Οι 6 καλύτερες επιλογές πλακιδίων σύνθετου καταστρώματος: Τι ταιριάζει στο αίθριο σας;

1
Οι 6 καλύτερες επιλογές πλακιδίων σύνθετου καταστρώματος: Τι ταιριάζει στο αίθριο σας;
Helios Composite Deck Siles (6 slat)

Όλοι αγαπούν έναν υπαίθριο χώρο που μπορεί να γίνει το προσωπικό σας καταφύγιο. Αλλά θέλετε πραγματικά μια απλή πλάκα από σκυρόδεμα με μερικές καρέκλες για την όαση σας ή θέλετε το δάπεδό σας έξω να ταιριάζει με την ομορφιά των δαπέδων σας μέσα στο σπίτι σας; Ξεκινήστε το αίθριο σας στο δεξί πόδι με σύνθετα πλακάκια καταστρώματος.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε έξυπνες αγορές, έχουμε μια λίστα με μερικές από τις κορυφαίες μάρκες σύνθετων καταστρωμάτων και περιγράψαμε όλα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ξεχωριστά. Στη συνέχεια, συγκρίνοντας τα βιομηχανικά πρότυπα, την τιμή, την εμφάνιση και την ποικιλία χρωμάτων, μπορείτε να βρείτε τα τέλεια σύνθετα πλακάκια για το υπαίθριο σαλόνι σας! Ποιος είναι έτοιμος κατάστρωμα έξω από την αυλή τους;

Πλεονεκτήματα του Composite Decking

Πλεονεκτήματα του Composite Decking - Helios 6 Slat Tiles

Όταν ανακαινίζετε τον εξωτερικό σας χώρο, δεν μπορείτε απλώς να τοποθετήσετε οποιοδήποτε όροφο εκεί έξω. Για παράδειγμα, δεν θα θέλατε να εγκαταστήσετε μοκέτα ή δάπεδα από σκληρό ξύλο σε έναν χώρο που είναι εκτεθειμένος στα στοιχεία. Μπορείτε να φανταστείτε τη συντήρηση; Πάνω απ ‚όλα, γι ‚αυτό έχουμε σύνθετα πλακάκια καταστρώματος για να σώσουμε την ημέρα!

Λοιπόν, τι κάνει τα σύνθετα καταστρώματα τόσο ξεχωριστά και δημοφιλή; Ας ανακαλύψουμε!

Γιατί να επιλέξετε σύνθετα πλακάκια καταστρώματος;

 • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες: Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για εξωτερικούς χώρους. Μπορούν να αντέξουν όλη τη σκληρή αγάπη που έχει να προσφέρει η Μητέρα Φύση.
 • Διαρκής: Το σύνθετο δάπεδο καταστρώματος δεν σαπίζει, επομένως είναι πιο ανθεκτικό από το πραγματικό ξύλο.
 • Χωρίς συντήρηση: Δεν χρειάζεται να το τρίβετε, να το βάφετε ή να το σφραγίζετε τακτικά όπως τα φυσικά ξύλινα καταστρώματα.
 • Ανθεκτικό στα έντομα: Αυτά τα μικρά παράσιτα δεν έχουν καμία ευκαιρία όταν πρόκειται για συνθετικά καταστρώματα. Αφήστε τα έντομα να τσιμπήσουν σε ξύλινα καταστρώματα, ενώ το σύνθετο κατάστρωμά σας είναι απαλλαγμένο από έντομα!
 • Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, το σύνθετο δάπεδο είναι φιλικό προς το περιβάλλον σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιλογές ξυλείας.
 • Ανθεκτικό στο ξεθώριασμα και στους λεκέδες: Οι σύνθετες σανίδες καταστρώματος και τα πλακάκια είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στον λαμπερό ήλιο. Με άλλα λόγια, είναι ανθεκτικά στο ξεθώριασμα, καθώς και ανθεκτικά στους λεκέδες.
 • Εύκολο στην εγκατάσταση: Τα πλακάκια του καταστρώματος διαθέτουν ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα αλληλασφάλισης που συνδυάζεται σαν παζλ.
 • Μακράς διαρκείας: Το σύνθετο δάπεδο διαρκεί περισσότερο στα στοιχεία σε σύγκριση με το παραδοσιακό ξύλινο δάπεδο και επομένως μπορεί να έχει έως και 2 φορές τη διάρκεια ζωής. Αυτό καταλήγει να είναι πολύ φθηνότερο μακροπρόθεσμα, σε σύγκριση με το φυσικό κατάστρωμα.

Το πιο προσιτό σύνθετο δάπεδο

Helios Deck Tiles (6 Slat)

Helios Deck Tiles (6 Slat)

Κατασκευασμένα από ένα φιλικό προς το περιβάλλον μείγμα μπαμπού και σύνθετης κόλλας, τα πλακάκια Helios Deck είναι μερικές από τις πιο ευέλικτες διαθέσιμες επιλογές, ενώ είναι και φιλικά προς τον προϋπολογισμό.

Έχουν ελκυστικό σχεδιασμό, είναι άνετα κάτω από τα πόδια και είναι απίστευτα εύκολο στην εγκατάσταση.

Δεν είστε λάτρης των ζωυφίων ή της μούχλας; Ούτε εμείς! Με οποιοδήποτε σύνθετο πλακίδιο καταστρώματος, θα έχετε μια επιλογή δαπέδου ανθεκτικό στα έντομα και στις καιρικές συνθήκες και το Helios δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκτός από την ευελιξία, την ομορφιά και την προσιτή τιμή, τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Πλεονεκτήματα των πλακιδίων Helios Deck

 • Φιλικό προς τον προϋπολογισμό: Το Helios είναι το καλύτερο σύνθετο πλακάκι για να εξοικονομήσετε τον προϋπολογισμό σας.
 • Ανθεκτικό στα έντομα: Αυτά τα πλακάκια είναι ανθεκτικά σε όλα τα έντομα.
 • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες: Αυτό το δάπεδο έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.
 • Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Κατασκευασμένα από μπαμπού και σύνθετη κόλλα, αυτά τα πλακάκια είναι φιλικά προς τη γη.
 • Χαμηλή συντήρηση: Μόλις τοποθετηθούν αυτά τα πλακάκια, η συντήρηση περιλαμβάνει τον περιστασιακό καθαρισμό, και τέλος!
 • Εγκατάσταση DIY: Αυτά τα πλακάκια κλειδώνουν εύκολα μεταξύ τους για γρήγορη τοποθέτηση.

Μειονεκτήματα των πλακιδίων Helios Deck

 • Επιλογές χρώματος: Διατίθεται μόνο σε λίγα αγαπημένα πελατών, η επιλογή είναι περιορισμένη.
 • Δεν υπάρχουν επιλογές με όψη ξύλου: Τα πλακάκια Helios είναι κατασκευασμένα από ένα φιλικό προς το περιβάλλον μείγμα μπαμπού και σύνθετης κόλλας, επομένως μοιάζουν λιγότερο με ξύλο και περισσότερο με πλακάκια.

ΑΓΟΡΑ Helios Deck Tiles Helios Reviews

Βιομηχανικό Πρότυπο Σύνθετο Καταστρώματα

Πλακάκια Naturesort Deck - Βεράντα (4 Slat)

Naturesort Deck Tiles – Terrace (4 Slat)

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω ένα από τα πρωτότυπα κορυφαία σκυλιά σύνθετων καταστρωμάτων, το NatureSort.

Αυτή η μάρκα σύνθετων καταστρωμάτων έχει καθορίσει τα βιομηχανικά πρότυπα εδώ και χρόνια με τον απλό, όμορφο σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά της. Τα πλακάκια Naturesort Deck έχουν κατασκευή από πλαστικό και μπαμπού, καθιστώντας τα ανθεκτικά τόσο στα έντομα όσο και στις καιρικές συνθήκες.

Χρειάζεστε λίγη περισσότερη βεβαιότητα; Το NatureSort συνοδεύεται από 20 χρόνια εγγύηση.

 • Εξαιρετική φήμη: Το NatureSort είναι μία από τις αυθεντικές μάρκες σύνθετων καταστρωμάτων, ώστε να γνωρίζετε ότι το προϊόν τους θα πληροί και θα υπερβαίνει τα πρότυπα του κλάδου.
 • Εγγύηση: Το NatureSort διαθέτει εγγύηση 20 ετών.
 • Ανθεκτικό στα έντομα: Τα πλακάκια NatureSort Deck είναι ανθεκτικά σε όλα τα έντομα.
 • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες: Έτοιμα να σταθούν δυνατά σε κάθε είδους καιρό, αυτά τα πλακάκια έχουν τέλεια απόδοση σε εξωτερικούς χώρους.
 • Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Το NatureSort είναι κατασκευασμένο από μπαμπού και σύνθετη κόλλα, εξοικονομώντας ξύλο για δέντρα.
 • Διαθεσιμότητα χρώματος: Το NatureSort διατίθεται σε μια ποικιλία από πλούσια χρώματα για να προσθέσετε ένα καθαρό φινίρισμα στο αίθριο σας.
 • Χαμηλή συντήρηση: Εκτός από το περιστασιακό σκούπισμα και ξέβγαλμα, αυτά τα πλακάκια πρακτικά δεν χρειάζονται συντήρηση.
 • Εγκατάσταση DIY: Με εύκολες βάσεις που κλειδώνουν γρήγορα, μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια Naturesort σε χρόνο μηδέν.

Μειονεκτήματα των πλακιδίων καταστρώματος NatureSort

 • Κόστος: Το NatureSort είναι πιο ακριβό λόγω του αποδεδειγμένου στυλ και της αντοχής του.

Δεν υπάρχουν επιλογές με όψη ξύλου: Λόγω της κατασκευής του από μπαμπού, το NatureSort δεν θα φαίνεται τόσο φυσικό όσο τα ξύλινα πλακάκια.

ΑΓΟΡΑ πλακιδίων καταστρώματος NatureSort Κριτικές πλακιδίων καταστρώματος NatureSort

Καλύτερο σύνθετο δάπεδο με ποικιλία χρωμάτων

NewTechWood UltraShield 12" x 12" Πλακάκια καταστρώματος

Πλακάκια καταστρώματος NewTechWood UltraShield 12″ x 12″

Τα πλακάκια καταστρώματος NewTechWood διατίθενται σε διάφορες χρωματικές επιλογές. Πωλείται σε μακριές σανίδες, το NewTechWood χρησιμοποιεί μια απλή μέθοδο εγκατάστασης στερέωσης.

Αυτά τα πλακάκια είναι υπέροχα για τη βεράντα σας και διατίθενται σε πολλά χρώματα. Ωστόσο, αυτό το προϊόν βρίσκεται στην πιο ακριβή πλευρά του φάσματος του προϋπολογισμού.

Πλεονεκτήματα των πλακιδίων καταστρώματος NewTechWood

 • Διαθεσιμότητα χρώματος: Το NewTechWood διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία από πλούσια χρώματα.
 • Επιλογές με όψη ξύλου: Διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις, το NewTechWood ολοκληρώνεται με την εμφάνιση αληθινού ξύλου.
 • Αντοχή στα έντομα: Αυτές οι σανίδες καταστρώματος είναι ανθεκτικές σε όλα τα έντομα.
 • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες: Αυτό το δάπεδο βεράντας είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους
 • Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Χωρίς σωματίδια ξύλου, το NewTechWood είναι ευγενικό με τη γη μας με πλακάκια κατασκευασμένα από μπαμπού και σύνθετη κόλλα.
 • Χαμηλή συντήρηση: Ούτε φασαρία, ούτε φασαρία με αυτές τις σανίδες! Απλώς σκουπίστε και ξεπλύνετε κάθε τόσο, μετά από αυτό είναι έτοιμοι.

Μειονεκτήματα των πλακιδίων καταστρώματος NewTechWood

 • Κόστος: Αυτά τα πλακάκια καταστρώματος είναι η premium σειρά προϊόντων που προσφέρει η NewTechWood

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NEWTECHWOOD DECKING Κριτικές NewTechWood

Καλύτερο σύνθετο δάπεδο με όψη ξύλου

Helios Composite Deck Siles (6 slat)

Helios Composite Deck Siles (6 slat)

Τα πλακάκια από σανίδες καταστρώματος Helios είναι η τέλεια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά ξύλινα καταστρώματα. Επιπλέον, είναι ελαφρύτερα από το πραγματικό ξύλο και ευκολότερα στην εγκατάσταση.

Αυτά τα πλακάκια διαθέτουν μια εξαιρετικά ρεαλιστική υφή σαν ξύλο, που τα καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικά στην ολίσθηση. Ο σχεδιασμός επιτρέπει στο νερό να περνάει εύκολα από μέσα τους, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το στάσιμο νερό.

Το καλύτερο από όλα, αυτά τα σύνθετα πλακάκια καταστρώματος δεν θα σαπίσουν, πράγμα που σημαίνει ότι η βεράντα σας θα φαίνεται υπέροχη για τα επόμενα χρόνια!

Πλεονεκτήματα των πλακιδίων πλακιδίων Deck Composite Helios

 • Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Το σύνθετο ξύλο είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
 • Διαρκής: Το κατάστρωμα σας θα αντισταθεί στα έντομα, τη σήψη, το ξεθώριασμα και πολλά άλλα.
 • Ρεαλιστική υφή ξύλου: Μοιάζει και αισθάνεται σαν πραγματικό ξύλο.
 • Απλή εγκατάσταση DIY: Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε αυτά τα πλακάκια μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε επαγγελματία.

Μειονεκτήματα των πλακιδίων πλακιδίων σύνθετου καταστρώματος Helios

 • Επιλογές χρώματος: Το Helios διατίθεται σε μερικά όμορφα χρώματα, αλλά η επιλογή είναι περιορισμένη.
 • Θερμότητα: Επειδή το σύνθετο δάπεδο είναι κατασκευασμένο εν μέρει από πλαστικό, θερμαίνεται στον ήλιο.

Αγοράστε σύνθετα πλακάκια σανίδας καταστρώματος Helios

Οι πιο δημοφιλείς σύνθετες σανίδες καταστρώματος

UltraShield Naturale Cortes 8' Deck Boards

UltraShield Naturale Cortes 8′ Deck Boards

Οι σύνθετες σανίδες καταστρώματος Newtechwood προσφέρουν την πιο ρεαλιστική εμφάνιση ξύλου στην αγορά. Διαθέτουν εξαιρετικά ρεαλιστικά σχέδια κόκκων για τέλεια υφή ξύλου.

Κάθε σανίδα είναι αναστρέψιμη, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο πλευρές για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του καταστρώματος σας. Αυτό το σύνθετο κατάστρωμα αντιστέκεται στις γρατσουνιές, τα έντομα, τη σήψη και το ξεθώριασμα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το όμορφο κατάστρωμά σας για τα επόμενα χρόνια.

Πλεονεκτήματα των σανίδων καταστρώματος UltraShield Naturale Cortes 8′

 • Εγγύηση 25 ετών: Θα διαρκέσει για χρόνια και χρόνια.
 • Ρεαλιστικό μοτίβο ξύλου: Αποκτήστε την κλασική εμφάνιση πολυτελείας χωρίς όλη τη συντήρηση.
 • Διαρκής: Αντιστέκεται σε γρατσουνιές, ξεθώριασμα, λεκέδες, έντομα και σήψη
 • Αναστρέψιμη, με δύο χρησιμοποιήσιμες πλευρές: Το κατάστρωμα σας θα συνεχίσει να φαίνεται φρέσκο ​​και νέο.
 • Εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση: Δεν χρειάζεται να φινιριστείτε ή να αντιμετωπίσετε το αντιαισθητικό ωίδιο.

Μειονεκτήματα των σανίδων καταστρώματος UltraShield Naturale Cortes 8′

 • Κόστος: Αυτές οι σύνθετες σανίδες καταστρώματος μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από το μέσο όρο.
 • Εγκατάσταση: Ενώ μπορείτε να κάνετε DIY την εγκατάσταση, η διαδικασία είναι λίγο πιο δύσκολη από τα σύνθετα πλακάκια καταστρώματος.

Αγοράστε σανίδες UltraShield Deck

Το καλύτερο καταστρώματα από τεχνητό γρασίδι

Πλακάκια καταστρώματος τεχνητού χόρτου Helios

Πλακάκια καταστρώματος τεχνητού χόρτου Helios

Αποκτήστε την εμφάνιση και την αίσθηση του πραγματικού γρασιδιού χωρίς τις ταλαιπωρίες συντήρησης. Τα πλακάκια τεχνητού γρασιδιού της Helios προσφέρουν ρεαλιστικές όψεις από γρασίδι που θα ανανεώσουν το κατάστρωμα ή το αίθριο σας. Διαθέτουν σύστημα αυτο-αποστράγγισης που κατευθύνει το νερό μακριά από την επιφάνεια όταν βρέχει.

Αυτά τα πλακάκια τεχνητού χόρτου είναι σχεδιασμένα να συμπλέκονται γρήγορα και εύκολα στην τοποθέτηση. Μπόνους – συμπλέκονται με τα πλακάκια μας Helios Deck, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο εξωτερικό χώρο.

Πλεονεκτήματα των πλακιδίων καταστρώματος τεχνητού χλοοτάπητα Helios

 • Εύκολη συντήρηση: Το πραγματικό γρασίδι απαιτεί τόση δουλειά – πότισμα, κούρεμα, κούρεμα. Με το τεχνητό γρασίδι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από αυτά.
 • Πράσινο όλο το χρόνο: Το πραγματικό γρασίδι δεν είναι τέλειο. Μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίσετε καφέ ή γυμνά σημεία. Αυτό δεν συμβαίνει με τα πλακάκια του τεχνητού χλοοτάπητα.
 • Μαλακό και άνετο: Οι λεπίδες του γρασιδιού είναι μαλακές κάτω από τα πόδια, έτσι ακόμα και τα κατοικίδιά σας θα απολαύσουν την αίσθηση.
 • Χωρίς παράσιτα: Τα ζωύφια και άλλα παράσιτα δεν έλκονται από το ψεύτικο γρασίδι. Πείτε αντίο σε όλους αυτούς τους ανατριχιαστικούς ερπυσμούς.

Μειονεκτήματα των πλακιδίων καταστρώματος τεχνητού χλοοτάπητα Helios

 • Προκαταβολικό κόστος: Αυτό το κατάστρωμα έρχεται σε υψηλότερη τιμή, αλλά θα πληρώσει για τον εαυτό του μακροπρόθεσμα.
 • Θερμότητα: Επειδή το τεχνητό γρασίδι είναι κατασκευασμένο εν μέρει από πλαστικό, θερμαίνεται στον ήλιο.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΕΧΝΗΤΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΓΡΑΣΙΝΟΥ Helios Artificial Grass Deck Tiles Tiles

συμπέρασμα

Τώρα που γνωρίζετε τα καλύτερα των σύνθετων καταστρωμάτων, ξέρετε ποια επιλογή είναι για εσάς; Ξεκινήστε να δημιουργείτε αυτήν την υπαίθρια όαση από την αρχή με σύνθετο κατάστρωμα!

Παραγγείλετε Δωρεάν Δείγματα ΑΓΟΡΑ Όλα τα Σύνθετα Καταστρώματα

Σχετικά με το Sydney Shields

Σίδνεϊ Σιλντς

Η Sydney Shields είναι λάτρης της οικιακής βελτίωσης με πάθος για το γράψιμο. Όντας μεγάλη οπαδός της επανάστασης DIY, η εμπειρία της στη χειροτεχνία, το blogging και το μάρκετινγκ την οδήγησε να ενταχθεί στην Flooring Inc. Προσεγγίζει με προσωπικότητα τις αναρτήσεις του ιστολογίου της και υπερηφανεύεται για την ικανότητά της να βουτήξει βαθιά στην έρευνα για μια νέα κατανόηση δάπεδο και…

Schreibe einen Kommentar