Εικονική έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea 2021

0
Εικονική έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea 2021

Το Virtual RHS Chelsea Flower Show 2021 θα είναι σύντομα εδώ και η Suttons σας φέρνει εμπνευσμένους υποψηφίους για το βραβείο «Φυτό της Χρονιάς», προηγούμενους νικητές και όσους πρέπει να παρακολουθήσετε!

Από το 1913, το Έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea πραγματοποιείται στο Royal Hospital Chelsea του Λονδίνου κάθε χρόνο. Σε αυτή τη διάσημη εκδήλωση συμμετέχουν κορυφαίοι επαγγελματίες κηπουρικής, οι μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες κηπουρικής και άπληστοι λάτρεις της κηπουρικής.

Φέτος, η έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea μεταφέρθηκε για τον Σεπτέμβριο για πρώτη φορά στα 108 χρόνια ιστορίας της. Αλλά μην απελπίζεστε! Το RHS Virtual Chelsea Flower Show 2021, 17-21 Μαΐου, επιστρέφει στον ειδικό κηπουρικό μήνα Μάιο.

Για να το γιορτάσουμε, η Suttons σας φέρνει τους υποψηφίους για το RHS Chelsea 2021 για το «Φυτό της Χρονιάς» – υπέροχα λουλούδια και ζωηρά λαχανικά για να σας εμπνεύσουν!

Η Suttons είναι περήφανη που έχει στενούς δεσμούς με την RHS Chelsea και κέρδισε το «Φυτό της Χρονιάς» το 2017 και το 2019. Αν και ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να προλάβετε το παιχνίδι και να αγοράσετε φυτά νωρίς – πριν από όλους – και εκτιμήστε τους αυτό το καλοκαίρι!

Υποψηφιότητες Virtual RHS Chelsea Flower Show 2021!

Virtual RHS Chelsea Flower Show 2021 – Υποψηφιότητες για το φυτό της χρονιάς 2021

Παρουσιάζουμε τους υποψηφίους μας RHS Chelsea Flower Show Plant of the Year 2021 – πρωτοποριακές ποικιλίες που ξεπερνούν τα σόου, τις υψηλές επιδόσεις και την αναπαραγωγή για να σας εμπνεύσουν!

Το πιο ετερόκλητο πολυετές της αγοράς!

Υποψήφιος Virtual RHS Chelsea Flower Show - Suttons Polemonium Golden Feathers

Φυτό Polemonium – Χρυσά Φτερά

Η φωτεινή χρυσή ποικιλομορφία σε αυτό ολοκαίνουργιο πολυετές το κάνει πραγματικό show-stopper. Η πλατιά χρυσή άκρη σε κάθε φύλλο είναι αυτό που βοηθά στο να γίνει αυτό το φυτό μοναδικό και να ξεχωρίζει στον κήπο όλη την εποχή – ακόμα και όταν δεν είναι ανθισμένο. Τα λουλούδια σε χρώμα λεβάντας ή λιλά αναδεικνύονται υπέροχα από το
φύλλωμα.

1 x 9cm φυτό σε γλάστρα
Κωδικός: 20 02 51
10,99 £

Φυτά σε γλάστρες 3 x 9 εκ
Κωδικός: 20 02 52
15,00 £ 32,97 £ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 55%


Ένας από τους καλύτερους νέους θάμνους στην αγορά!

Υποψήφιος Virtual RHS Chelsea Flower Show - Suttons Cercis Eternal Flame Shrub 3 Liter

Φυτό Cercis canadensis – ‚Eternal Flame’®

Αυτός είναι ένας πραγματικός νικητής και κατά τη γνώμη μας είναι ο καλύτερος Cercis στην αγορά. Το κύριο πλεονέκτημά του, που είναι εντελώς μοναδικό, είναι το εκπληκτικό φύλλωμα που αναδύεται σε λαμπερό γυαλιστερό κόκκινο και όταν ξεθωριάζει παραμένει ένα υπέροχο καμένο πορτοκαλί και μετά σε κίτρινο.

Υποψήφιος εικονικός RHS Chelsea Flower Show

Cercis canadensis «Αιώνια Φλόγα»® εισήχθη στην αγορά του 2021 μέσω μιας συναρπαστικής συνεργασίας μεταξύ Hillier και Suttons. Αυτή η κοινοπραξία θα διασφαλίσει ότι αυτή η υπέροχη νέα ποικιλία θα είναι διαθέσιμη στο ευρύτερο φάσμα κηπουρών μέσω πολλαπλών καναλιών πωλήσεων.

1 x φυτό 3 λίτρων σε γλάστρα
Κωδικός: 20 04 18
38,99 £


Νέο & αποκλειστικό βρετανικό επαναστατικό διακοσμητικό βρώσιμο!

Kale Rainbow Candy Crush

Νέο και αποκλειστικό στο Ηνωμένο Βασίλειο στον όμιλό μας, Kale Rainbow Candy Crush φαίνεται καταπληκτικό και έχει ακόμα καλύτερη γεύση! Έχει μια υπέροχη, γλυκιά γεύση, έτσι είναι νόστιμα μαγειρεμένο και εξαιρετικά ωμό σε σαλάτες.

Αυτό το επαναστατικό διακοσμητικό βρώσιμο θα φωτίσει τον κήπο ή τον χώρο σας με ζωηρό φωσφορίζον ροζ – ιδανικό για να φτιάξετε υγιεινά πατατάκια λάχανου.

6 x βύσματα τιμής
Κωδικός: 20 04 58
9,99 £

Φυτά σε γλάστρες 3 x 9 εκ
Κωδικός: 20 04 60
12,99 £


Το πιο δίχρωμο Agapanthus της αγοράς!

Agapanthus Plants – Sea Breeze

Αυτή η ολοκαίνουργια ποικιλία είναι η πιο δίχρωμη Αγάπανθους στην αγορά. Τα μπλε άνθη του ξεθωριάζουν σε λευκά σε όλο το μήκος του πετάλου και τα δυνατά, στιβαρά στελέχη κρατούν το λουλούδι ψηλά. Συμπαγής, καλοκαιρινή ανθοφορία για εξωτική εμφάνιση!

1 x 9cm φυτό σε γλάστρα
Κωδικός: 20 02 67
10,99 £

Φυτό σε γλάστρα 3 x 9 εκ
Κωδικός: 20 02 68
15,00 £ 32,97 £ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 55%


Εικονική έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea 2021Αυτά που πρέπει να παρακολουθήσετε

Δύο από τις ποικιλίες μας, Jacaranda – Μπονσάι Μπλε και Limonium – Dazzle Rocksπαρουσιάστηκαν στη γκάμα μας πέρυσι αλλά δυστυχώς έχασαν τη συμμετοχή τους στο RHS Chelsea 2020 – αλλά τώρα είναι η ώρα τους να λάμψουν και σκοπεύουμε να τους συμμετάσχουμε για το «Βραβείο Φυτό της Χρονιάς 2021»!

Ο μόνος νάνος Τζακαράντα που υπάρχει

Υποψήφιος για το Virtual RHS Chelsea Show

Φυτό Jacaranda – Μπλε Μπονσάι

Jacaranda – Μπονσάι Μπλε είναι πραγματικά ένα όμορφο φυτό και έχουμε την τύχη να έχουμε πλήρη αποκλειστικότητα σε όλη την Ευρώπη!

Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια προσεκτικής επιλεκτικής αναπαραγωγής, ο κ. Sakai στην Ιαπωνία επιτέλους τελειοποίησε τα πρώτα χρόνια του ανθισμένου νάνου Jacaranda που βλέπετε εδώ. Έτσι, χάρη στις προσπάθειές του, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε αυτό το υπέροχο φυτό στους δικούς μας κήπους ή αυλές.

1 x 15cm φυτό σε γλάστρα
Κωδικός: 26 52 76
29,99 £


Το πρώτο εξαιρετικά ανθεκτικό Limonium Gmelinii στον κόσμο!

Limonium Plant – Dazzle Rocks

Εντελώς μοναδικό στο γένος, μια αναπαραγωγική ανακάλυψη που είναι η πρώτη εξαιρετικά ανθεκτική στον κόσμο Limonium gmelinii με πολύ υψηλό αριθμό λουλουδιών.

Ένα δυνατό και στιβαρό, συμπαγές, ανθεκτικό πολυετές φυτό που θα ανθίσει και θα δείχνει εκπληκτικό για πολλούς μήνες.

1 x 9cm φυτό σε γλάστρα
Κωδικός: 26 54 13
9,99 £

Φυτά σε γλάστρες 3 x 9 εκ
Κωδικός: 26 54 14
20,00 £ 29,97 £ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 33%


Ένας υπέροχος νικητής του παρελθόντος!

Η πιο πρόσφατη επιτυχία μας στο RHS Chelsea Flower Show ήταν
Νικητής του «Φυτού της Χρονιάς» 2019!

Ο προηγούμενος νικητής του RHS Chelsea Flower Show

Sedum Atlantis – Νικητής της Τσέλσι

Με οδοντωτά φύλλα με ζωηρά χρώματα, τα κίτρινα άνθη του Sedum Atlantis είναι πραγματικοί μαγνήτες για τις μέλισσες για τον κήπο σας. Ανθεκτικό και ανθεκτικό στην ξηρασία, αυτό το παχύφυτο θα αντιμετωπίσει τους κρύους χειμώνες και θα είναι εύκολο στη φροντίδα του.

1 x 9cm φυτό σε γλάστρα
Κωδικός: 26 40 51
9,99 £

Φυτά σε γλάστρες 3 x 9 εκ
Κωδικός: 26 40 71
20,00 £ 29,97 £ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 33%


Διαβάστε περισσότερα για το Virtual RHS Chelsea Flower Show 2021 στο παρόν, στο παρελθόν και στο μέλλον εδώ! Έχουμε δημιουργήσει μια ειδική σελίδα με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το τι συμβαίνει τώρα!

Schreibe einen Kommentar