Περιπτώσεις Long Way με λίγο έκπτωση 30%.

Περιπτώσεις Long Way με λίγο έκπτωση 30%.

September 29, 2022 0 Von admin

Τα γουρούνια είναι παχιά, το μοσχάρι είναι μαρμαρωμένο, τα κοτόπουλα είναι παχουλά. Ήρθε η ώρα να φέρουμε τη συγκομιδή και θέλουμε να βοηθήσουμε όλους τους αγρότες που τρέφονται με χορτάρι να γιορτάσουν! Ως ειδικό ευχαριστώ σε όλους όσους συνεχίζουν να διαβάζουν και να υποστηρίζουν τη δουλειά μου, σας βάζω το αγαπημένο μου βιβλίο μαγειρικής, Μακρύς δρόμος σε λίγο, σε ειδική προσφορά έως την 1η Οκτωβρίου 2016.

Ειδικές τιμές:

όλες οι τιμές περιλαμβάνουν μεταφορικά

12 αντίτυπα, ΗΠΑ, συνήθως 225,62, ΤΩΡΑ 150,00

12 αντίτυπα, Καναδάς, κανονικά 290,50, ΤΩΡΑ 200,00

12 αντίτυπα, Διεθνές, κανονικά 338,40, ΤΩΡΑ 230,00

κουμπί Αγορά τώρα

Περισσότερα για το βιβλίο:

«Κάθε οικιακός μάγειρας που έχει επίγνωση της γης που θέλει να θρέψει την οικογένειά του/της με βιώσιμα, ντόπια κρέατα που τρέφονται με χορτάρι και βοσκή θα πρέπει να μπορεί να το κάνει, ανεξάρτητα από το εισόδημα», υποστηρίζει η Shannon Hayes. «Απλώς πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που τρώμε». Στον μεγαλύτερο, πιο ολοκληρωμένο τόμο της μέχρι σήμερα, η κορυφαία αρχή της Βόρειας Αμερικής για το χορτοφαγικό κρέας εξετάζει το αίνιγμα της διατήρησης μιας υγιεινής, οικονομικής και οικολογικά συνειδητής διατροφής με βάση το κρέας, ενώ ταυτόχρονα πληρώνει στους μικρούς βιώσιμους αγρότες της Αμερικής μια δίκαιη τιμή για το φαγητό τους. Το βασικό σημείο αναφοράς για κάθε οικιακό μάγειρα, το Long Way on a Little είναι γεμάτο με νόστιμες συνταγές χωρίς αποτυχία με την υπογραφή του Hayes για τέλεια ψητά και μπριζόλες που μαγειρεύονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στη σχάρα, απλές τεχνικές για χρήση των λιγότερο συμβατικές, φθηνές περικοπές που συχνά πάνε χαμένες, συμβουλές για την επέκταση ενός βιώσιμου προϋπολογισμού τροφίμων και μια εκτενής ενότητα για τη χρήση υπολειμμάτων και τη δημιουργία σούπες. Γραμμένο με το προσιτό ύφος και την ελκυστική εξυπνάδα της, η Long Way on a Little όχι μόνο βοηθά τους οικιακούς μάγειρες να κάνουν την πιο αποτελεσματική και οικονομική χρήση των τοπικών ζώων τους, αλλά παρέχει επίσης μια πρακτική κατανόηση του ρόλου του ζωικού κεφαλαίου στην ανοικοδόμηση μιας βιώσιμης κοινωνίας. Ενώ ασχολείται με το θέμα του να κάνει τα τοπικά τρόφιμα πιο προσιτά, ο Hayes αντιμετωπίζει επίσης ειλικρινά δύσκολα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τόσοι πολλοί Αμερικανοί σήμερα, από τον διαβήτη μέχρι τη δυσανεξία στα σιτηρά, τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη. Το αποτέλεσμα είναι μια οικογενειακή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, προσιτή κουζίνα που είναι ευχάριστη η προετοιμασία, πλούσια σε αυθεντική γεύση και βουτηγμένη στη σοφία των μεγαλύτερων γαστρονομικών παραδόσεων του κόσμου. Έχει επιδείξει έναν ενδεικτικό και προβληματικό οδηγό που είναι τόσο διεγερτικός για το μυαλό όσο και για τον ουρανίσκο.

Χαρακτηριστικά:

  • Συνταγές για το μαγείρεμα όλων των σημαντικών κομματιών κρεάτων που τρέφονται με χόρτο και βοσκή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στη σχάρα
  • Οι υδατάνθρακες βασίζονται σε όλες τις συνταγές για δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων και διαβητικούς
  • Οδηγός για συνταγές χωρίς δημητριακά, όσπρια, γαλακτοκομικά και φιλικές προς το Παλαιό
  • Ολόχρωμο ένθετο που απεικονίζει θεμελιώδεις τεχνικές για την εργασία με ολόκληρα ζώα: από το ψήσιμο μπριζόλες και το λίπος, μέχρι την παρασκευή σαπουνιού, αλοιφής, κεριών και άλλα
  • Εκτενές τμήμα για σούπες και υπολείμματα
  • Ζωντανές, ενημερωμένες συζητήσεις για τρέχοντα θέματα που σχετίζονται με τη βιώσιμη κτηνοτροφία στη Βόρεια Αμερική
  • Οι συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για την παρασκευή νόστιμων γευμάτων φτάνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά

Εκ των προτέρων έπαινος για το Long Way on a Little:
Σίγουρα το κορυφαίο επίτευγμα της Shannon Hayes μέχρι σήμερα και ο πιο προσεκτικά μελετημένος γαστρονομικός οδηγός, αυτό το διαμάντι θα πρέπει να κοσμεί την κουζίνα κάθε παμφάγου – ανοιχτή, λεκιασμένη, πιτσιλισμένη και αγαπημένη.
—Joel Salatin, χριστιανός ελευθεριακός περιβαλλοντιστής καπιταλιστής τρελός αγρότης, συγγραφέας του Folks, This Ain’t Normal και άλλων βιβλίων

Ένα απαραίτητο και σημαντικό βιβλίο για τον συνειδητό παμφάγο. Η Shannon Hayes δίνει πρακτικές συμβουλές σχετικά με την προμήθεια ηθικού κρέατος και τη χρήση ολόκληρου του ζώου από το ρύγχος μέχρι την ουρά.
— Kelly Coyne και Erik Knutzen συγγραφείς του The Urban Homestead and Making It: Radical Home Ec for a Post Consumer World

Βαρεθήκατε να ξοδεύετε 20 $/λίβρα σε ribeye που τρέφεται με χόρτο από την Whole Foods; Διαβάστε το Long Way on a Little και δεν θα χρειαστεί να το κάνετε ποτέ ξανά.
—Mark Sisson, MarksDailyApple.com και συγγραφέας μπεστ σέλερ του The Primal Blueprint

Από την αυγή της ζωής στη γη, μια δυναμική αλληλεπίδραση φυτών και ζώων έχει εξασφαλίσει μια σταθερή βιόσφαιρα. Σε αυτό το βιβλίο μαθαίνετε για το πώς η βιώσιμη παραγωγή κρέατος όχι μόνο λειτουργεί αλλά βοηθά και στη θεραπεία του πλανήτη. Θα έχετε πλήρη καταγραφή του από πού προέρχεται το φαγητό σας και πώς να ετοιμάζετε θρεπτικά γεύματα για εσάς και την οικογένειά σας.
—Ρομπ Γουλφ, συγγραφέας των μπεστ σέλερ των NY Times του The Paleo Solution