Κορυφαίες συμβουλές για ομαδική ποδηλασία – Russal Gear

Κορυφαίες συμβουλές για ομαδική ποδηλασία – Russal Gear

Februar 23, 2021 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αποκάλυψη συνεργατών: Ως συνεργάτης της Amazon, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Amazon.com και άλλους ιστότοπους της Amazon.

Η ομαδική ποδηλασία είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που συνδυάζει την άσκηση με την κοινωνική αλληλεπίδραση. Όπως και να έχετε έναν φίλο προπόνησης, η ομάδα ποδηλασίας σας είναι γεμάτη από ομοϊδεάτες και αποφασιστικούς ανθρώπους που τους αρέσει να έχουν την ενθάρρυνση πολλών ατόμων ενώ ασκούνται. Εάν χρειάζεστε μερικές γρήγορες οδηγίες, εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές για το ποδήλατο σε μια ομάδα.

Να είστε προβλέψιμοι

Πρέπει να διατηρήσετε ένα επίπεδο προβλεψιμότητας όταν οδηγείτε με άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε στη λωρίδα σας, ειδικά όταν κάνετε ποδήλατο στον ανοιχτό δρόμο. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε το γρήγορο φρενάρισμα και την ξαφνική στροφή. Οι ποδηλάτες γύρω σας δεν μπορούν να προβλέψουν αυτές τις γρήγορες αντιδράσεις και μπορεί να συγκρουστούν μαζί σας εάν δεν το γνωρίζουν. Φροντίστε να μείνετε ασφαλείς όταν οδηγείτε πίσω από άλλους ποδηλάτες προσέχοντας τις κινήσεις τους και ακολουθώντας το παράδειγμά τους.

Σάρωση του Δρόμου

Αν και οδηγείτε σε ομάδα, αυτό δεν εμποδίζει τους οδηγούς να πλησιάσουν και να σας θέσουν σε κίνδυνο. Στην πραγματικότητα, οι μεγαλύτερες ομάδες είναι ακόμη πιο δύσκολο να αποφύγουν οι οδηγοί, επομένως μπορεί να δοκιμάσουν επικίνδυνους ελιγμούς για να σας προσπεράσουν στο δρόμο. Να έχετε πάντα τα μάτια σας ανοιχτά και να σαρώνετε το δρόμο ανά πάσα στιγμή. Όταν πλησιάζετε σε διασταυρώσεις, αναζητήστε οδηγούς που περνούν τη λωρίδα σας και επιβραδύνετε.

Φιλοξενήστε Slower Riders

Μερικοί ποδηλάτες θα χρειαστούν επιπλέον χώρο και χρόνο για να πλοηγηθούν σε δύσκολο έδαφος. Αν ανεβείτε με ποδήλατο σε λόφους ή σε ορεινά μονοπάτια, πρέπει να έχετε μια κλιμακωτή προσέγγιση για να επιτρέψετε στους ταχύτερους αναβάτες να οδηγήσουν το πακέτο. Παρέχετε άφθονο χώρο στους ανθρώπους να κάνουν πετάλι στο λόφο και προσαρμόστε την ταχύτητά σας στο άτομο που οδηγεί μπροστά σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να πιέσετε έναν αργό αναβάτη από πίσω και να τον απογοητεύσετε.

Χαλαρώστε και επικοινωνήστε

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια δυνατή ομάδα ποδηλασίας. Εάν δεν μπορείτε να μιλήσετε με τους ανθρώπους γύρω σας ή να επικοινωνήσετε με σήματα, δεν μπορείτε να ειδοποιήσετε τους ανθρώπους για επερχόμενα εμπόδια ή άλλους κινδύνους. Καθιερώστε μερικά εύκολα σημάδια ή σήματα για πότε πρέπει να επικοινωνήσετε.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις κορυφαίες συμβουλές για ποδηλασία σε ομάδα ενώ οδηγείτε δίπλα σε άλλους. Με το σωστό συνδυασμό προβλεψιμότητας, επίγνωσης και επικοινωνίας, τίποτα δεν μπορεί να έρθει ανάμεσα σε εσάς και μια καλή στιγμή με φίλους. Το ποδήλατο με άλλους είναι διασκεδαστικό, γι‘ αυτό εμπιστευτείτε τους ανθρώπους γύρω σας και χαλαρώστε.