Κορυφαίοι 5 έξυπνοι χρονοδιακόπτες για φώτα ανάπτυξης εσωτερικού χώρου • Solutions Soltech

6
Κορυφαίοι 5 έξυπνοι χρονοδιακόπτες για φώτα ανάπτυξης εσωτερικού χώρου • Solutions Soltech

μικρή μαύρη όψη ανάπτυξης πάνω από το φυτό

Ένα από τα πιο ενοχλητικά σημεία του να είσαι γονέας φυτού είναι να καταλάβεις πόσο φως πρέπει να δώσεις στα φυτά σου. Μπορείτε να κάνετε όλη την έρευνα που θέλετε σχετικά με τα παράθυρα να τοποθετήσετε τα φυτά σας, πώς να τους παρέχετε έμμεσο φως ή πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα φώτα ανάπτυξης για τα φυτά σας. παρόλα αυτά μπορούσαν να πάρουν πολύ λίγο ή πολύ φως. Ο κύριος λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι το ανθρώπινο λάθος. ξεχνώντας να ανάβετε και να σβήνετε τα φώτα, να μην λαμβάνετε «φυτοφύλακα» όταν μένετε μακριά από το σπίτι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή απλώς να ρυθμίζετε εσφαλμένα το φυτό σας. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι τα έξυπνα χρονόμετρα.

Τι είναι το έξυπνο χρονόμετρο;

Τα έξυπνα χρονόμετρα είναι ένας σημαντικός εξοπλισμός για τον εσωτερικό σας κήπο που μπορεί να υποτιμηθεί πολύ. Τα χρονόμετρα χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή εδώ και πολύ καιρό. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν χρονόμετρα στα αθλήματα, την κουζίνα, για το πλύσιμο ρούχων και πολλά άλλα. Οι έξυπνοι χρονοδιακόπτες είναι ένας τύπος πρίζας που μπορείτε να συνδέσετε στην πρίζα σας. Από εκεί, μπορείτε να συνδέσετε ό,τι θέλετε σε αυτά τα χρονόμετρα.

Όταν ρυθμίζετε τους χρονοδιακόπτες σε μια συγκεκριμένη ώρα, ο χρονοδιακόπτης θα μπλοκάρει το ρεύμα που ρέει από την πρίζα σε οτιδήποτε έχετε συνδέσει. Αυτό επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς τα φώτα θα ανάβουν μόνο για ένα ακριβές χρονικό διάστημα, αντί για μεταβλητό χρονικό διάστημα όταν πρέπει να τα ενεργοποιήσετε και να τα απενεργοποιήσετε. Ορισμένα χρονόμετρα ελέγχονται ακόμη και από εφαρμογές φωνητικών εντολών όπως η Alexa ή ο βοηθός Google.

Γιατί είναι σημαντικά τα χρονόμετρα;

Τα χρονόμετρα για τα φώτα ανάπτυξης είναι η ίδια ακριβώς ιδέα με τα χρονόμετρα που ρυθμίζετε για το ψήσιμο ή για τα ρούχα σας. Έχουν σχεδιαστεί για να ανάβουν και να σβήνουν τα φώτα σας μετά από συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για πολλούς λόγους.

Πρώτον, η αυτοματοποίηση των φώτων ανάπτυξης σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν την ενέργεια αλλού στην καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας φυτών. Αντί να ανησυχείτε για το πόση ώρα ανάψατε το φως και πόσο καιρό ήταν αναμμένο, αφήστε ένα χρονόμετρο να ασχοληθεί με αυτό και εστιάστε στο πότισμα, το κλάδεμα ή τη μεταφύτευση που πρέπει να κάνετε.

Μαζί με αυτό, τα χρονόμετρα είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε το λογαριασμό της ενέργειας σας. Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει ή επιστρέψει σπίτι και ξεχάσατε ότι έχετε αφήσει ένα φως αναμμένο; Μπορεί να μην φαίνεται τόσο μεγάλο θέμα, αλλά μέσα σε ένα ή δύο χρόνια, αυτά τα λίγα λεπτά εδώ και εκεί θα αθροιστούν.

Τα χρονόμετρα υποτιμώνται όταν σκέφτεστε εξοπλισμό για τις εγκαταστάσεις σας. Φυτέψτε γλάστρα, φως, χώμα, ψαλίδι κλαδέματος, ποτιστήρι και πολλά άλλα είναι σίγουρα σημαντικά για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν τα φυτά σας, αλλά τα χρονόμετρα μπορούν σίγουρα να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Ποια είναι τα καλύτερα έξυπνα χρονόμετρα;

1. Χρονόμετρο τοίχου αναλογικής εξόδου

χρονοδιακόπτης πρίζας

Το χρονόμετρο τοίχου αναλογικής πρίζας από τη Soltech Solutions είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ρυθμίσετε τα φώτα σας σε ένα χρονόμετρο.

Αυτό το χρονόμετρο από τη Soltech Solutions είναι μια φθηνή, αλλά αποτελεσματική επιλογή για τον εσωτερικό σας κήπο. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε κύκλους φωτός οποιουδήποτε μήκους ταιριάζει καλύτερα στα φυτά σας σε δευτερόλεπτα. Απλώς γυρίστε τους επιλογείς στις ώρες που θέλετε να ανάβουν ή να σβήνουν τα φώτα σας και είστε έτοιμοι. Αυτή η πρίζα θα λειτουργεί μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά καθώς είναι 120 Volts/60 Hz.

2. Ψηφιακός χρονοδιακόπτης τοίχου


ψηφιακό χρονόμετρο τοίχουΤο ψηφιακό χρονόμετρο τοίχου από Η Soltech Solutions είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε τα φώτα σας σε αυτόματο φωτισμό.

Το ψηφιακό χρονόμετρο τοίχου προτείνεται για χρήση με το Highlight Track System, παρέχεται επίσης από τη Soltech Solutions. Αυτός ο χρονοδιακόπτης διαθέτει τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης, μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τους χρόνους φωτισμού με βάση την ανατολή και τη δύση του ηλίου (αυτό είναι σημαντικό καθώς δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα χρονόμετρά σας για αυτήν την ενοχλητική θερινή ώρα). Η οθόνη LCD επιτρέπει την εύκολη προβολή όλων των πληροφοριών που παρουσιάζονται.

3. Έξυπνο βύσμα Teckin SP10

λήψη 1 e1648136751563

ο Έξυπνο βύσμα Teckin SP10 είναι συμβατό με το Amazon Alexa και το Google Home για φωνητικό έλεγχο hands-free.

Αυτό το βύσμα εξόδου έχει έξυπνες δυνατότητες. Ελεγχόμενο από μια εφαρμογή, μπορείτε να σβήσετε ορισμένα φώτα σε συγκεκριμένες ώρες. Λειτουργίες όπως αυτή θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη καθώς μπορείτε να ανάψετε τα φώτα σας με το πάτημα ενός κουμπιού, από οπουδήποτε. Αν τύχει να είστε έξω στο δείπνο και ξεχάσατε αν ανάψατε τα φώτα, μπορείτε πάντα να βεβαιωθείτε χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Αυτό λειτουργεί με την Alexa ή τον βοηθό Google που προσθέτουν ένα ακόμη προνόμιο στην επένδυση στην έξυπνη τεχνολογία.

4. Ψηφιακός χρονοδιακόπτης με δυνατότητα προγραμματισμού myTouchSmart Plug-in εσωτερικού χώρου

λήψη 2

Αυτό χρονόμετρο από τη Walmart έχει 3 προκαθορισμένα κουμπιά για να ρυθμίσετε τους χρονοδιακόπτες, κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Ο χρονοδιακόπτης myTouchSmart είναι μια άλλη φθηνή επιλογή που πρέπει να εξετάσετε όταν ψάχνετε για ένα χρονόμετρο για τα φώτα σας. Αυτός ο χρονοδιακόπτης διαθέτει μία πολωμένη πρίζα στην οποία μπορείτε να συνδέσετε τα φώτα σας. Στον ίδιο τον χρονοδιακόπτη βρίσκεται η οθόνη και τα προεπιλεγμένα κουμπιά, τα οποία επιτρέπουν την εύκολη ρύθμιση διαφορετικών χρονοδιακόπτων. Οι πρωινές, βραδινές και βραδινές λειτουργίες σάς επιτρέπουν να ορίσετε τρεις διαφορετικά χρονόμετρα με ένα εύκολο πάτημα ενός κουμπιού. Οι ηλεκτρικές ονομασίες για αυτό το χρονόμετρο είναι: 125V 50/60 Hz, 15A 1875W.

5. Έξυπνο πολύπριζο POWRUI

ψώνια e1648137029501

ο Έξυπνο πολύπριζο POWRUI είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να έχετε όταν έχετε πολλές πηγές φωτός σε λειτουργία.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε πολλά διαφορετικά είδη φυτών στο σπίτι σας. Monstera, ιβίσκος ή αγγλικός κισσός για παράδειγμα. Τα Monsteras χρειάζονται περίπου 5-8 ώρες έμμεσο φως, ο ιβίσκος χρειάζεται συνεχώς άμεσο φως και ενώ ο αγγλικός κισσός προτιμά το έμμεσο φως, μπορούν να επιβιώσουν σε περιοχές χαμηλού φωτισμού, επομένως είναι σημαντικό να μην καούν τα φύλλα τους. Το να έχετε αυτό το ευρύ φάσμα απαιτήσεων φωτός θα μπορούσε να είναι τρομακτικό, αλλά έχοντας αυτό το έξυπνο χρονόμετρο, μπορείτε να ανάβετε και να σβήνετε τα φώτα σε διαφορετικές ώρες.

Το καλύτερο μέρος αυτού του βύσματος είναι ότι μπορεί να συνδεθεί με την Alexa, ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε χρονοδιακόπτες και εντολές μέσω του τηλεφώνου σας. Η φροντίδα των φυτών σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Η ηλεκτρική βαθμολογία για αυτό το βύσμα είναι 15A/1875W.

Τα χρονόμετρα για τα φώτα των φυτών σας μπορεί να μην ήταν ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων όταν σκεφτήκατε για πρώτη φορά να ξεκινήσετε έναν κήπο φυτών, αλλά ελπίζουμε τώρα να καταλάβετε τη σημασία τους για τα φυτά σας. Από το να σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα στον λογαριασμό της ενέργειας σας μέχρι να χαλαρώσετε στις διακοπές, τα χρονόμετρα είναι πολύ χρήσιμα και θα πρέπει να τα κάνετε μέρος του εσωτερικού σας κήπου σήμερα!

Schreibe einen Kommentar