Η απόλυτη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Ντάλας

Η απόλυτη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Ντάλας

Dezember 21, 2021 0 Von admin

Ποιος είναι έτοιμος να σκορπίσει την ευχαρίστηση των γιορτών με αυτήν την απόλυτη λίστα με χριστουγεννιάτικα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Ντάλας;;; Εμπιστέψου με. Εάν δεν είστε ακόμα στο πνεύμα των γιορτών, θα ζήσετε μερικά από αυτά τα χριστουγεννιάτικα πράγματα στο Ντάλας.

Αυτή η απόλυτη λίστα με χριστουγεννιάτικα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Ντάλας περιλαμβάνει ολόκληρο το metroplex DFW. Από το Grapevine, τη Χριστουγεννιάτικη Πρωτεύουσα του Τέξας®, μέχρι το Frisco, το Arlington, το Fort Worth και κάθε ενδιάμεση πόλη. Όπου κι αν μένεις, έχω κάτι μαγικό για σένα.

Μια οικογένεια με τον γιο της μπροστά από ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Dallas Arboretum.

Περάστε τη μέρα στο Grapevine – την Χριστουγεννιάτικη Πρωτεύουσα του Τέξας!

Όπως το Χριστουγεννιάτικη Πρωτεύουσα του Τέξας®, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Ντάλας. Υπάρχουν τόσα πολλά να απολαύσετε (για ΟΛΕΣ τις ηλικίες) που θα χρειαστείτε μια ολόκληρη μέρα στο Grapevine.

Για 40 ημέρες, το Grapevine είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με διασκεδαστικά γεγονότα για όλους. Επιπλέον, η Historic Main Street είναι τόσο όμορφη και μαγικά διακοσμημένη που οι δρόμοι μοιάζουν με χριστουγεννιάτικη ταινία Hallmark, αλλά χωρίς το χιόνι.

Μερικές από τις διασκεδαστικές, φιλικές προς την οικογένεια εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στο Grapevine περιλαμβάνουν την εκμάθηση πώς να φτιάξετε τον δικό σας κόφτη μπισκότων, την ιστορία με τον Άγιο Βασίλη, τις βικτοριανές χριστουγεννιάτικες περιηγήσεις, την οδήγηση στο North Pole Express και πολλά άλλα! Για το τέλειο σαββατοκύριακο για κορίτσι στο Ντάλας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα τρένο κρασιού μόνο για ενήλικες!

Ζήστε μια Σκανδιναβική Εμπνευσμένη Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων στο Enchant