Αφήστε τα φυτοφάρμακα στους ειδικούς της φροντίδας του γκαζόν

7
Αφήστε τα φυτοφάρμακα στους ειδικούς της φροντίδας του γκαζόν

επαγγελματική φροντίδα γκαζόν
Έχετε παράσιτα που εισβάλλουν στο γκαζόν σας και αρχίζουν να κάνουν πραγματική ζημιά. Πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό προτού η ζημιά επιδεινωθεί. Μπορεί να σκέφτεστε ότι μπορείτε να κατεβείτε στο κατάστημα DIY και να πάρετε φυτοφάρμακα για να χειριστείτε τη δουλειά μόνοι σας. Αυτό είναι πράγματι επικίνδυνο.

Ακόμη και τα αραιωμένα φυτοφάρμακα DIY περιέχουν χημικές ουσίες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας καθώς και των παιδιών και των κατοικίδιων σας. Είναι επίσης επικίνδυνα για το περιβάλλον εάν δεν εφαρμοστούν ή δεν απορριφθούν σωστά. Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, τα ζιζανιοκτόνα και τα φυτοφάρμακα είναι καλύτερα να αφεθούν στους επαγγελματίες ειδικούς της φροντίδας του γκαζόν.

Πώς μπορείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο ειδικό περίθαλψης γκαζόν που μπορεί να εφαρμόσει φυτοφάρμακα με ασφάλεια;

Ρωτήστε τον γείτονά σας

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε έναν επαγγελματία ειδικό για τη φροντίδα του γκαζόν είναι να ρωτήσετε τους γείτονες, ειδικά αυτούς που έχουν υπέροχο γκαζόν. Μπορούν να πουν τις εμπειρίες τους με διαφορετικές εταιρείες και να σας δώσουν αυτή που μπορεί να χειριστεί το πρόβλημα των παρασίτων σας. Φυσικά, μπορείτε να ρωτήσετε και την οικογένεια και τους φίλους σας. Κάποιος θα γνωρίζει μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες ψεκασμού γκαζόν.

Είναι καλύτερο να ρίξετε μια ματιά σε περισσότερες από μία εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε τι είδους υπηρεσία προσφέρουν και να λάβετε μια εκτίμηση για την εργασία για σύγκριση.

Επιλέξτε έναν ειδικό

Πιθανότατα έχετε ένα συγκεκριμένο παράσιτο να επιτίθεται στο γρασίδι σας. Δεν θέλετε να ψεκάσετε μια μεγάλη γκάμα χημικών στο γρασίδι σας, ελπίζοντας να σκοτώσετε αυτό το παράσιτο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι κρίσιμο να φέρετε έναν επαγγελματία ειδικό για τη φροντίδα του γκαζόν που γνωρίζει ποιες χημικές ουσίες θα κάνουν τη δουλειά. Θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την ποσότητα εντομοκτόνου που βάζετε στο γρασίδι σας, ώστε η οικογένεια και τα κατοικίδια σας να παραμείνουν ασφαλή και υγιή.

Λάβετε μια λίστα με χημικά

Προτού αφήσετε οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα φροντίδας γκαζόν να ψεκάσει την αυλή σας για παράσιτα, να έχετε πάντα μια λίστα με τις χημικές ουσίες που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι τα χημικά κάνουν αυτό που λέει η εταιρεία ότι θα κάνουν.

Ορισμένες ανυπόληπτες εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν ένα ισχυρό, γενικό σπρέι που θα σκοτώσει ένα ευρύ φάσμα παρασίτων. Όμως, το γενικό σπρέι προσθέτει περιττές χημικές ουσίες στο γρασίδι σας, θέτοντας σε κίνδυνο τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας. Μια αξιόπιστη εταιρεία θα χαρεί να σας δώσει μια πλήρη λίστα με τα χημικά που χρησιμοποιούν και τι κάνει το καθένα. Θα είναι σε θέση να σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με τυχόν πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με την εφαρμογή των χημικών ουσιών και τι θα κάνουν για να μετριάσουν αυτά τα ζητήματα σε περίπτωση που παρουσιαστούν.

Προσλάβετε τους επαγγελματίες

Όταν καταπολεμάτε παράσιτα στην αυλή σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσλάβετε μια επαγγελματική ομάδα ειδικών για τη φροντίδα του γκαζόν. Η Executive Landscaping κάνει αυτού του είδους τις εργασίες από το 1984. Θέτουμε τα πρότυπα όσον αφορά την περιποίηση της αυλής σας για παράσιτα. Η ομάδα μας από προσεκτικά εκπαιδευμένους ειδικούς στη φροντίδα του γκαζόν είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει μια εκτίμηση ή να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Εάν είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από τα παράσιτα στον εξωραϊσμό των κατοικιών σας, δώστε Executive Εξωραϊσμός ένα τηλεφώνημα σήμερα!

Schreibe einen Kommentar