Πλαστικά δωρεάν Swap Out που κάνουν τη ζωή εύκολη

1
Πλαστικά δωρεάν Swap Out που κάνουν τη ζωή εύκολη

Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε πιο πρόσφατα στις 27 Απριλίου 2020

Εργαζόμαστε για να μειώσουμε τη χρήση πλαστικών και βρήκα αυτές τις υπέροχες δωρεάν εναλλαγές πλαστικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντικαταστήσετε αντικείμενα μιας χρήσης και να μειώσετε τη χρήση πλαστικών στο σπίτι.

Παρακαλώ διαβάστε: Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για τη θεραπεία, τη διάγνωση ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Σας ενθαρρύνουμε να λαμβάνετε τις δικές σας αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε συνεργασία με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αυτό σημαίνει ότι χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, κάνουμε προμήθεια από τις πωλήσεις. Διαβάστε τη Δήλωση Αποκάλυψης

Αυτή την εβδομάδα στο γραμματοκιβώτιο έφτασαν τρία πράγματα που ανυπομονούσα να πάρω:

  1. Κύπελλα από ανοξείδωτο χάλυβα (έτσι το αγόρι σταματά να μας σπάει τα γυαλιά)
  2. ντεμοντέ ξυράφια ασφαλείας και λεπίδες
  3. Οδοντόβουρτσες από μπαμπού.

Τα κύπελλα είναι υπέροχα και μια πραγματική καινοτομία για τα παιδιά. Τα μικρά είναι μικρότερα από ό,τι φανταζόμουν, αλλά στην πραγματικότητα τέλεια για ανθρωπάκια.

ΣΧΕΤΙΚΟ: 5 εύκολοι τρόποι για να μειώσετε τη χρήση πλαστικών

Τα ξυράφια και οι λεπίδες ασφαλείας πρόκειται να αντικαταστήσουν τα πλαστικά από τα οποία φαίνεται να πετάμε. Είναι λίγο τρομακτικά να τα δούμε, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εύχρηστα και κάνουν καλά τη δουλειά τους.

img_0093

Οι οδοντόβουρτσες από μπαμπού εξακολουθούν να έχουν νάιλον τρίχες, αλλά είναι πολύ λιγότερο πλαστικό από την παραδοσιακή βούρτσα και είναι αρκετά προσιτές.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κόψετε τις τρίχες και να κομποστοποιήσετε το ραβδί. Τα παιδιά είχαν μια έκρηξη διακοσμώντας τα δικά τους πινέλα με στυλό.

img_0096a

ΣΧΕΤΙΚΑ: 10 μηδενικά σκουπίδια αλλαγή μπάνιου

ΣΧΕΤΙΚΑ: 20 επιλογές κουζίνας μηδενικών απορριμμάτων

Εξακολουθώ να αγοράζω κρέας σε πλαστικούς δίσκους κρέατος καθώς είναι μέχρι στιγμής αδύνατο να βρω μια καλή σειρά από μη συσκευασμένα κρέατα, αν κάποιος γνωρίζει κάποιο κρεοπωλείο που το κάνει, παρακαλώ να με ενημερώσει!

Ενημέρωση: Αγοράζω τώρα το κρέας μας από κρεοπωλείο και το καταψύχω χωρίς πλαστικό!! Μάθετε πώς εδώ.

Το γάλα είναι το άλλο πράγμα που εξακολουθούμε να παίρνουμε σε πλαστικό, καθώς το κατσικίσιο γάλα μας έχει στεγνώσει μέχρι να αρχίσει να αρμέγει η Έντιθ.

Έχουμε βρει έναν τρόπο να καταψύξουμε το γάλα σε ποτήρι που πραγματικά λειτουργεί. Μάθετε γι‘ αυτό εδώ.

Δεν αγοράζουμε πλέον μεμβράνη, χρησιμοποιώ μείγμα σφραγίδες πυριτίου, σακούλες πυριτίου και τα δικά μας σπιτικά περιτυλίγματα από κερί μέλισσας.

Χρησιμοποιούμε πολλά γυάλινα βάζα, και τα έχω αντικαταστήσει τα μπολ μας που όλοι συνέχιζαν να σπάζουν με ανοξείδωτο ατσάλι.

Τα παιδιά μου εξακολουθούν να επιδιώκουν τη μείωση της κατανάλωσης πλαστικού και ενθουσιάζονται όταν βρίσκουμε μη πλαστικές εναλλακτικές για πράγματα.

Δείτε τις άλλες αναρτήσεις μας για μηδενικά απόβλητα:

Το να αγοράσεις ένα δώρο για κάποιον που έχει τα πάντα είναι πραγματικά δύσκολο!  Οι οικοδεσπότες, οι άνθρωποι σε εξωτερικούς χώρους, οι πεζοπόροι και οι κηπουροί θα εκτιμήσουν όλοι μερικές από τις λιτές ιδέες για δώρα σε αυτήν τη λίστα.  Δείτε το σήμερα και καρφιτσώστε το για αργότερα!

Ρητίνη πεύκου υποκατάστατο για promo image wraps μελισσοκέρι

Μια από τις προκλήσεις για την ελεύθερη πλαστική είναι η κατάψυξη κρέατος χωρίς πλαστικό, Πώς να παγώσετε κρέας χωρίς πλαστικό είναι μια πραγματική πρόκληση, αλλά βρήκα μια λύση!

Φτιάξτε τα δικά σας περιτυλίγματα από κερί μέλισσας ως μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση αντί της μεμβράνης ή της πλαστικής μεμβράνης.  Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί λάδι jojoba και κερί μέλισσας για να κάνει ένα ωραίο κολλώδες περιτύλιγμα.

Έχετε δοκιμάσει να πλύνετε τα μαλλιά σας χωρίς σαμπουάν;  Βρήκατε λίγο απογοητευμένη τη μέθοδο no poo με μαγειρική σόδα;  Θα πρέπει να το δοκιμάσετε αντ 'αυτού, το βρήκα πολύ πιο ωραίο στη χρήση.  Ανεβείτε και διαβάστε!


Schreibe einen Kommentar