Δημιουργικοί τρόποι χρήσης εξωτερικού φωτισμού για μικρές βεράντες

Δημιουργικοί τρόποι χρήσης εξωτερικού φωτισμού για μικρές βεράντες

August 18, 2015 0 Von admin

Σε κανέναν δεν αρέσει μια τσιμεντένια αυλή. Είναι μικρά, είναι βαρετά και έρχονται με σχεδόν κάθε διαμέρισμα εκεί έξω. Ακολουθούν μερικοί χαριτωμένοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τον εξωτερικό φωτισμό για να μετατρέψετε τη μικρή βεράντα σας σε ένα διασκεδαστικό, ελκυστικό νυχτερινό στέκι.

Χρησιμοποιήστε ηλιακή ενέργεια

Ο ηλιακός φωτισμός μπορεί να αγοραστεί φθηνά σε πολλά καταστήματα οικιακών βελτιώσεων. Χρησιμοποιήστε το για να φωτίσετε ένα διάδρομο βεράντας ή για να το τοποθετήσετε σε μια γωνία του αίθριου για να τραβήξετε το μάτι σας προς τα έξω. Είναι επίσης ιδανικά για τις κορυφές των στύλων ή των περιφράξεων για να βοηθήσουν το φως προς τα πάνω χωρίς να πιέζουν πολύτιμο χώρο στο αίθριο ή μπαταρίες.

Ηλιακός Φωτισμός Εξωτερικού Χώρου

Πηγή εικόνας Από Άροτρο & Εστία

Φώτα σχοινιού

Ένας άλλος τρόπος για να τραβήξετε το μάτι σας έξω και μακριά από το σκυρόδεμα είναι να χρησιμοποιήσετε φωτισμό με σχοινί. Τοποθετήστε το σε κλαδιά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα ή επενδύστε ένα μικρό κήπο με αυτό.

Rope Light WalkwayΠηγή εικόνας Από Χριστουγεννιάτικα Φώτα κ.λπ

Υπερυψωμένος φωτισμός

Ρίξτε ένα φως από πάνω προς τα κάτω σε φυτά και λουλούδια σε γλάστρες. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία της ψευδαίσθησης του ύψους. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες σε έναν πολυέλαιο αντίκα με ηλιακούς λαμπτήρες και να τον κρεμάσετε από ένα καφασωτό ή ένα κλαδί δέντρου. Αυτό θα προσθέσει μια πινελιά πολυπλοκότητας, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί φωτισμό για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου ύψους.

ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρουΠηγή εικόνας Από Pedersen Associates

Επιτραπέζια κεριά

Εάν έχετε ένα μικρό τραπέζι βεράντας, τα κεριά εξωτερικού χώρου μπορούν πραγματικά να το απογειώσουν.

Λάμψη στο σκοτεινό χρώμα

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν και έχετε προβληματιστεί σχετικά με το πώς να ενσωματώσετε τον εξωτερικό φωτισμό στη μικρή αυλή σας, γιατί να μην δώσετε λάμψη στο σκοτάδι να βάλετε μια δίνη; Καλύψτε τις ζαρντινιέρες εξωτερικού χώρου ή μερικά πλακάκια με λάμψη στο σκούρο χρώμα. Η απαλή λάμψη μπορεί να εκτείνεται μέχρι τη νύχτα, δίνοντας στη μικροσκοπική βεράντα σας περισσότερο χώρο.