οδηγός είχε καθήκον να φροντίζει για την ασφάλεια άλλων οδηγών ή πεζών. Εάν ένας οδηγός είναι αποσπασμένος ή μεθυσμένος, έχει αποτύχει στο καθήκον του να φροντίσει για την ασφάλεια των άλλων ανθρώπων. Αυτό ονομάζεται παράβαση καθήκοντος.

Εικόνα στηθοσκοπίου και ιατρικά διαγράμματα
Στηθοσκόπιο και ιατρικά διαγράμματα. εικόνα ευγενική προσφορά του
DarkoStojanovic μέσω Pixabay, www.pixabay.com

Το επόμενο βήμα είναι να αποδείξετε ότι τα τραύματά σας προκλήθηκαν από το ατύχημα. Είναι σημαντικό να επισκεφτείτε έναν γιατρό αμέσως μετά από ένα ατύχημα, ώστε οι τραυματισμοί σας να μπορούν να τεκμηριωθούν σωστά. Ένας ρυθμιστής ασφάλισης που επιθυμεί να ελαχιστοποιήσει την αξία της απαίτησής σας μπορεί να αμφισβητήσει αυτήν την πτυχή, που ονομάζεται αιτιότητα με νομικούς όρους.

Για παράδειγμα, εάν παραπονιέστε για πόνο στην πλάτη ή τα πόδια σας μουδιάζουν λίγες μέρες ή εβδομάδες μετά το ατύχημα, ο ρυθμιστής μπορεί να πει ότι ήταν μια προϋπάρχουσα κατάσταση και τα προβλήματά σας δεν προκλήθηκαν από τη συντριβή. Ωστόσο, εάν έχετε ιατρικά αρχεία που δείχνουν ότι είχατε φρέσκους μώλωπες στην πλάτη σας αμέσως μετά το ατύχημα, αυτό αρκεί για να αποδείξει την αιτιότητα.

Το τελευταίο βήμα είναι η αξιολόγηση των ζημιών. Ένας επιδέξιος δικηγόρος θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις οικονομικές ζημίες, αθροίζοντας τα ιατρικά έξοδα, τις απώλειες περιουσίας και τους χαμένους μισθούς σας. Το πιο σημαντικό, θα σας βοηθήσουν να δώσετε αξία στον πόνο και την ταλαιπωρία σας, που αποτελούν μη οικονομικές ζημιές. Θα χρησιμοποιήσουν τη δική τους εμπειρία με παρόμοιες υποθέσεις ή θα αναζητήσουν νομικά προηγούμενα για να καθορίσουν πόσο μπορεί να αξίζει η ταλαιπωρία που προκαλείται από τους συγκεκριμένους τραυματισμούς σας.

Schreibe einen Kommentar