Η Suttons σας φέρνει την εικονική έμπνευση RHS Chelsea!

3
Η Suttons σας φέρνει την εικονική έμπνευση RHS Chelsea!

Κοιτάζοντας πίσω στο Virtual RHS Chelsea 2021

Καθώς η έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, Virtual RHS Chelsea 2021 διεξήχθη από τις 17 έως τις 21 Μαΐου, παρέχοντας την ανοιξιάτικη δόση ψηφιακής έμπνευσης στον κήπο που όλοι λαχταρούσαμε.

Καθώς η σεζόν ξεκινά, το μήνυμα από το Virtual RHS Chelsea ήταν για όλους «Βγείτε έξω και κάντε κήπο», με την διαδικτυακή εκδήλωση να προσφέρει κορυφαίες συμβουλές κηπουρικής από ειδικούς στα φυτώρια, εμπνευσμένα εργαστήρια, ματιές σε κήπους διασημοτήτων και αποσπάσματα για το τι να περιμένουμε τον Σεπτέμβριο. από τους ένδοξους κήπους.

Εμφάνιση Garden Sensations

Το ήξερες…

Σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Suttons με 77 bloggers κήπου, το 67% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το „Best Show Garden“ είναι η πιο σημαντική κατηγορία στο Chelsea Flower Show!

Virtual RHS Chelsea έχει δώσει μια κλεφτή ματιά στο τι να περιμένουμε από το Show Gardens αυτόν τον Σεπτέμβριο. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στα παρασκήνια, καθώς τα σχέδια των σχεδιαστών είναι σε εξέλιξη για τη δημιουργία εκπληκτικών κήπων που θα ενθουσιάσουν το κοινό της Τσέλσι.

Είναι σαφές ότι με σχέδια επίδειξης που χρησιμοποιούν καινοτόμα υλικά και υπέροχες ανθοφορίες στο απόγειο της τελειότητας, όλοι ανυπομονούμε να απολαύσουμε μια απόλαυση για τις αισθήσεις στους κήπους ‚Show‘, ‚Artisan‘ και ‚Sanctuary‘. Εδώ είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία μας.

Κατηγορία τεχνίτη

αγριολούλουδα παίρνουν στο επίκεντρο Ο κήπος των σκύλων οδηγώνγιορτάζοντας τα 90 χρόνια από τις τέσσερις πρώτες συνεργασίες σκύλων-οδηγών με έναν συγκινητικό κήπο που αφηγείται μια ιστορία και με μια ματιά στη δεκαετία του 1930.

Native British Wildflowers – Patio Pots Mix Suttons

The Blue Diamond Forge GardeΤο n θα αναδημιουργήσει το πνεύμα του The Forge στο Branscombe στο Ντέβον, το οποίο χρησιμοποιείται συνεχώς για αιώνες. Το φυσικό δάσος παρέχει το σκηνικό στο σφυρηλάτηση με δέντρα, συμπεριλαμβανομένων Οπωροφόρα δέντρασυνωστίζοντας τις άκρες.

Εμφάνιση κατηγορίας κήπου

The Florence Nightingale Garden: Μια γιορτή της σύγχρονης νοσηλευτικής θα είναι ένας φανταστικός κήπος αυλής για ένα νέο νοσοκομείο. Σηματοδοτεί τα 200 χρόνια από τη γέννηση της Florence Nightingale και στοχεύει να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι νοσηλευτές στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη μέσω του θέματός του «ανατροφή μέσω της φύσης». Αυτός ο ανακαινιστικός κήπος διαθέτει νατουραλιστική φύτευση και στυλιζαρισμένο δασώδη κήπο. Για παρόμοια αίσθηση, δοκιμάστε το δικό μας γκάμα λαμπτήρων φυσικοποίησης.

Ο οργανικός κήπος Yeo Valley θα προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη φύση, με φυτά που βρίσκονται στον οικογενειακό βιολογικό κήπο της εταιρείας στο Somerset. Σχεδιασμένο για να καλλιεργεί την υγεία του εδάφους, τη βιοποικιλότητα, τους επικονιαστές και άλλα ωφέλιμα άγρια ​​ζώα με ένα ανοιχτό πολυετές λιβάδι και δασικές εκτάσεις με καρποφόρα και ανθοφόρα δέντρα όπως μούσμουλο, κυδώνισυν αυτόχθονα είδη όπως φουντουκιά και λευκάγκαθα.

Κήποι ιερών

Finding Our Way: An NHS Tribute Garden θα γιορτάσει το NHS και την αμείλικτη φροντίδα που παρείχε το προσωπικό του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με όμορφο δέντρο, νερό και φύτευση, αγκυροβολημένο από Acer griseumRosa ‚Phyllis Bide‘ και R. glauca, θα προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία.


Προϊόντα Βιώσιμης Κηπουρικής της Χρονιάς

Φέτος, η RHS Chelsea κυκλοφόρησε το βραβείο «Sustainable Gardening Products of the Year», το οποίο βλέπει κορυφαία προϊόντα να κρίνονται βάσει ενός κριτηρίου που λαμβάνει υπόψη τα πράσινα διαπιστευτήριά τους.

Ο νικητής είναι το Ocean Plastic Pots – γλάστρες φυτών από πεταμένο σχοινί και δίχτυα ψαρέματος, που κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε πιο βιώσιμες επιλογές, Made In Holland’s Η σειρά ανακυκλωμένων και ανακυκλώσιμων γλάστρες είναι μια ελκυστική επιλογή για το σπίτι και τον κήπο.

Ή γιατί να μην δοκιμάσετε αυτό το Chelsea βραβευμένος συνθέτης?

Όλα τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί στη λίστα, τα οποία περιλαμβάνουν μια τουαλέτα κομποστοποίησης, γλάστρες με φυτά και ένα καινοτόμο σύστημα πράσινου τοίχου, θα εκτεθούν στην έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea τον Σεπτέμβριο.


Εκτόξευση του πράσινου θόλου της Βασίλισσας

Αυτή η μοναδική εκστρατεία δενδροφύτευσης, Το πράσινο κουβούκλιο της Βασίλισσας, ξεκίνησε προς τιμήν των 70 χρόνων υπηρεσίας της βασίλισσας στο έθνος. Το κοινό, τα σχολεία, οι εταιρείες και οι ομάδες θα κληθούν να φυτέψουν ένα δέντρο από τον Οκτώβριο του 2021 για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Αυτής Μεγαλειότητας το 2022.

Μια λίστα με συνιστώμενα αυτόχθονα είδη αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Στο μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στο Suttons ποικιλίες δέντρων και αντιστάθμισης για έμπνευση!


Τσέλσι τον Σεπτέμβριο – τι να περιμένουμε

Με το Virtual RHS Chelsea στο τέλος, ο ενθουσιασμός δημιουργείται τώρα καθώς οι κηπουροί της χώρας προσδοκούν πώς ακριβώς RHS Chelsea 2021 θα φανεί τον νέο του μήνα Σεπτέμβριο.

Φέρνοντας μια στιγμή στον χρόνο για να λάμψουν οι άλλοι!

Οι καλλιεργητές ανταποκρίνονται στην πρόκληση να φέρουν τα καλύτερα φυτά του Σεπτεμβρίου στο Chelsea, προσφέροντας την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να παίξουν με μια εντελώς νέα παλέτα φέρνοντας μαζί της μια φρέσκια λουλουδάτη πανδαισία, δίνοντας σε μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικά φυτά την ευκαιρία να λάμψουν.

Το Chelsea τον Σεπτέμβριο είναι βέβαιο ότι θα είναι ξεχωριστό, καθώς αυτά τα φυτά καταλαμβάνουν τη θέση τους για να εμφανιστούν σε αυτή τη μοναδική φθινοπωρινή εμπειρία Chelsea – είτε σε ξεχωριστά σχέδια κήπου είτε στη σειρά Plant of The Year 2021.

Εάν χάσατε κάτι για το Virtual RHS Chelsea, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω σελίδες μας για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

Ελπίζουμε να απολαύσατε την υπέροχη σειρά προϊόντων και εικόνων μας. Περιηγηθείτε στις τελευταίες αναρτήσεις ιστολογίου μας για να ενημερώνεστε για τις εμπνευσμένες εικόνες, τις νέες σειρές, τις προσφορές και τους αποκλειστικούς διαγωνισμούς μας!

Schreibe einen Kommentar